Bildirim
C180 tel rehberi aktarma sorunu yardim
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben a180 ve iphone 5 sahibiyim. yardımcı olmaya çalışayım, c180i bilmiyorum ama ikisinde de aynı sistem olduğunu düşünüyorum.
tel rehberi aktarmada nasıl sorun yaşıyorsunuz pek anlayamadım çok açıklayıcı anlatmamışsınız gerçi ama baplantının nasıl yapılacağını anlatayım.
öncelikle araçta bluetooth u açacaksınız telefonunkini de, araç aramaya başlayacak ve telefonunuzu bulacak(tam hatırlayamadım burayı belkide telefondan arabanın bluetooth unu seçeceksiniz) sonra ekranda bi şifre çıkacak hem telde hem araçta. bunlar birbirini tutuyosa tamam diyip eşleşmeyi sağlayacaksınız.
sonra zaten otomatik olarak aracın ekranından rehbere girebiliyorsunuz. kendiliğinden telefondaki rehberi ekrana aktarıyor.
yalnız telefonda isim-soyisim şeklinde yazaarken, araç soyisim-isim olarak gösteriyor malesef
Edit: şöyle bi anlatım buldum bunu takip ederek deneyebilirsiniz
http://www.youtube.com/watch?v=6mgYlr5p7N4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 5 Ocak 2014; 23:08:49 >
-
Yardımların için tşk üstat ama eşleştirmede sorun yaşamadım ama rehberi atamadım bu arada aracım 2011 makyajsız kasa kapaklı ekran menü aynı değil video ile daha önce s3 kullanıyordum bi arkadaşım hediye etti iPhone 5 i ama ne illet bi telmiş :) işin kötü tarafı bide 209 kasa clk var onunla eşleştiremedim bile :) servis yolu gözükecek sanırım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı araçtan var iphone dan tel rehberi atman imkansız. Telefon rehberini başka bir telefona aktarıp ordan aktarma yapabilirsin. daha sonra iphonu bluetooth bağlantısı ile kullanabilirsin ama yeni bir no ilave etmek istediğinde tekrar farklı telefondan yapmalısın.
Kolay gelsin. -
Teşekkürler dostum öğrendim:) iPhone da Bluetooth la veri aktarımı yokmuş kalite ya güya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X