Şimdi Ara

C220 vs Passat b8 2015 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferrari091

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Biz E180 yerine B8 1.6 TDI highline düşünüyoruz. Daha ucuz ikiside alman ikiside kaliteli ve E180 gibi ağır bi araba değil. Daha hızlı kaçar. Ayrıca yakıtı da oldukça iyi

yavaş kaçsın yakıt ve fiyat dışında asla öne geçemez passat. ikisi de Alman demişsiniz de Almandan, Almana fark var

İsmi dişinda nerde öne geçiyor?

İroni yaptığınızı düşünüyordum, eğer değilse gerçekten yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de milletin tercihlerine saygı duyalim adlı başlığa mesaj atmış siniz
    By obmann

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkswagen&Audi bilgini -- 9 Kasım 2014; 14:52:35 >
  • Yani cevabınız Mercedes Benz C220 (2008 2009) mi yoksa Volkswagen Passat 2015 mi

• Yeni passat tabiki.Artıları;sıfır olması,düşük vergi,düşük yakıt tüketimi,ikinci el malum,her ne olursa olsun yeni araç olması ve o kadar parayı 6-7 yaşındaki araca verilmez düşüncem Passat'ı ağır bastırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

Yeni passat tabiki.Artıları;sıfır olması,düşük vergi,düşük yakıt tüketimi,ikinci el malum,her ne olursa olsun yeni araç olması ve o kadar parayı 6-7 yaşındaki araca verilmez düşüncem Passat'ı ağır bastırıyor.

Aynı şeyleri ben de babama ve amcam a dedim fakat 96 bin tl verip manuel almak biraz kötü gibi ve amcam da Mercedes'in ayrı bir havası var diyor ben de yeni kasa geldiğini söyleyince fikri değişir gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkswagen&Audi bilgini -- 9 Kasım 2014; 15:46:52 >
  • Passati sevmememe ragmen passat diyorum. Vosvos hayranligim yoktur. Mercedes 2008 model. Artik eskidi. Makyajlisi olsa onu derdim. Ama bu kasa eskidi. Bmwde olabilir bak

• Bmw de o yıllara ve o fiyata göre 520 var mı varsa sikayet i olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkswagen&Audi bilgini

Bmw de o yıllara ve o fiyata göre 520 var mı varsa sikayet i olan var mı?

2006-2007 bmw 163 bg 520d modeli 75-90bin lira arası alınabiliyor,
    Ama 2008-2010 joustik vitesli 177 bg 520d modeli daha çok tutuluyor, az yakıyor. 90-110 bin lira civaridir.
    Yeni 2010-2013 model 184 beygirlikler daha da az yakıyor ama pahalıdır,
    2008-2010 model 177bg ideal olur.
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=9594
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=9593
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=17268

http://www.sahibinden.com/bmw-5-serisi-520d?pagingSize=50&a4_max=150000&a5_min=2006&a5_max=2012&price_max=111111

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Bmw de o yıllara ve o fiyata göre 520 var mı varsa sikayet i olan var mı?

2006-2007 bmw 163 bg 520d modeli 75-90bin lira arası alınabiliyor,
    Ama 2008-2010 joustik vitesli 177 bg 520d modeli daha çok tutuluyor, az yakıyor. 90-110 bin lira civaridir.
    Yeni 2010-2013 model 184 beygirlikler daha da az yakıyor ama pahalıdır,
    2008-2010 model 177bg ideal olur.
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=9594
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=9593
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=17268

http://www.sahibinden.com/bmw-5-serisi-520d?pagingSize=50&a4_max=150000&a5_min=2006&a5_max=2012&price_max=111111

Teşekkürler

• Eskiyle uğraşmazdım ben.

• Sıfır araç her zaman iyidir. Tamam Mercedes her zaman Mercedes'tir ama 2008 model alacağınız araç 6 yıllık olacak. Kilometresi
    yüksek olacak. Ağır bakımlar size patlayacak. Bence sıfır Passat alın.
  • Git test et ondan sonra karar ver.Her gün forumda farklı model sorarak istediğin arabayı bulamazsın.

• Yorum yapan herkese teşekkür ederim
    bence de Passat

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Sıfır araç her zaman iyidir. Tamam Mercedes her zaman Mercedes'tir ama 2008 model alacağınız araç 6 yıllık olacak. Kilometresi
    yüksek olacak. Ağır bakımlar size patlayacak. Bence sıfır Passat alın.

Haklısınız

• Bence de Passat alınır. Güzel bir jantla çok hoş duruyor araba. Donanım konusunda üst donanımla orta donanım arasında çok farklar yok. Ekstradan bazı led lambalar oluyor mesela, o bi eksik olarak görülebilir, onun dışında masaj fonksiyonlu ısıtmalı koltuk falan herkes aramaz o kadar lüksü bence, elektrikli katlanır ayna da güzel birşey ama onu da elimizle kapatırız o kadar da ölmedik : ) karartılmış camlar falan, hiç gerek yok bence Highline donanıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

Bence de Passat alınır. Güzel bir jantla çok hoş duruyor araba. Donanım konusunda üst donanımla orta donanım arasında çok farklar yok. Ekstradan bazı led lambalar oluyor mesela, o bi eksik olarak görülebilir, onun dışında masaj fonksiyonlu ısıtmalı koltuk falan herkes aramaz o kadar lüksü bence, elektrikli katlanır ayna da güzel birşey ama onu da elimizle kapatırız o kadar da ölmedik : ) karartılmış camlar falan, hiç gerek yok bence Highline donanıma.

Tabii ki de ama highline de bir ayrı oluyor

• quote:

Biz E180 yerine B8 1.6 TDI highline düşünüyoruz. Daha ucuz ikiside alman ikiside kaliteli ve E180 gibi ağır bi araba değil. Daha hızlı kaçar. Ayrıca yakıtı da oldukça iyi

Dayım yeni kasa S63 Coupe, Ferrari FF ve Passat B8 arasında kaldı. Bagajı daha büyük diye Passat aldı.

Hem daha hafif dedi, daha çok kaçar dedi. Yakıtı da oldukça iyi dedi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

Bence de Passat alınır. Güzel bir jantla çok hoş duruyor araba. Donanım konusunda üst donanımla orta donanım arasında çok farklar yok. Ekstradan bazı led lambalar oluyor mesela, o bi eksik olarak görülebilir, onun dışında masaj fonksiyonlu ısıtmalı koltuk falan herkes aramaz o kadar lüksü bence, elektrikli katlanır ayna da güzel birşey ama onu da elimizle kapatırız o kadar da ölmedik : ) karartılmış camlar falan, hiç gerek yok bence Highline donanıma.

Tabii ki de ama highline de bir ayrı oluyor

14-15 bin lira fark istiyorlar ama. 15 bin lira olsa, 100 kmde 5 litreden 60.000 KM'lik yakıt parası demek : ) ben razıyım koltuğun mandallı olmasına, aynanın kendi kendine katlanmamasına

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Dayım yeni kasa S63 Coupe, Ferrari FF ve Passat B8 arasında kaldı. Bagajı daha büyük diye Passat aldı.

Hem daha hafif dedi, daha çok kaçar dedi. Yakıtı da oldukça iyi dedi.

Siz çok komiksiniz. Almanya da E serisini geçtim C serisini 1.6 alınca yüzüne gülüyorlar. Min.250 olması lazım. Bide 1.6 motora 180k tl verecek enai çok burda onu fark ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside degil volvo s60 1.6 dizel

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.