Şimdi Ara

C180 1.8 AMG Full Makyajlı Kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Bundan daha iyi bir araç alacak iseniz şuan satmanın tam zamanı,hem 3. Yıl daha gelmemiş,hem de w205 geliyor.
    Ben olsam RaceChip,Sprint Booster,KN Kutu içi takar kullanırdım.En azından 1.8'den zevk alırdım. :)

Buda bir fikir :)
  • Hocam 2011 Temmuz ayında, aynı araç için Hadımköy Has otomotiv'de 91000 tl'ye Fascination paket amg'siz fiyat için anlaşmıştık, amg ıcın 8000 cıvarı fark cıkmıstı. Sız sanırım daha sonraki dönemde aldınız yada ekstraları var.

Takdir sizin, gayrimenkulden yapacagınız kar bu zararı karşılayacaksa yapılabilir, ama gönül ister ki satmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little F.K

Hocam 2011 Temmuz ayında, aynı araç için Hadımköy Has otomotiv'de 91000 tl'ye Fascination paket amg'siz fiyat için anlaşmıştık, amg ıcın 8000 cıvarı fark cıkmıstı. Sız sanırım daha sonraki dönemde aldınız yada ekstraları var.

Takdir sizin, gayrimenkulden yapacagınız kar bu zararı karşılayacaksa yapılabilir, ama gönül ister ki satmayın..

Selamlar Hocam,

2011 Temmuz ayında 1.8 7 ileri en ucuz amg fiyatı 114tl idi. bizde taksitli 117bin tl ye aldık. Dediğiniz araç 1.6 compressor motor olabilir mi acaba?

lakin 99 bin tl ye 0 7g 1.8 araç yoktu, tanıdık olduğu için 1000 euro daha indirim almıştık kolumandan ve 48500 euro ya almıştık.

Bende satmak istemiyorum ancak gayrimenkul şuan için daha uygun görünüyor. Kısmetse daha sonra alırız :)

• Yok hocam eminim 1.8'di araç Efe diye satışçi bir arkadaş vardı çok uğraşmıştı bizimle, bizimde özel bir indirim vardı, o sayede o rakamdı, yalnız biz en yüksek rakamı burnundan kıl aldırmayan kolumandan almıştık. Kur yanılmıyorsam, 2.34 civarıydı, ve 38.700 civarı bir rakamdı. Bi xenon vardı, sunroof yoktu , o dönem 1.8 araçlar da değişik kombinasyonlar vardı, belki de bu yüzdendi fiyat.

Gönlünüzce olsun hocam, gayrimenkul her zaman daha mantıklı.
  • quote:

Yok hocam eminim 1.8'di araç Efe diye satışçi bir arkadaş vardı çok uğraşmıştı bizimle, bizimde özel bir indirim vardı, o sayede o rakamdı, yalnız biz en yüksek rakamı burnundan kıl aldırmayan kolumandan almıştık. Kur yanılmıyorsam, 2.34 civarıydı, ve 38.700 civarı bir rakamdı. Bi xenon vardı, sunroof yoktu , o dönem 1.8 araçlar da değişik kombinasyonlar vardı, belki de bu yüzdendi fiyat.

48500 euro aldığımız amg ve panaromik tavanlı içindi.

Size verdikleri fiyat en baz model için olabilir mi? 2 yıl sure geçti, belki yanlış hatırlıyorsunuzdur? Hatta 2011 yılında C serisi için şu slogan kullanıyorlardı '' 38000 eurodan başlayan fiyatlarla''..

Şurdan bakabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_49629705/mpage_3/tm.htm

Umarım herşey hepimizin gönlüne gore olur :) Umarım ilerde yine alabilirim bunun gibi bir araç.

• quote:

Yok hocam eminim 1.8'di araç Efe diye satışçi bir arkadaş vardı çok uğraşmıştı bizimle, bizimde özel bir indirim vardı, o sayede o rakamdı, yalnız biz en yüksek rakamı burnundan kıl aldırmayan kolumandan almıştık. Kur yanılmıyorsam, 2.34 civarıydı, ve 38.700 civarı bir rakamdı. Bi xenon vardı, sunroof yoktu , o dönem 1.8 araçlar da değişik kombinasyonlar vardı, belki de bu yüzdendi fiyat.

Sizin fiyat aldığınız muhtemelen baz donanımın bir üstü olan avantgarde donanım, xenon ve sunroof yok ve bir kac donanim eksikligi var yani fascination degil. Fascination donanımı 106 bin TL'ye veriyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tspeedy -- 26 Ekim 2013; 23:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

tercih sizin tabi ki ama eğer olağan dışı bir durum yoksa ben olsam satmazdım. Aracı sıfır aldığınız için kayıp biraz fazla gibi geldi.

Düz bir hesapla;

117.000 TL (alış) - 90.000 (tahmini satış) = 27.000 TL (zarar)

araç 27.000 KM'de;

27.000 TL / 27.000 Km = 1 TL demek oluyor..

Yani söylemek istediğim şey aracın faydasından yararlanmadan sattığınız için ettiğiniz masraf daha yüksek oluyor..
    Sonuçta iki yıl bu araca 27bin km binmenin maliyeti yüksek kalıyor.

bizim 1.3 mj araç km de 20 krş yakıyor, milletinki km de sırf 1 tl araç değer kaybı yaşıyor,,, ekstra bakım masraları,yakıt masrafları (km de 50 krş tan aşağı yaktığını zannetmiyorum), ekstra vergi masrafları cabası,,zenginlik böyle bişey olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 26 Ekim 2013; 10:52:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.