Şimdi Ara

C1troën1m kapanmış (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bulunduğumuz site evimiz gibiydi,oradaki dostluk arkadaşlık anlatılmaz seviyede idi,bilgi birikimi oldukça yoğundu uzman arkadaşlar nerdeyse tüm sorunlara yardımcı oluyordu,servislerin bile bilemediği soruların yanıtlarını c.....netten alıyorduk.Emekleri çok büyükkk çokkkk

Gelecek için Alper arkadaşımız bir planı vardır belki :)
  • yeni site kurulacak olursa sunucu konusunda yardımcı olmaya çalışırım bu arada.. ömrümde ilk kez kendime ait bir aracım olacak. bilgi paylaşımı bazen hayat kurtarabiliyor; o yüzden öyle bir site bize kesin lazım.
  • Bizleri takip eden arkadaşların sabırlı olmalarını ve takip etmelerini rica ediyorum. O siteye maddi manevi destek veren tüm arkadaşlar elbette bir gün başka bir platformda daha güçlü ve daha profesyonel şekilde geri dönecektir. Türkiye.de Citroen denilince akla ilk gelen platform olmayı başarmıştık yine başarırız.
  • tekrardan buna benzer bir oluşum olursa çok sevinirim gerçeten,kimse kimseden menfaat peşinde değil,sadece iyi niyetli paylaşımcılar topluluğu...
  • http://www.trcitroen.com/forum/ adresi var; belki orası olabilir?
  • citroenle alakalı ancak boş kalmış,yeterli katılım yok vs vs canlandırmak lazım
  • Hayırlısı olsun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: copyright05

citroenle alakalı ancak boş kalmış,yeterli katılım yok vs vs canlandırmak lazım

Forum kısmını Şubat ayında kurmuştum. Bu nedenle yeni sayılır. Desteklerinizle güzel, seviyeli bir forum olacağını düşünüyorum. Bunun dışında resim galerisi gibi bölümleri de sürekli geliştirmeye çalışıyorum. Öyleki 2000'den fazla resim olmuş..

Yanlış anlaşılma olmaması için eklemeden geçemeyeceğim. C1troën1m.net ile hiçbir alakam yoktur. Geçtiğimiz yıl iki siteyi birleştirme yönünde teklif almıştım ancak bu tip fikirlerde ilerde sorun olacağını düşündüğüm için kabul etmemiştim. Haklı da çıktığımı düşünüyorum. Ayrıca üye olup mesaj da yazıyordum ancak yazığım bazı mesajlara ve profilimde yer verdiğim site linkime sansür uygulanmasından ötürü üyeliğimi sildirmiştim. Bunun üzerine alternatif bir citroen forumu iyi olur düşüncesiyle trcitroen.com sitesine forum bölümünü ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanHizal -- 1 Mayıs 2011; 19:15:16 >

• kardeşim eline sağlık 1 haftadır üyeyim sitene güzel iş çıkarmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanHizal
    quote:

Orijinalden alıntı: copyright05

citroenle alakalı ancak boş kalmış,yeterli katılım yok vs vs canlandırmak lazım

Forum kısmını Şubat ayında kurmuştum. Bu nedenle yeni sayılır. Desteklerinizle güzel, seviyeli bir forum olacağını düşünüyorum. Bunun dışında resim galerisi gibi bölümleri de sürekli geliştirmeye çalışıyorum. Öyleki 2000'den fazla resim olmuş..

Yanlış anlaşılma olmaması için eklemeden geçemeyeceğim. C1troën1m.net ile hiçbir alakam yoktur. Geçtiğimiz yıl iki siteyi birleştirme yönünde teklif almıştım ancak bu tip fikirlerde ilerde sorun olacağını düşündüğüm için kabul etmemiştim. Haklı da çıktığımı düşünüyorum. Ayrıca üye olup mesaj da yazıyordum ancak yazığım bazı mesajlara ve profilimde yer verdiğim site linkime sansür uygulanmasından ötürü üyeliğimi sildirmiştim. Bunun üzerine alternatif bir citroen forumu iyi olur düşüncesiyle trcitroen.com sitesine forum bölümünü ekledim.

Yalan söylemenin alemi yok.

Diğer arkadaşlara açıklama olsun diye yazıyorum.

Gökhan Hızal adlı arkadaşla aramızda görüşme oldu. Kendisine sitesini beğendiğimizi söyleyip, ayrı iki site olmasın diye haberlerini bizim sitenin anasayfasından vermeye devam etmesini teklif ettik. Bu arkadaş da bunu kabul etti. Ancak bizden sitenin isim hakkı vb. şeyler için para talep etti. Bu arkadaşın maddi fayda sağlamak için bu siteyi kurduğunu belirtmek isterim.

Neden böyle bir yalan söyleme ihtiyacı duydunuz anlamadım ama yaptığınız hoş birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 4 Mayıs 2011; 11:10:54 >

• @AlperAkbilgi,

Ben size sitenizi satın almak istediğimi söyledim. Veyahut aynı şekilde sizin benim sitemi satın alabileceğinizi söyledim. Ancak yinede iki şekilde de ben haberleri eklemeye devam edecektim.. Siz iki seçeneğimi de kabul etmeyince bu iş olmadı. Bunun yalan söylemekle ne ilgisi var?

Maddi kazanç demişsiniz. Sitemde sadece tık başı üç kuruş vermeyen, yıllık domain ve hosting parasını ancak amorti edebilen adsense reklamı yer alıyor.. Eğer ben emek verdiğim bir siteyi başka birine teslim edeceksem niçin ücret talep etmeyim ki? O zaman siz bana sitenizi devretseydiniz.

Olmuş bitmiş, bir sonuca bağlanmamış bir konu için benim yalan söylediğimi söylemeniz hiç hoş değil. Lütfen ifadenize dikkat ediniz.
  • quote:

Geçtiğimiz yıl iki siteyi birleştirme yönünde teklif almıştım ancak bu tip fikirlerde ilerde sorun olacağını düşündüğüm için kabul etmemiştim

Gökhan Hızlal adlı şahısla görüşülmüştür. Ben ve kutluhan abi olarak 2 yönetici ve Gökhan bey ile telefonda konferans görüşmesi yaptık. Biz aradığımız için doğal olarak talep bizden gelmiştir. Kendisine bir portal oluşturacağımızı, yazdığı haberlere oluşturduğumuz portaldan devam etmesini teklif ettik. Kendisi de bu talebi kabul etti ve devamında bizden eski sitesi için para talep etti. Biz de kendisine sitesini almak istemediğimizi zaten c1troen1m.net sitesinden kazancımızın olmadığını ve misyonumuzun tüm citroen kullanıcılarını tek çatı altında toplamak olduğunu söyledik. Bunun üzerine kendisi bize sitenin alan adı, barındırılması ve benzeri şeyler için para ödediğini siteyi kapatması için bu zararının karşılanmasını istedi. Biz de böyle birşeyin mümkün olmadığını ilettik. Kendisi bunun üzerine o zaman ben sitenizi satın alayım dedi. Kutluhan abi ve ben c1troen1m.net'in herhangi bir şahsa ait olmadığını ve kesinlikle satılık olmadığını söyledik.

Siz de takdir edersiniz ki maddi çıkar kaygısı taşımayan, Citroen'e gönül vermiş birisi 15-20 tlnin hesabını yapmaz. Bu şahsın bu siteleri kurarken maddi çıkar gözeterek kurduğu gün gibi ortadadır. Böyle bir kişiye c1troen1m.net'in devri söz konusu bile olamazdı.

quote:

Ayrıca üye olup mesaj da yazıyordum ancak yazığım bazı mesajlara ve profilimde yer verdiğim site linkime sansür uygulanmasından ötürü üyeliğimi sildirmiştim. Bunun üzerine alternatif bir citroen forumu iyi olur düşüncesiyle trcitroen.com sitesine forum bölümünü ekledim.

1) Forumun 1. kuralı olan gerçek isimle kayıt kuralına uymadınız. Gerçek isminizi bize bildirmediniz.
    2) Profilinizde vermiş olduğunuz web sayfası sitemizle aynı kategori ve konuyu paylaştığı için silinmiştir.
    3) Sitemizde üyelik silinmesi işlemi yapılmamaktadır. Sadece çok hassas durumlarda bu talep yönetimce değerlendirilip işlem yapılmaktadır. Sizin bu konu hakkında herhangi bir talebiniz görülmemektedir. Ayrıca üyeliğiniz hala duruyor.

Bana gönderdiğiniz özel mesajda yalan ibaresinin kaldırılmasını talep etmişsiniz. Görünen o ki mesajınız baştan aşağı YANLIŞ BİLGİLENDİRME içeriyor.

Takdir diğer üyelerindir.

• quote:

Gökhan Hızlal adlı şahısla görüşülmüştür. Ben ve kutluhan abi olarak 2 yönetici ve Gökhan bey ile telefonda konferans görüşmesi yaptık. Biz aradığımız için doğal olarak talep bizden gelmiştir. Kendisine bir portal oluşturacağımızı, yazdığı haberlere oluşturduğumuz portaldan devam etmesini teklif ettik. Kendisi de bu talebi kabul etti ve devamında bizden eski sitesi için para talep etti. Biz de kendisine sitesini almak istemediğimizi zaten c1troen1m.net sitesinden kazancımızın olmadığını ve misyonumuzun tüm citroen kullanıcılarını tek çatı altında toplamak olduğunu söyledik. Bunun üzerine kendisi bize sitenin alan adı, barındırılması ve benzeri şeyler için para ödediğini siteyi kapatması için bu zararının karşılanmasını istedi. Biz de böyle birşeyin mümkün olmadığını ilettik. Kendisi bunun üzerine o zaman ben sitenizi satın alayım dedi. Kutluhan abi ve ben c1troen1m.net'in herhangi bir şahsa ait olmadığını ve kesinlikle satılık olmadığını söyledik.

Evet bu yazdığınız doğrudur. Ancak sizin için önemsiz olabilir ama benim için önemli olan bir ayrıntıyı atlıyorsunuz.
    İki siteyi birleştirmemiz durumunda siz hostingi yönetecektiniz. Haliyle tüm kontrol sizde olacaktı. Bu durumda benim hiçbir güvencem olmayacaktı. Ya birgün üyeliğim silinir düşüncesiyle ben size iki şekilde satın alma teklifini yöneltmiştim. Siz satın almayı yada alınmayı kabul etmemiştiniz. Ben size ilk kez telefonda görüştüğüm birine nasıl güvenebileceğimi sormuştum, tatminkar bir cevap veremediğinizden ötürü satın alma bahsini açmıştım. Lütfen bunu atlamayın.

quote:

Siz de takdir edersiniz ki maddi çıkar kaygısı taşımayan, Citroen'e gönül vermiş birisi 15-20 tlnin hesabını yapmaz. Bu şahsın bu siteleri kurarken maddi çıkar gözeterek kurduğu gün gibi ortadadır. Böyle bir kişiye c1troen1m.net'in devri söz konusu bile olamazdı.

İnanınki ben bu markaya sizden çok gönül vermişimdir. Yapılan telefon görüşmelerinde maddi kazanç gütmediğiniz söylenmişti (Kutluhan Bey yada siz tam hatırlamıyorum). Bende madem öyle niçin reklamların olduğunu sormuştum. Sticker bastırmak için aldığınızı söylemiştiniz. Bu kadar gönül verdiyseniz o zaman cebinizden verin demiştim, üçüncü bir kişiden neden maddi olarak yardım aldığınızı söylemiştim. Eğer sitedeki adsense reklamlarından ciddi bir kazanç elde ettiğimi düşünüyorsanız verin sizin kodlarınızı yayınlayım.

quote:

1) Forumun 1. kuralı olan gerçek isimle kayıt kuralına uymadınız. Gerçek isminizi bize bildirmediniz.
    2) Profilinizde vermiş olduğunuz web sayfası sitemizle aynı kategori ve konuyu paylaştığı için silinmiştir.
    3) Sitemizde üyelik silinmesi işlemi yapılmamaktadır. Sadece çok hassas durumlarda bu talep yönetimce değerlendirilip işlem yapılmaktadır. Sizin bu konu hakkında herhangi bir talebiniz görülmemektedir. Ayrıca üyeliğiniz hala duruyor.

Telefon görüşmelerimiz olumsuz neticelenince Kutluhan Bey, yinede beni foruma davet etti. Bende üye oldum. Sonrasını ise maddelerinize cavap olarak yanıtlayım.

1. Foruma başka bir nick ile üye olmuştum. Uyarıldım hemen adım-soyadım şeklinde değiştirttim. Bu gayet olağan bir durum..
    2. Madem beni foruma davet ettiniz bir linkten yana sıkıntı çıkmaz diye düşündüm. Ama düzgün bir dille rica etseydiniz kendim de kaldırabilirdim.
    3. Kutluhan Bey ile olan MSN konuşmalarımızda üyeliğimin silinmesini talep ettim. Kendiside sitemizde üyelik silinmesi işlemi yapılmamaktadır dedi. Ancak kendisinden üyeliğimin silinmesini yinede rica ettim. O mu bir başka yönetici mi sildi bilmiyorum. Ama üyeliğim talebim üzerine silindi. Ancak mesajlarım ve kullanıcı adım silinmedi. O nedenle ismim ve mesajlarım sitenizde geçmektedir.

Benim yazdıklarımda tek bir yanlış-yalan ibare bulunmamaktadır. Bana bu şekilde çamur atamazsınız. Siz olaya tam hakim olmadan yazdığınız için sizin mesajlarınız yalan bilgilendirme içermektedir.

Öğrenmek istediğiniz başka bir husus varsa sorabilirsiniz

• İlk üyelerindendim,güzel siteydi.Yavuz Bey ve Kutluhan Bey'e,Birol Bey'e emekleri için bir kez daha teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.