Şimdi Ara

C4 için AUX giriş yapımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
38.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsun da bu aktivasyon olayını yaptıran şurada input aktive ettir diyebilecek bir yazar mevcut mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tum araclarin orjinal teyplerine uygun fiyata aux ve usb girisi yapilir ilgilenenlere duyrulur ufuk oto

• ranger55 R kullanıcısına yanıt
    arkadaş aktif otoya gitoraya da ben gösterdim eğer yapamazsan yardımcı olurum mesajlar bölümüne ancak bakabildim epey zamandır ilgilenemedim araç değiştirdiğim için citroen le pek ilgilenemiyorum samsun da hangi muhittesin
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/701368/be7049d2-49b2-48ff-8f63-10e8e2c788ca.jpghttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/701368/be7049d2-49b2-48ff-8f63-10e8e2c788ca.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahzeda -- 20 Aralık 2015; 21:26:47 >
  • pug 307 için aux yapmak istiyorum .benim araca uyarmı bu sistem
  • 2008 model C4 aracım var, radyosu çok cızırtılı çalışıyor,daha önce böyle bir sorunla karşılaşan ve çözüme ulaşan varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: fatokato

2008 model C4 aracım var, radyosu çok cızırtılı çalışıyor,daha önce böyle bir sorunla karşılaşan ve çözüme ulaşan varmı acaba

Teybin arkasındaki anten girişi çıkabiliyor.
  • Bu başlığı açtığınız ve Paylaşımınız için çok Teşekkür ederim, servise gittiğimde aux girişini bilgisayarla açtılar, kablo işlerini de kendim yapmaya cesaret edemedim ama uygun fiyata yaptırabildim. Aracım Peugeot 308 2011 Comfort. Aliexpressden bahsi geçen kablonun dişisini alıp uygun bir yere sabitleyeceğim. iyice öğrendim, artık ben de yaparım iPhone 5 ile müzik çalarken gayet güzel ve kuvvetli ses aldım, ancak telefonla konuştuğumda karşı tarafın sesi zor duyuluyor. Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedentist -- 25 Kasım 2017; 16:03:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.