Şimdi Ara

C Sınıfı Araç Tavsiyesi Golf-Civic-Octavia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Şuan bu konuda kesinlikle karar verdim, bir daha böyle araç tavsiye konularına fikrimi yazmayacağım. Otomobil Genel'de takılacağım.

Çoğu kimse elle tutulur bilgi vermemiş. Hele ki ilk yorumu atan Trabzonsporlu arkadaş maşallah Civic'i arabadan dahi saymamış.

Rast gele...

Onun damarlarında vw dolaşıyodur, algılayamamış başka bir araç daha sorulduğunu. Hele sorunsuzluk gibi bir önceliği olan bir arkadaşın sorusu ortadayken.
  • Jetta comfortline dsg olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

Şuan bu konuda kesinlikle karar verdim, bir daha böyle araç tavsiye konularına fikrimi yazmayacağım. Otomobil Genel'de takılacağım.

Çoğu kimse elle tutulur bilgi vermemiş. Hele ki ilk yorumu atan Trabzonsporlu arkadaş maşallah Civic'i arabadan dahi saymamış.

Rast gele...

Onun damarlarında vw dolaşıyodur, algılayamamış başka bir araç daha sorulduğunu. Hele sorunsuzluk gibi bir önceliği olan bir arkadaşın sorusu ortadayken.

Aynen öyle hocam, konuyu tam olarak okuduğunu bile sanmıyorum o arkadaşın.

Konu sahibi arkadaşın konusunu kirletip gitmek istemiyorum o yüzden bu forumdaki son tavsiyem olarak şunu yazmak istiyorum:

Civic'in alt devirlerde hantal olduğunu duymuşsunuz fakat bu şehir efsanesi. Eğer VTEC motor üzerinden konuşsaydık haklısınız çünkü VTEC motor üst devirlerde açılan bir motordur. Zaten VTEC motorların çok yakmasının sebebi bu. Motor deviri hep yüksek tutmak istiyor ve sizde deviri yükseltmek istiyorsunuz, bu yüzden de motor benzini fazla alıyor ve daha yüksek yakıt tüketimi oluyor. Fakat sizin almayı planladığınız Civic'de i-VTEC motor kullanılıyor bu motor hem alt devirlerde hem üst devirlerde performansı elde tutar. Tabii ki Turbolu bir araca göre %5 yada %10 daha hantal gibi kalabilir alt devirlerde fakat iş yüksek devirlere gelince de siz otobana çıktığınızda korkusuzca yarım saat 180 km üstü giderken turbosu olan biri korkusundan uzun süre yüksek hızda gidemeyecek. Korkusu tabii ki doğru olur çünkü eğer giderse turbosu patlar ve büyük bir masraf kapısı açılır.

• Manuel kullanabilirim derseniz Hyundai i30 Manuel Elite 1.6 CRDİ 128ps/260 NM
    fakat ben otomatik istiyorum derseniz;
    Honda Civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

Rast gele...

gücünüze gitti galiba? evet Vw kullanıcısıyım imzada gösteriyor zaten. ben bildiğim konu hakkında konuşuyorum Civic kullanmadım ve bir görüş bildiremem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.