Şimdi Ara

C sınıfı otomobil almak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekonomik istiyorsan trendline gayet yeterli, biraz daha konforlu olsun nasılsa 55 milyar param var diyordan comfortline ama kesinlikle golf
  • toyota sorunsuzda en çok geri servise çağrılan araçta toyota nerdeyse
  • Cevaplarınız içn çok tesekkür ederim Mazda 3 benimde hoşuma gittti :) onu almakta karar kıldım.Son bir yardım isteyecem sizden Su mzda 3 hackbackin BOdy kit fiyatı ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus2010

Cevaplarınız içn çok tesekkür ederim Mazda 3 benimde hoşuma gittti :) onu almakta karar kıldım.Son bir yardım isteyecem sizden Su mzda 3 hackbackin BOdy kit fiyatı ne kadar

800 tl yanlıs hatırlamıyorsam badykit bende yaptırcam 1 ay önce sormsutum
  • Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDM-2 105 HP normal mod 280 NM tork, dinamik mod 320 NM torku var.Sanırım 55000 gibi bi fiyata almanız mümkün gözüküyor hemde full modelini hatta bikaç opsiyonla birlikte Onun dışında 308 1.6 dizelede bi bakın derim.Full+full+cam tavan+auto6R 49000 pazarlıkla dahada düşük alabilirsiniz.112 HP ve 270 NM torka sahip bu araçda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfd538

golf kesinlikle

bana göre de c sınıfında o paralara alınabilinicek en iyi araç dolu bir golf olur..
    para sıkıntısı olsaydı yani 55 binlere çıkmasaydın mazda 3 derdim bende..
    ama alfa guiletta alıcaksan 1.4 - 170 beygirliğini al dizeline bulaşma onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

quote:

Orijinalden alıntı: mfd538

golf kesinlikle

bana göre de c sınıfında o paralara alınabilinicek en iyi araç dolu bir golf olur..
    para sıkıntısı olsaydı yani 55 binlere çıkmasaydın mazda 3 derdim bende..
    ama alfa guiletta alıcaksan 1.4 - 170 beygirliğini al dizeline bulaşma onun

elbette tercih meselesi ama ben mazda 3 varken golf e bakmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

elbette tercih meselesi ama ben mazda 3 varken golf e bakmam

Mazda 3 yokken bile golfe bakmam. Trecih meselesi.
  • 55 bin limitiniz varsa volvo s40 dizel veya bir üst sınıf renault laguna III dizel öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drchtygn

55 bin limitiniz varsa volvo s40 dizel veya bir üst sınıf renault laguna III dizel öneririm.

Kesinlike. Alternatif olarak peugeot 407 1.6 HDi 50 bin kampanyalı. Yerinizde olsam herşeyi siler ya 407 alırdım yada focu3 ü beklerdim. Olmadı yine mazda3
  • Mazda 3 Beyaz Hb de karar verdim artık Ve + olarak Body Kitli alcam hepinize tesekkür ederim mazda cı arkadaslarıma bisey sorcam orjinal teybe anfi ve bir tane subwofer bağlayabilrmiyim ? fazla oldu ama idare edin
  • quote:

Mazda 3 Beyaz Hb de karar verdim artık Ve + olarak Body Kitli alcam hepinize tesekkür ederim mazda cı arkadaslarıma bisey sorcam orjinal teybe anfi ve bir tane subwofer bağlayabilrmiyim ? fazla oldu ama idare edin

Hayırlısı olsun kardeşim güzel bir seçim yaptın
  • quote:

Mazda 3 Beyaz Hb de karar verdim artık Ve + olarak Body Kitli alcam hepinize tesekkür ederim mazda cı arkadaslarıma bisey sorcam orjinal teybe anfi ve bir tane subwofer bağlayabilrmiyim ? fazla oldu ama idare edin

hayırlı olsun bu arabayı gerçekten cok seveceksin... bu konudabir bilgin yok mazda nın ses sistemi oldukca güçlü c sekmenteki araçlara göre ama illede istiyorsan bi servise sor benim bildigim kadarı ile baglanıyor ama net bir sey bilmiyorum
  • Hayırlı olsun güzel araç
  • Çok sağolun hepinize cok cok tesekkür ederim test sürüsüne gittim gercekten süper bir aracmış,Focus TCDİ yanında sönük kalıyor aracı kullanrken satıcıya bu kullandığım benzinlimi dedim yok hayır dizel dedi ayırt bile edilemeyecek sessizlik var ararcta :) ve anfi ve bass takabiliyormusuk bu arada :)
  • aceleniz yoksa focus u beklemekte fayda var .
  • Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD
  • quote:

Çok sağolun hepinize cok cok tesekkür ederim test sürüsüne gittim gercekten süper bir aracmış,Focus TCDİ yanında sönük kalıyor aracı kullanrken satıcıya bu kullandığım benzinlimi dedim yok hayır dizel dedi ayırt bile edilemeyecek sessizlik var ararcta :) ve anfi ve bass takabiliyormusuk bu arada :)

kaça verdiler indirim yaptılarmı,ben bi ara konustugumda 47 in altına düşmeyiz asla ztn bu kanpanyalı diyolardı...
  • golf'ü test ettiniz mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

İngilterenin ve dünyanın en prestij otomobil dergisi ''whatcar'' 200.000 araç üstünde yaptıgı arastırmaya göre en az sikayet edilen araçlar;
    2009;
    1. Mazda %17
    2. Mercedes %23
    3. Toyota %26
    4. Honda %27.
    5.Mitsubishi %29
    6. Volvo %30
    7.jaguar %31
    8. Nissan %33
    9. Audi %35
    10.Ford %36
    10.Subaru %37
    11. Land Rover %37
    12. BMW %37
    13.Hyundai %38
    14.seat %39
    15.Volkswagen %40
    16.Opel %43
    17.Hyudaı%43
    18.suzuki %44
    19.Alfa Romeo %45
    20.mini %45
    21.Renault %48
    22.Saab %48
    23.chevrolet %49
    24.Citroen %50
    25.fiat % 52
    26.Peugeot%53
    27.Alfa Romeo %54
    28.kıa%58
    belki bu biraz yardımcı olur

Bu liste sanırım 1310 yılından kalma.Halen bir geçerliliğinin kaldığını düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.