Şimdi Ara

c336 telefonumu nasil aktif hale getire bilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a Allah rizasi icin arkadaslar bu telefonu nasil taniticam modem olarak gosteremedim goruyor driveri bulamiyorum nerden bulurum gprs wizartmidir nedir modem tanimadiktan sonra ise yararmi lutfen kullanan ayarlarini bilen varsa yazarsa sevinirim

• http://www.modeksan.com.tr/support/C336_Datakit.html
    Adresindeki bilgiler işine yarayabilir.
  • gprs wizardı boşver..
    bak cdsini koyuyorsun, copy driver fln yapıyorsun(oralara kadar geldiğini farzediom)..
    snra bilgisayarını yeniden başlat, sonra da telefonu açıp bilgisayara taq, sonra o kendi tanır..
  • tesekkurler arkadaslar requiem onuda yaptim gecen ama telefon takılıydi bu aksam denerim cok saol ama t65 de modem olarak kendimiz tanitiyorduk neyse allah razi olsun
  • Birşey değil.
    Kablo USB ise bilgisayar kendisi tanıtır..
    Serial ise elle tanıtmak zorundasın.
  • GPRS wizarda gerek yok PC de yeni çewirmeLi bağLantı oLuştur modem oLarak teLi göster kuLLAnıcı adını we passwordu boş bırak teL nosunada *99# yaz bağLan arkadaş ..

SewgiLErimLe !! ..
  • arkadaslar ben modem olarak tanitamadimki c336 telefon takiyorsun c330 goruyor benim cd c336 once modem olarak tanısa sonra *99# yapariz olur ins. ben t200 de kullandım modem olarak gormesi lazım onunda *99***1# yapiyorduk :) valla pisman olur gibiyim t200 dahami iyiydi acep recep :)
  • c330 driver lazim arkadaslar sorun oymus ben bakmiyordum tanitirken telefon c336 ama 330 goruyor deli etti beni anlayacaginiz istahimi kacirdi :) tesekkur arkadaslar
  • yaw arkadaş c330 la c336 arasında bi fark yokki ikiside aynı telefon zaten driver da c330 diye gözüküyo
  • ya arkadaslar fark varmi yokmu degil olsada bip olmasada ben bunu nasil calistircam sıkıldım ya 336 olarak tanimiyor driveri var 330 dun aksam indirdim oda calistirmadi dellencem birinizde varsa lutfen sunun driverini bi mesajla bildirsin lutfen
  • win 2000'de modemi tanıtmakta ben de zorluk çekmiştim. Çünkü cd'deki driver win 98 veya xp için sorun çıkarmazken, sanırım win 2000 ile uyumlu değildi. Sonra yukarıda belirttiğim adresteki bilgilerden de fayfa-dalanarak sorunu çözdüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.