Şimdi Ara

c:/win 7 32 bit yüklü iken d:/win 7 64 bit kurulur mu (acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar açıkken win 7 64 bit sürümünü setup dan çalıştırıp d:/ ye kurmaya çalıştım, yüklemeyi vs yaptı , ancak son adımda (preparing your desktop) shutting down deyip kapandı (iki kere baştan denedim olmadı).

c:/ de 32 bit varken d:/ ye 64 bit kuramazmıyım
    (c:/ ye format atmak istemiyorum)

ayrıca d:/ ye 64 bit kurarsam ramleri 4 gb görür mü?

• Birincisi sistemi ne yaparsan yap C'ye kurar.Eskiden XP'lerde bu sorun oluyordu.Sistemi D'ye kuruyordu ve programlar kurulum yolunu hep C'de aradıkları için Driver yüklerken de program yüklerken de hata oluyordu.Ama Windows 7 sistemi kurar ve sistem yolu her zaman C olur.Sen D'ye kurarsın D'ye kurduğun sistemi açarsan D'nin o sistemde yine C olduğunu görürsün.4 GB RAM'i görmesi sistemi nereye kurduuğunla alakalı değil 32 bit mi 64 bit mi kurduğunla alakalı.Bu arada da sisteminde 4 GB RAM var 32 bit kullanmanın amacı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimibiss

Birincisi sistemi ne yaparsan yap C'ye kurar.Eskiden XP'lerde bu sorun oluyordu.Sistemi D'ye kuruyordu ve programlar kurulum yolunu hep C'de aradıkları için Driver yüklerken de program yüklerken de hata oluyordu.Ama Windows 7 sistemi kurar ve sistem yolu her zaman C olur.Sen D'ye kurarsın D'ye kurduğun sistemi açarsan D'nin o sistemde yine C olduğunu görürsün.4 GB RAM'i görmesi sistemi nereye kurduuğunla alakalı değil 32 bit mi 64 bit mi kurduğunla alakalı.Bu arada da sisteminde 4 GB RAM var 32 bit kullanmanın amacı ne?

32 bit kurulu bir sistemdi, sonradan 64 bit kurmayi dusundum. ama 32 bit sistemi formatlayip 63l4 bit kurmaktansa hdd nin diger bolumune (d/:) de 64 bit kurayim dedim.

ve kurdum, ancak kurulumun son asamasinda (prepairing your desktop) ekranda "logg of" ve "shutting down" yazip pc tekrar basliyordu, her tekrar basladiginda da 32 bitlik sistemle aciliyordu (acilisda 32 veya 64 biyle acma seceengi cikmiyordu)

sorun easybcd programini yukleyip biraz karistirinca halloldu, nasil halloldugunu bilmiyorum :)

sanirim 64 bit kurdugum sistem bir nedenden dolayi boot edilemedi.

ayrica 32 bit sisteme 64 bit kurarken 32 bit masaustunden win7 diskindeki setup dosyasina cift tiklayip yukleme yapilmamasi gerekiyormus. pc yi biosdan direk win7 diskiyle baslatip kurulumu ordan yapmak gerekiyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 11 Nisan 2017; 23:32:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunun çözüldüyse ne mutlu sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.