Sıfır mı ikinci el mi ? Benzinli mi Dizel mi ? Bütçe nedir ? Bunları belirtmeden direk cevap veremeyiz...
quote:
Orijinalden alıntı: AirDream
Boş sallayacaklar
bak konuyu açan ne sallamış: polo gti yeni kasa yag yakiyormu? konusunu başlattı (dün, 11:04:33) soru gayet acik:)) 2013 kasalardan bahsediyorum... Mesaja git » arkadaslar yeni kasa polo gti yag yakiyormu!! konusunu başlattı (dün, 11:00:11) almayi dusunuyorum yeni kasalarda bu sorun varmi kullananlar cevaplarsa sevinirim... Mesaja git » arkadaslar polo gti yeni kasa yag yakiyormu!! konusunu başlattı (dün, 10:51:25) polo gti alacağım yeni kasalarda bu sorun devam ediyormu halen? kullanan varmi aranizda acaba?... Mesaja git » arkadaslar polo gti yeni kasa yag yakiyormu!! konusunu başlattı (dün, 10:50:24) polo gti alacağım yeni kasalarda bu sorun devam ediyormu halen? kullanan varmi aranizda acaba?... Mesaja git »
araç tercihi insanın yaşayışı ile alakalıdır, araçlar karakterleri de gösterir kısmen. hangisini begeniyorsanız gidin bakın sıfır araç hiçbirşey olmaz ikisine de begendiginizi alın. Ben aracımı satıp Golf alacagım mesela. Citroen bana göre degil, ama bazılarına göre de citroendir
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Boş sallayacaklar
bak konuyu açan ne sallamış: polo gti yeni kasa yag yakiyormu? konusunu başlattı (dün, 11:04:33) soru gayet acik:)) 2013 kasalardan bahsediyorum... Mesaja git » arkadaslar yeni kasa polo gti yag yakiyormu!! konusunu başlattı (dün, 11:00:11) almayi dusunuyorum yeni kasalarda bu sorun varmi kullananlar cevaplarsa sevinirim... Mesaja git » arkadaslar polo gti yeni kasa yag yakiyormu!! konusunu başlattı (dün, 10:51:25) polo gti alacağım yeni kasalarda bu sorun devam ediyormu halen? kullanan varmi aranizda acaba?... Mesaja git » arkadaslar polo gti yeni kasa yag yakiyormu!! konusunu başlattı (dün, 10:50:24) polo gti alacağım yeni kasalarda bu sorun devam ediyormu halen? kullanan varmi aranizda acaba?... Mesaja git »
Tartışma çıkarmak istemişti heralde ozamanlar.
quote:
Tartışma çıkarmak istemişti heralde ozamanlar.
yarın da golf mü focus mu diye gelir. bu ara forumu fake konular bastı bilader.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme