Şimdi Ara

C Sınıfı HB Otomobiller Boyut ve Bagaj Hacmi Karşılaştırma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
14
Favori
51.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne arıyordunuz ne buldunuz daha detaylı bilgi verseniz de bizde nasiplensek??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

ne arıyordunuz ne buldunuz daha detaylı bilgi verseniz de bizde nasiplensek??

Aradigimizi bulduk Allah razi olsun dedik fazlası ne olabilir ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze ile park yeri bulmakta ve dar yerlerden gecmekte epey zorlaniyor, direksiyonun tur capi da iyi degil eziyet oluyor.

• Madem konu hortlamış ben de emeği geçenlere teşekkür edeyim.
    Aracımı seçerken defalarca baktım bu konuya.
    Ali Oguz
  • üst konu olmayı hak eden konulardan tebrikler
  • Arkadaşlar bilgiler güncellenmiştir.
  • Fiat Bravo 400 LT bagaj hacmiyle ciddi anlamda HB sınırlarını zorluyor benim ufaklığın arabası, puseti, çantaları, valizler vs. çok rahat sığılıyor
  • Yeni 308 in boyutları genel olarak eski kasaya göre küçülmüş.

• Elinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş. C sedanları da bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nkaradeniz kullanıcısına yanıt
    Vakit bulabilirsem inşallah

• Focus ve V40 bagajın küçük olması arkada kullanılan süspansiyon sisteminden dolayı bağımsız süspansiyon küçültüyo bagajını o ikilinin.

• konuyu açan arkadaşa teşekkürler, hort mort ortada emek var teşekkür etmek lazım :)

HB lerin içerisinden en makulü seat leon gibi geldi. 1.2 otomatik benzinlisi de 5/100 yakıt ortalamasıyla gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Focus ve V40 bagajın küçük olması arkada kullanılan süspansiyon sisteminden dolayı bağımsız süspansiyon küçültüyo bagajını o ikilinin.

Bağımsız süspansiyonu sadece volvo ve Ford mu kullanıyor diğer markalar kullanmıyor mu? Ayrıca focus 3 ve 2011 de makyajlanan mondeo nun bagaji da bi hayli küçük. D sınıfı bi aracın bagaji c sınıfı bir aracın bagajindan küçük olmamalı. Sırf şu bagaj olayından dolayı Ford un tüm modellerinden uzak duruyorum halbuki iç ve dış tasarımı gerçekten çok hoşuma gidiyor.

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Ford kullandığı sistem fazla yer kaplıyo atka tarafta bunu söyledim izlediğim testlerdede bunu söylüyolar.

• Arka koltuk diz mesafesi ve alan ferahlığı konusunda kesinlikle Ceed...
  • KafzieL kullanıcısına yanıt
    Delta daha ferah belki abartı olacak ama D Sınıfı bile sanabilirsiniz ama ülkemizde ikici el korkusundan dolayı tutmadı.

• güzel konu
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Aslına bakarsanız haklısınız evet...Delta'yı nedense ben C sınıfı HB sınıfında görmediğim-göremediğim için dahil etmedim...Yoksa Delta'nın sunduğu iç mekan rahatlığı kıyaslanamaz. Arka koltukların bile kızaklı olması konfor için ne kadar düşündüklerinin bir göstergesi...Ne var ki gün geçtikçe daha da az görür olduk yollarda tutmadı bu araç
  • bende bunları arıyordum bir arada bulmam çok iyi oldu eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KafzieL

Aslına bakarsanız haklısınız evet...Delta'yı nedense ben C sınıfı HB sınıfında görmediğim-göremediğim için dahil etmedim...Yoksa Delta'nın sunduğu iç mekan rahatlığı kıyaslanamaz. Arka koltukların bile kızaklı olması konfor için ne kadar düşündüklerinin bir göstergesi...Ne var ki gün geçtikçe daha da az görür olduk yollarda tutmadı bu araç

Delta yı Giulietta alırken Birmot'ta incelemiştim araç gerçekten çok güzeldi. Çok ince ayrıntılar düşünülmüş bir araç olduğu heryerinden belli oluyordu.

Fakat Lancia pazarını sadece İtalya olarak belirleyip Avrupa'dan çekilmesi bu arabayı yollarda görmemizi engelledi...

-Alıntı-

Fiat CEO'su Sergio Marchionne Fiat'ın Chrysler'i satın alması sonucu şirketin yeni stratejilerini açıkladı.

Sergio Marchionne İtalyan La Repubblica'ya verdiği röportajda Türkiye'de de satılan Lancia markasının artık sadece İtalyan pazarında satılacağını açıkladı.

Fiat'ın 2014'te Panda ve 500 ailesini geliştirmeye odaklanacağını belirten Marchionne Alfa Romeo markasının üretiminin İtalya'da gerçekleştirileceğini, Lancia'nın da sadece İtalyan pazarında satışa sunulacak marka olacağını belirtti.

Lancia'nın pazarda sadece Ypsilon modeline odaklanacağı belirtildi. Sektör rakamlarına göre Lancia satışlarının yüzde 80'i İtalya'da gerçekleşiyor. Lancia satışlarının yüzde 74'ünü de Ypsilon modeli oluşturuyor.

Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin rakamlarına göre Türkiye'de 2013'te toplam 782 adet Lancia satılmıştı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.