uzun süre bineceksiniz digeri gibi 8/10 yıl alfa tercih edilebilir. golf en çok satılan degil çevreye bakınca. alfa guellata astra ve focus bence en şık olanı. ancak astranın motoru digerlerine göre biraz zayıf. megane 3 130 beygirlik son nesil ve edc vites işini görür ama sesi çok az degil. okuldan bir arkadaş almıştı. diger arkadaş da corolla son çıkandan önceki kasa 2010 dizel vardı. corollaya binince ses ve tümsek vs de konfor benimkiden iyiymiş demişti. kia ve hyundai de piyasaya iyi giriş yaptı ama içine binmedim ses vs bilemem. alfa kardeşlerine bakabilirsin bravo fiyatını bilmiyorum lancia delta gibi
murakan0512M
kullanıcısına yanıt
Pardon yanlış olmasın ;Megane için söz konusu benzinli motorsa 1.2 TCE 130 HP EDC henüz Avrupada da satılmıyor, yılbaşından sonra üretileceği ve ülkemizde de satılacağı bilgisi dolaşıyor. Yok eger 1.6 dCi 130 HP dizel motordan bahsediyorsanız onda maalesef henüz EDC yok .Sadece 110 HP lik dizellerde EDC mevcut
edc degil arkadaşın düz vites. edc li 1,5 e bindim güzeldi dedi deneme için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme