Şimdi Ara

C Segmentindeki Araçlardan hangisinin standart ses sistemi güzel ? Yıl(1999-2004) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozlakcix

polo tabikide

Kardeş polo c segmentınde bır arac değilidir bu 1.
    2.si bende 2002 polo 9n vardı ses sıstemı hiçte iyi değildi.
  • bizim şuan polo 6n var bundan önce 2006 marea mercedes e200 bunlar d segmentinde birde 2006 fabiamız oldu hiçbirinin ses sistemi polo gibi değildi göğüsde 2 hoparlör var ayarlarınıda yakalayınca mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skrbsr96

Merak ettiğim honda civic 1.6 ies serisinin standart teybiyle ses sistemı nasıldı ? Kullanan bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevınırım =)

Son ses açamıyorum. Gayet temiz ve bassını tizini ayarlayabileceğimiz bir radyosu var.
  • Vw nin ses kalitesi eskilerden günümüze kadar olan kalitesi halende devam etmekde golf iyi seçim olur ama ford içine sinmişse kendini değiştiremezsin
  • boraların ki standardın üstünde diyebilirim.
  • Alfa Romeo 156,Bose Müzik Sistemi
  • focus 1 kasa ghianın ses sistemi çok güzeldi 4 koparlor 2 twetter vardı çok güzel ses veriyordu sanırsam blaupunktu onların teypleri
  • 2004 üstü deseydin cevap netti. Ama 2004 ve altı modellerde aralarında ciddi farklar yok.
  • Güncel.
  • Bizimde 2002 lagunamız vardı Ses sistemi çok iyidi basslı mp3 açınca çamlar çatlıyordu
  • GÜNCEL.
  • 2001 Corolla diyen arkadaşa katılıyorum.Ortalamanın üstü. Sesi fazla bozmadan verebiliyor yüksek seste dahi.Ama orijinal teybin radyosu sıkıntılı biraz.
  • 2004 Corolla

arabaya bindik:
    yanımda ilk kez arabama binen arkadaş var

müziği açtım, arkadaş ses sistemi mi taktırdın dedi ,

standart ses sistemi dedim
  • FORD Focus diyebilirim. Bence cayır cayır çalışıyor.
  • 2003 model Bora Comfortline araca binmiştim Blaupunkt ses sistemi vardı çok başarılıydı o döneme göre. Ayrıca 2005 model Toyota Corolla Sol aracım vardı(2003-2004 modellerin makyajlı hali) ses sistemi gerçekten çok başarılı, bass lar çok kuvvetli araca binenler şaşırıyordu.
  • Güncel .
  • Açık söyleyeyim kendi ses sistemimi çok beğeniyorum fakat ses seviyesi 35 den sonra cızırdamaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Açık söyleyeyim kendi ses sistemimi çok beğeniyorum fakat ses seviyesi 35 den sonra cızırdamaya başlıyor.

Araç?
  • quote:

quote:

Açık söyleyeyim kendi ses sistemimi çok beğeniyorum fakat ses seviyesi 35 den sonra cızırdamaya başlıyor.

Araç?

2004 Civic
  • quote:

quote:

quote:

Araç?

2004 Civic

Güzel civic es=)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.