Şimdi Ara

c sürüsücünde yer kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pc sürekli c sürücüsünde yer kalmadı diye hata verıyor program ekle kaldırdan kullanmadıgım cogu programı sildim. PC oyun dahı kalmıyor 3-5 tane program var ama hala aynı hatayı verıyor. bide 2 gb yer acıyorum o yer kendılıgınden yine doluyor şimdi 8kb yer kalmıs virüs taramasıda yaptırdım orj lisanslı nod32 ıle bıseyde cıkmadı. yardımcı olabilecek var mı

• Diske sağ tıklayın, Disk temizleme yapın daha sonra Araçlar sekmesinde Disk Birleştirme ye gelin Şimdi Birleştire Tıklayın açılan pencereden de birleştir diyin. Diski rahatlatacaktır.
  • 500MB yer actı hocam :( yani c sürücüsü 95GB hepsi dolu PC de 5 program anca var ne vardır sence bu kadar ? içine baktım iyice hiç bisey yok
  • http://download.cnet.com/SpaceMonger/3000-2248_4-10549663.html?tag=contentMain;overviewHead

Bu programı kur çok güzel bir programdır. Lisanslı olmasına gerek yok işini görecektir. Tüm bilgisayarı tarar ve sana hangi diskde hangi klasör ne kadar yer kaplıyor gösterir. Muhtemelen gözünden kaçan gereksiz bir klasör var. Bende de aynı uyarı çok sık çıkıyordu. Meğersem indirdiğim torrentleri 2 farklı yere 2 kere kaydediyormuşum Bu program kurtarmıştı beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

500MB yer actı hocam :( yani c sürücüsü 95GB hepsi dolu PC de 5 program anca var ne vardır sence bu kadar ? içine baktım iyice hiç bisey yok

CCleaner kullanıyor musun? orada boş alanı temizle seçneğini işaretlmişmiydin?
  • Hangi İşletim sistemini kullanıyorsunuz
  • Sistem geri yükleme noktalarını sil faydası olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

http://download.cnet.com/SpaceMonger/3000-2248_4-10549663.html?tag=contentMain;overviewHead

Bu programı kur çok güzel bir programdır. Lisanslı olmasına gerek yok işini görecektir. Tüm bilgisayarı tarar ve sana hangi diskde hangi klasör ne kadar yer kaplıyor gösterir. Muhtemelen gözünden kaçan gereksiz bir klasör var. Bende de aynı uyarı çok sık çıkıyordu. Meğersem indirdiğim torrentleri 2 farklı yere 2 kere kaydediyormuşum Bu program kurtarmıştı beni.

hocam c-windows-temp klasörü 70 küsür gb silsem sorun olur mu ?

---

w7 kullanıyorum home pre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

http://download.cnet.com/SpaceMonger/3000-2248_4-10549663.html?tag=contentMain;overviewHead

hocam c-windows-temp klasörü 70 küsür gb silsem sorun olur mu ?

---

w7 kullanıyorum home pre.

http://forum.donanimhaber.com/m_10520988/tm.htm

Silebilirsin fakat sen genede bi şu konuya bak derim.

• içeriğini sildim gitti :) program için sagol bu arada.. yardımcı olan herkese tesekkurler
  • Rica ederim, o programı program arşivine at zaman zaman çok ararsın Ayrıca Clean cleaner programınıda kur haftada 1 temizle bilgisayarı.
  • diğer sefere aklında bulunsun hocam, zamanında bana da bir değişiği olmuştu:

treesize free ile taratıyorsun.orada hangi dosyanın kaç gb yer kapladığı gözüküyor.gereksiz birşeyse ordan direkt silebiliyorsun.
  • Temp klasörünü silebilirsin orası geçici dosyaların tutulduğu yerdir herhangi bir sıkıntısı olmaz
  • Geçici dosyalar olabilir, internet indirmeleri vs.'den ötürü dolmuş olabilir.
  • Se®can kullanıcısına yanıt

Hocam eline emeğine sağlık 11 sene sonra bile işe yaradı

• bangbrossa B kullanıcısına yanıt

Rica ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.