Şimdi Ara

C sinifi arac onerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Korelileri iyi taniyorum acikcasi.Her kasa değiştirmelerinde radikal değişikliklere gitmeleri genellikle ikinci ellerini olduruyor bence.İ30 da da çok astra havasi sezdim acikcasi.Ancak çok yakarsa dizel olmasinin da bir anlam kalmaz günümüz fiyatlarinda.

Çok fazla seçenek olmasa da karar oldukça güç geliyor bana.Birlikten kuvvet doğar sevgili forumdaslar.Bizlerden bilgi ve ttecrübnizi esirgemeyin lütfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 l i eleten tek etmen ikinci el olabilir.Öyle herkese hitap eden bir araç değil bence.Ama çok güzel olduğu konusunda hemfikiriz :-)

• E_R E kullanıcısına yanıt
    megane 3 kasa değiştirecek,focus 3 e ve yeni astraya makyaj gelebilir
    yeni Aurisin ve yeni civic arkası falan güzel olmamış, golf TSİ motor 9 litre yaktığından bahsediyolar ve dizeller çok pahalı donanımına göre
    valla i30 en mantıklısı gibi
    makyajlanma ihtimali olmasa Focus 3 çok güzel araba
  • skoda rapid ya da seat toledo-leon bakabilirsiniz, wv motolarırını kullanıyorlar b sınıfı bunlar ama c sınıfı hacmindeler.. ben de arastırıyorum en mantıklı bunlar geldi..
  • B ile C sınıfı arasında hacimdenbaşka güvenlik farkı da var arkadaşlar.Rapid evet iyi bir tercih ama sonuçta skodanın 2. eli ile vw kıyas olmaz bence...
  • Ailemden de kaynaklanan farklı bakis acisiyla Toyota Avensis 2011 alindi.Memnuniyet üst duzeyde .Sorulariniz varsa sorabilirsiniz...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.