Şimdi Ara

C:\Windows\Installer klasörü & cleanup programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar saygılar, forumda arama yaptırdım ama bulamadım o nedenle konuyu açtım...

windows klasörünün içinde ınstaller klasörü war ve bu klasörün içinde pv ye yüklediğin tüm programların kayıt ve yükleme dosyaları tutuluyor anladığım kadarıyla... yaklaşık 3 senedir format atmadım we şu anda 9 GB boyutunda dosya birikmiş ilgili klasörde...

windows installer cleanup programı ile bu dosyaları ve diğer kayıt dosyalarını silme imkanımız warmış ancak dikkat edilmesi gerekmekte imiş yüklenilmiş programları yeniden yüklemek gerekebilirmiş cleanup programını çalıştırdıktan sonra...

neyse ben riski göze aldım ve programı çalıştırdım karşıma resimlerdeki tablo çıktı, bu aşamadan sonra hangilerini seçip yola nasıl dewam edeceğim yardım edermisiniz bana acilen HDD yi boşaltmam lazım zira...

ya da cleanup haricinde bir yolu war mıdır ???

şimdiden teşekkürler...

• Ben o programı kullanıp 3-4 kere hepsini sildim ve sorun yaşamadım. Tabii bu sizin sorun yaşamayacağın anlamına gelir mi tartışılır
  • cevabınız için teşekkürler..

programı çalıştırınca karşınıza çıkan ekrandaki tüm seçenekleri seçtiniz mi ??

heralde ben de isyan edip öyle yapacağım bu gidişle çok acilen yere ihtiyacım war zira..
  • Evet.Ne var ne yoksa sildim. Herhangi bir sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 3 Kasım 2008; 0:57:35 >
  • walla ben de bugün az biraz daha araştırıp kalıcı çözüme ulaşamazsam hepten silecem dediğimiz gibi... teşekkürler...

konuyla ilgili programı kullanıp problem yaşayan arkadaş var mı acaba ??
  • 3 senedir format atılmamışsa bunları yapmanın gereği yok makinaya format atıp en temizinden başlarsan bir daha sorun olmaz.Böylesi içinden çıkılacak gibi değil
  • saol dostum gidişat bu yönde zaten
  • Bir sıkıntı yaşadın mı hocam?  C:\Windows\Installer klasörü & cleanup programı Ben de az sonra silmek üzereyim, yedeğini alıyorum. Seneler sonra bu konuya rast gelmenin dayanılmaz heyecanı içerisindeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.