Şimdi Ara

C4 'ten rakiplerini kıskandıracak teklif! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sonuçta o bir Fransız arabası...

Yani ?

yanisi bomboş bir yorum işte takmayın

İlk okudum ve ne alaka dedim ;) gercekten bomboş bir yorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Exclusive 112 manuel gelmemesi çok kötü.

Kesinlikle katılıyorum.
  • 92'lik c4 fazla bir performans vermez 120 km'den sonra.

onun dışında vites oranları ile 120 km'ye kadar hiç öyle kötü bir performansı olmayan çok tasarruflu bir araçtır.

i30 ile c4 karşılaştırmasına gelirsek, tam anlamı ile zevkler ile renkler meselesi. ben bu iki araca kadar indirmiştim seçenekleri, c4 daha konforlu ve sessiz olmasına rağmen tipten dolayı i30'u seçmiştim, sonra i30 istediğim renkte 2 ay gelmeyince kaporamı geri alıp c4 aldım.

ikisi de pişman etmez, i30 almak için mutlaka kampanya beklenmeli yalnız.

otomatikde i30 çok c4 az yakar, i30'un vites geçişleri daha iyidir durum bundan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Nisan 2013; 21:57:55 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yani ?

İlk okudum ve ne alaka dedim ;) gercekten bomboş bir yorum.

Arkadaş doğru söylüyo piyasadaki arabaların yüzde 99u Türk arabasıyken gidip fransız arabası almak hata olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Avagadroo

ilçemizde küçük çaplı bir tarım fuarı var.4-5 otomobil markası da stand açtı.az önce C4 comfort manuel 92 beygir dizel +plus paket için 47.500 lira teklif aldım.normalde liste fiyatı 48.900 + 3.300=52.200 lira.yaptıkları indirim pazarlıkla felan 5.000 lira civarı.hemen hemen aynı özellikteki i30 un liste fiyatı 52.130 lira ve hyundai indirim konusundada duyduğuma göre katıymış! sizce de 47.500 çok cazip değil mi?

Hyundai indirim konusunda katı mı? Bana 4 bin lira indirim yaptılar. 47 bin liraya aldım dizel i30'u. 92 bg 5 vitesli citroen'e 47.500 bile çok fazla. İçlerine bir bini kaliteyi anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

quote:

ilçemizde küçük çaplı bir tarım fuarı var.4-5 otomobil markası da stand açtı.az önce C4 comfort manuel 92 beygir dizel +plus paket için 47.500 lira teklif aldım.normalde liste fiyatı 48.900 + 3.300=52.200 lira.yaptıkları indirim pazarlıkla felan 5.000 lira civarı.hemen hemen aynı özellikteki i30 un liste fiyatı 52.130 lira ve hyundai indirim konusundada duyduğuma göre katıymış! sizce de 47.500 çok cazip değil mi?

Hyundai indirim konusunda katı mı? Bana 4 bin lira indirim yaptılar. 47 bin liraya aldım dizel i30'u. 92 bg 5 vitesli citroen'e 47.500 bile çok fazla. İçlerine bir bini kaliteyi anlarsınız.

binelim hocam ikisi de aynı yav, gözünüzü seviim nedir bu marka fanatikliği

comfort plus ile i30 style arasında hiçbir ciddi fark yok. ikisi 3 aşağı 5 yukarı aynı seviyede araçlar. kimden iyi fiyat alırsan onu alacaksın.
    c sınıfında şu anda cee'd i30 c4 dışında alınacak bir araç yok zaten dizel olarak.

bakın yazdım ikisine de alan pişman olmaz. iki aracı da 3 kez falan test etmiş i30'a kapora bırakıp c4 almış biriyim.

• Sıfırda sınırlı bütçe ile alınabilecek bi kaç araçta biri C4. Ama i30 ve Ceed de kesinlikle bu listede.

Yeni i30'u geçen sene arkadaşıma 3000 tl indirimle almıştık, yeni çıktığı zamandı, şimdiki durumu bilmiyorum. Evet otomatiği fazla yakıyor ama manuelde HDI'lara çok yakın tüketimleri car CRDI'ların. Ş.içi HDI'lar 5.7 - 5.8 yaktığı yerde CRDI 6 gibi yakıyor mesela. Otomatiklerde çok fark var ama HDI lehine. Buna karşılık CRDI'nın ömür avantajı var. Çok yakıyor deyip kestirip atanlara kanmamakta fayda var, yıllardır satışta olan 1.6 CRDI iel ilgili ciddi bi sıkıntı olmamıştır, hatta 400 bin km'de henüz üfleme olmayan örnekleri var. Çoğu BABA markanın bile hala kendi ürettiği 1.6 dizel yok, toyota bmw'den alıyor, ford psa'dan alıyor, opel yıllardır 1.3'ü fiat'tan alıyor. Yeni yeni 1.6 dizel ürettiler. Yani şu durumda 1.1, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7, 2.0, 2.4,.... gibi çok geniş bi yelpazede dizel seçeneği olan bi markaya en azından saygı duymak gerekiyor. Tüketim konusunu da son yıllarda hallediyorlar.

Şu an citroen kullanıcısıyım ama aşağı yukarı her marka arabam oldu. Tarafsız yazdığımdan emin olabilirsiniz.

Şu an sıfır dizel alacak olsam C4 (115hp), Ceed, i30 (manuel, 128hp) arasında kalırdım. İndirim de fena görünmüyor. Ama aralık ayında baz donsnım dizellerin (bu 3 model için) 45 binleri göreceğini düşünüyorum. Ceed'in önceki kasası, yenisi geldiğinde orta donanım için 40500'e kadar düşmüştü mesela.

• Biraz performans arıyorsanız 112 lik daha uygun olur, onun için de fiyat alabiliyorsanız alın.
  • esp'siz arabaya 48 bin lira mı verilecek az yakıyor diye
  • quote:

quote:

Yani ?

-O bir fransız arabası?
    -Yani?
    -E fransız arabası diyorum işte.
    -Parlez-vous français
    -Ben bir kısa parliament alıyım
  • c4 mü i30'dan daha konforlu ? günün esprisi heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undefined2 -- 27 Nisan 2013; 0:42:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

c4 mü i30'dan daha konforlu ? günün esprisi heralde

evet c4 daha konforlu i30 dan..bir espri daha yapayım daha iyi yol tutuş daha iyi malzeme kalitesi de c4 te..yok olmadı çok gerçekçi oldu bu espri! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Hyundai fiyat konusunda o kadar cimri değil, 63.000 liste fiyatı olan arabayı 57.000 liraya kadar düşürmekteler (acenteden acenteye değişir tabi).
    C4 de güzel araba hangisi gözünüze hitap ediyorsa onu alın, Türkiye'de ve Dünya'da Hyundai ne kadar ilerlese de ön yargı kırılamadı o yüzden bazı fanboycukların i30 alınmaz gibi mesajlarına inanmayın, denemeden karar vermeyin.

+1905
  • quote:

esp yoksa değmez.
  • Ilce/il ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

quote:

esp yoksa değmez.

esp yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

c4 mü i30'dan daha konforlu ? günün esprisi heralde

evet c4 daha konforlu i30 dan..bir espri daha yapayım daha iyi yol tutuş daha iyi malzeme kalitesi de c4 te..yok olmadı çok gerçekçi oldu bu espri! :)

yaw he he

i3o'un direksiyonu daha yumuşak ve kesinkke bir c4'ten daha az yoruyor insanı, süspansiyonları ikisinin de rahat ama i30 daha kaliteli daha sessiz çalışıyor, koltuk, donanım vites geçişleri vs. diye gider konfor elemanları da en önemlisi i30'su uzun süre kullanmak kesinlikle c4'ten daha az yoruyor insanı, temel nokta da bu zaten.

yul tutuş, ikisinin de iyi değil belki c4 bi tık iyi, malzeme kalitesi benzer ama bence i30 daha iyi, c4 test araçlarının içi çok yıpranmış durumda oluyor genelde

neyse toprlarsam style dizel i30 benzer fiyata belki 1-2 bin yükseğe alınabilir ve yakıt tüketimi dışında c4'e baktırmayacak bir araçtır, i30'da biraz geç ısınma ve şehir içine dizele göre fazla duyarlı olma gibi sıkıntılar var motorunda ama çekişi harikadır.

• biri kore aracı biri avrupa aracı, bence avrupa aracından tercih yapın. Ayrıca yakıt tüketiminde c4 sınıfının en iyisi. Bedava gezersiniz, i30 da yakıt tüketimi diye bir şey yok, dizel alıyorsun o kadar para veriyorsun 10-11 litre yakıyor şehiri içi böyle saçmalık olamaz. C4 ün exlusive alırsanız zaten donanımda hyundai ın elit modelini 2 ile çarpar, koltuk ısıtma dahi var öyle söyliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

biri kore aracı biri avrupa aracı, bence avrupa aracından tercih yapın. Ayrıca yakıt tüketiminde c4 sınıfının en iyisi. Bedava gezersiniz, i30 da yakıt tüketimi diye bir şey yok, dizel alıyorsun o kadar para veriyorsun 10-11 litre yakıyor şehiri içi böyle saçmalık olamaz. C4 ün exlusive alırsanız zaten donanımda hyundai ın elit modelini 2 ile çarpar, koltuk ısıtma dahi var öyle söyliyim.

bu kadar yanlış bilgiyi bir paragrafta toplamak hakkaten inanılmaz, halde karpuz atması gereken adamlar gelip yorum yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.