Şimdi Ara

C180-3.16-OPTİMA SEÇİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: balta-sapı

Selam dostlar,
    3 araç arasında kaldık. Aralarından seçim yapmam gerekiyor. Sizce hangisi daha mantıklıdır.
    Mercedes C180 AMG -> 110.000TL
    BMW 3.16 Modern Line + Bazı opsiyonlar 106.000TL
    Kia Optima 1.7 CRDI 101.500TL
    Yardımlarınızı bekliyorum.

BMW'de 3 serisinde 2000 ve üstü haricinde başka motora girilmez.Çok net.1600 falan 3 kasayı taşımaz açıkça söyleyim sana.Eğer illa 1600 motor diyorsan 1.16 al ya da 1.18 al derim.3 kasa ağır ve 1600 yetmiyor ona.
    Ayrıca dostum Mercedes ve BMW'nin yanında Kia optima ne alaka? Kötülediğimden değilde adama gülerler.
    Ben senin yerinde olsam BMW 118i 5 Kapı Hatchback 80000TL fiyatı var.
    Tabiki C180'i es geçmemek lazım ama binip bakmadım.Ayrıca arkadan itişli bir araç,1800 motor ve 3 kasalara göre hafif.1.18 tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ump4 -- 24 Ekim 2012; 19:17:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Forumda yeni moda da bu oldu. Koreliler ile mersoya giydirmek...

Ergenin birisi çıkar A serisi i30'un kalite bakımından yanına yaklaşamaz der.

Diğeri gelir A serisi alıcakken son anda vazgeçtim i30 alıyorum der.

Öbürü gelir C180 mi kia mı der.

Ne lan bu?

Mercedes-Benz kompleksinizi böyle mi bastırıyorsunuz?

(konu sahibi lafım sana değil, genel)

Helal +76555556 bmw slip hop hop zipkayarak gidecek arkadss haberi yok en konforlusu merso

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik yorum olacak ama

konfor istiyorsanız MB fascination.

Performans için ise MB AMG düşünebilirsiniz.

BMW 3.16'da 136'ya çıkarılan beygir gücü ile alternatif olabilir. Ancak sizin de tespit ettiğiniz gibi opsiyonlar eklendiğinde MB C180 seviyesine gelebiliyor.

Bu arada C180'in kalkıştaki atikliğini test edin derim. + fascination modelinde ise süspansiyon mükemmel diyebilirim size.

+ işçilikte de Mercedes çok önde...

Kia hakkında yorum bile yapmıyorum :)

Sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

Umarım en iyi tercihi yaparsınız...
  • Mutlaka ama mutlaka S60 içine bir kez binip test edin, bayiye gidin ve aracı beğenirsem, fiyat güzel verirseniz alabileceğiniz söyleyin ve test edin mutlaka test edin.
  • hani mercedes vs bmw tamam da kia'nın ne işi var orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ump4

BMW'de 3 serisinde 2000 ve üstü haricinde başka motora girilmez.Çok net.1600 falan 3 kasayı taşımaz açıkça söyleyim sana.Eğer illa 1600 motor diyorsan 1.16 al ya da 1.18 al derim.3 kasa ağır ve 1600 yetmiyor ona.
    Ayrıca dostum Mercedes ve BMW'nin yanında Kia optima ne alaka? Kötülediğimden değilde adama gülerler.Yoksa fiyatındanda anlaşılcağı üzere üst klasman ama BMW & Mercedes yanında çok alakasız olmuş.
    Tabiki C180'i es geçmemek lazım ama binip bakmadım.Ayrıca arkadan itişli bir araç,1800 motor ve 3 kasalara göre hafif.1.18 tercihimdir.

şu an makyajlı C180'e tekrar 1600cc motor konuldu yani artık 1800 motor değil.

8 ileri şanzımanlı f30 1.6 turbo 136 hp 316i kullanmadıysanız kullanmanızı tavsiye ederim şu an türkiyede satılan neredeyse tüm d sınıfı 1600-1800 dizel-benzinli araçlardan daha hızlı. 116 hplik eski motorla karıştırmayın. çıkın bir sokağa bakın bakalım kaç araç 9.2 sn'de 100'e çıkabiliyor ve 210 km son hıza sahip.

önerdiğiniz 118'de de 1600 cc turbo motor var 316'dakiyle aynı motor yalnızca yazılımı farklı.

ayrıca 316i sadece chip box'la 163 hp'ye çıkabiliyor.

yani bmw 2000 cc üzeri alınır lafı eskide kaldı örnek vermek gerekirse 1600 cc 170 hp 118i, 2500cc'lik e46 325'ten daha iyi hızlanma değerlerine sahip. ya da 2000cc'lik f30 328i 3000cc'lik e90 330i'den daha hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 24 Ekim 2012; 19:31:31 >

• i40'a da bakmanı tavsiye ederim.İç mekanı 3 serisinden daha kaliteli.Motoru da daha atak.BMW'ye filan boşuna para gömme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ump4

quote:

Selam dostlar,
    3 araç arasında kaldık. Aralarından seçim yapmam gerekiyor. Sizce hangisi daha mantıklıdır.
    Mercedes C180 AMG -> 110.000TL
    BMW 3.16 Modern Line + Bazı opsiyonlar 106.000TL
    Kia Optima 1.7 CRDI 101.500TL
    Yardımlarınızı bekliyorum.

Ayrıca dostum Mercedes ve BMW'nin yanında Kia optima ne alaka? Kötülediğimden değilde adama gülerler.

Açıkcası C sınıfı bir araç düşünmedim. C sınıfı bir araç alıcak olsam Alfa Romeo alırdım.
    D sınıfı Alfa Romeo'da olmadığından alternatif bakıyorım.
    @Kubilay S.
    108.bin küsür fiyatı var açıkcası optimayla aynı araca fazla para vermek istemem.

• Doğrudur C180 1.6 motordur yeni kasada..

3.16 yı kullanma şansım olmadı ama tahminim 136BG ile oldukça atikdir . 1.16 (ESKİ KASA) kullanmıştım ve araç performansı iyiydi. Fikir vermesi açısından yazıyorum . Tabiki kasalar farklı ancak BG'nün arttırılması ile 3.16'nın hatırı sayılır performansı olur diye tahmin ediyorum.

Ancak 3.16 'ya bakarken aşağıdaki opsiyonların var olduğunu kontrol edin :
    Servotronik direksion
    Ön park sensörü
    USB
    Bluetooth

C180 düşünürseniz konfor için Fascination performans içinde AMG ideal. İşçilik + sürüş konforu(darbeleri içeri almamak) açısından Mercedes BMW'den öndedir. Ayrıca C180 donanım olarak oldukça doludur. Mutlaka test edin.

Subjektif bir yorum da olsun :) C180'in kalkışı (eko modda bile) oldukça iyi.
  • üstad sen boşver d segmentini, amarok alalım sana.8 ileri mis gibi üstün alman kalitesi.
  • quote:

Ne lan bu?

+1

Ayağa kalktım alkışlıyorum

• quote:

optimayı gördüm,içine de bakma fırsatım oldu.
    Çok gösterişli güzel bir araç ama mercedesin bmw nin yanında pek bir basit kalır hani..
    s60a bakın,eğer beğenmezseniz mercedesi alın derim.
    fakat donanım istiyorsanız volvo,full+full arabayı rakiplerinden uygun fiyata satıyorlar.
    Sağlamlığı da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugofarell -- 24 Ekim 2012; 22:47:57 >
  • quote:

Ne lan bu?

+1905

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.