Şimdi Ara

C180 Coupe Alındı, ufak rötuşlar için fikir bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erkyuo

ŞÖYLE BİR SPOİLER VE JANT FENA OLMAZ BENCE.
    AYRIYETEN FREN BALATASININ ÜSTÜNE KIRMIZI YADA SARI EKLENTİ TAKTIRIN DERİM.

O tarz spoiler çok ağır kaçar ama jantları mutlaka siyah yapacağım. Fren balatasını kırmızı yapma fikride iyiymiş, aracın orjinalliğini çok fazla bozmakta istemiyorum ama gerçekten şık durabilir. Acaba bu eklentilerin ismi ne olarak geçiyor bilginiz var mı? Ebay'de falan bulurum belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 4 Şubat 2013; 20:09:51 >
  • hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

ŞÖYLE BİR SPOİLER VE JANT FENA OLMAZ BENCE.
    AYRIYETEN FREN BALATASININ ÜSTÜNE KIRMIZI YADA SARI EKLENTİ TAKTIRIN DERİM.

O tarz spoiler çok ağır kaçar ama jantları mutlaka siyah yapacağım. Fren balatasını kırmızı yapma fikride iyiymiş, aracın orjinalliğini çok fazla bozmakta istemiyorum ama gerçekten şık durabilir. Acaba bu eklentilerin ismi ne olarak geçiyor bilginiz var mı? Ebay'de falan bulurum belki.

KALİPER KAPAĞI olarak arama yapın hocam.
    Edit: İngilizcesi CALİPER COVER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 4 Şubat 2013; 20:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Yeni jant almayın, üstündeki jantları siyaha boyatın yada kaplatın bence. Ayrıca c180 amgler cam tavan ile gelmiyor mu ?

Kaplatmak nasil oluyor bende yapayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

quote:

Yeni jant almayın, üstündeki jantları siyaha boyatın yada kaplatın bence. Ayrıca c180 amgler cam tavan ile gelmiyor mu ?

Spreyler var boya gibi ama istediğin zaman sökülebiliyor ve boyadan daha parlak duruyor Plastidip sanırım ismi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 4 Şubat 2013; 20:41:31 >

• quote:

quote:

quote:

Spreyler var boya gibi ama istediğin zaman sökülebiliyor ve boyadan daha parlak duruyor Plastidip sanırım ismi

Supermis bende de gumus celik jant var aynen buna benzer bisey kendimde istedigim rengi yaparım ozaman:))
    Nerden alabiliriz acaba bi bakalim netten cok tesekkurler

• quote:

Supermis bende de gumus celik jant var aynen buna benzer bisey kendimde istedigim rengi yaparım ozaman:))

Googleda arayınca en üstte bir site çıkıyor ama orjinalmi bilmiyorum araştırırsanız bulursunuz zaten rica ederim
  • Plasti dip sakın kullanma derim boyatacaksanız verin servise veya boyacıya adam gibi boya yapılsın benden tavsiye gerisi size kalmış...
  • Rica ederim elleme o araca. Tavanı siyah folyo ile kaplatırsan tamamda, başka bir şey yapma. Harika bir araç satın aldınız tebrik ederim. Road show'da uzun süre kullanma imkanı buldum bende çok keyif almıştım
  • Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.
    Konuya gelince,App plaka,1 numara cam filmi,amerikan park ve C63 panjur çok yakışır,birde boya koruma yaptırmayı unutmayın.Bunların dışında orjinalini bozmaya gerek yok

• Hayırlı olsun.
  • Hayırlı uğurlu olsun;
    Bir türlü öğrenemedim gitti 1.6 turbo 156 hp mi 1.6 komp. 156hp mi bu arabalar
    Görsellik olarak
    Custom Garage gibi firmalarda ÇİFT EGZOZ çıkışlı difizör alın fiber olmasın mümkünse.
    Ankarada iseniz (yardımcı olurum) iyi bir egzoz cuya gidip çift çıkış egzoz yaptırın
    Cam tavan folyosu çektirin
    Jantları Plastidip ile siyaha boyayın
    birde APP plaka aracınız en az maliyet ile mükemmel bir görüntü olur
     C180 Coupe Alındı, ufak rötuşlar için fikir bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 4 Şubat 2013; 21:31:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Hayırlı uğurlu olsun;
    Bir türlü öğrenemedim gitti 1.6 turbo 156 hp mi 1.6 komp. 156hp mi bu arabalar
    Görsellik olarak
    Custom Garage gibi firmalarda ÇİFT EGZOZ çıkışlı difizör alın fiber olmasın mümkünse.
    Ankarada iseniz (yardımcı olurum) iyi bir egzoz cuya gidip çift çıkış egzoz yaptırın
    Cam tavan folyosu çektirin
    Jantları Plastidip ile siyaha boyayın
    birde APP plaka aracınız en az maliyet ile mükemmel bir görüntü olur

Evet 156 hp ama Turbo

• hayırlı uğurlu olsun. aynaları kaplatın siyah ince çıtayı da taktırın aynayı da kaplayın ama jant değiştirmeyin siyaha boyayın daha iyi
  • quote:

quote:

Googleda arayınca en üstte bir site çıkıyor ama orjinalmi bilmiyorum araştırırsanız bulursunuz zaten rica ederim

Aynen siparis gecicem fiyatta iyi
    Resimleri koyarım

• quote:

quote:

quote:

Aynen siparis gecicem fiyatta iyi
    Resimleri koyarım

Uygulama yaparsanız resimleri bekliyoruz

• Şu tavana siyah folyo kaplatma ve yan aynaları boyatma işlemlerini yapabileceğim doğru düzgün bir yer bilen var mı? Maslak sanayide falan olabilir. İşçilikleri temiz olsun, düzgün insanlarla muhatap olayım yeter, fiyat fazla önemli değil. Gidip ayak takımı tiplerle muhatap olmak istemiyorum pek fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Şu tavana siyah folyo kaplatma ve yan aynaları boyatma işlemlerini yapabileceğim doğru düzgün bir yer bilen var mı? Maslak sanayide falan olabilir. İşçilikleri temiz olsun, düzgün insanlarla muhatap olayım yeter, fiyat fazla önemli değil. Gidip ayak takımı tiplerle muhatap olmak istemiyorum pek fazla.

Sakın Aynayı kaplama orjinali güzel.

-Tavan Folyo
    -APP Plaka
    -Siyah AMG Jant
    -C63 Panjur
    -C63 Difüzör + 4'lü egzoz çıkışı
    -Bagaj Spoiler (çıta)
    - C180 Yazısını sildir sadece ///AMG kalsın

*Difüzör için tık.
    *Spoiler için tık.
    *Panjur için tık.

Sorması ayıp kaça aldınız ?

• Hayirli olsun kazasiz belasiz

• hayırlı olur inşallah kardeşim,

dayım aldı geçen yaz aynısından. aylarca uğraştık adam etmeye.

orjinaline çok dokunma derim. tek bir önerim var, güzel bir egzoz çıkışı taktırman. arkayı sağlam gösteriyor.

öneri dersen, şu modeli seviyorum:http://egzozcu.com/urun_detay.asp?id=1933

türkiye'de zaten orjinali hariç c180 için egzoz, egzoz ucu yok. bir tek bu steel egzoz firması satıyor.

tekrardan hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.