Şimdi Ara

C5 & 508 & Jetta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jettanin ismini basliktan kaldir bence, esamesi okunmaz.

Diger ikisi arasindan 508 derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce jetta elenir diğer ikisinden hangisi hoşunuza gidiyorsa o alınır (ben 508den yana kullanırdım)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Exclusive c5 olursa süspansiyon sistemi ile E sinifi konfor sağlar.

Hidropnömatik mi?

Valla öyle birşey idi ismi. Son kasada sadece exclusive de var bildiğim kadarı ile.

Sistemin güncel adı Hydractive 3+, evet son kasada sadece Exclusive ile geliyor.

Fakat işin kötü yanı Exclusive de sadece 1.6 THP 156'lık motor ve BVA şanzımanla alınabiliyor.

Keyif ve konfor isteyene performans da alacaksın diyorlar.

Frenk gavuruna bak sen.

O kim ola ki

Gavur işte.

• Jetta C segmenti olduğu bilindiği halde katogoriler arasına alınması gereksiz, D sınıfı araç havasını asla veremez.

Öte yandan 508'in içi C5'e göre daha teknolojik ve güzel. Dış tasarım olarakta bence C5 çok daha güzel. C5'e hantal diyen arkadaşlara 508 ile çok bir farkları olmadıklarını belirtmek isterim.

Kısacası C5 ve 508 konusunda zevkler ve renkler devreye girer, siz hangisini daha çok beğenirseniz onu alın.
  • 508
  • C5 seçerdim. Dolu dolu donanım ve mükemmel yol konforu. Ekonomik yakıt tüketimi.

Jetta bir üst sınıf olan D sınıfıyla boy ölçüşemez. Ondan dolayı hemen eliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

C5 seçerdim. Dolu dolu donanım ve mükemmel yol konforu. Ekonomik yakıt tüketimi.

Jetta bir üst sınıf olan D sınıfıyla boy ölçüşemez. Ondan dolayı hemen eliyorum.

Hakkaten Jetta konuya ilgi çeksin diye konulmuş gibi duruyor..
    Yoksa yok artık kimsenin jettayı D sınıfı araçlara karşı önereceğini sanmıyorum.

• Arkadaşlar anlaşıldı, Jettayı eledim bile.
    Jettayı oraya koymamın sebebi hani VW ya, belki seçilir diye düşündüm. Ayrıca diğer ikisine göre ikinci eli hızlı ve değer kaybı daha az.

Şimdi diğer sorum ise, 55e alınan 2012 C5 veya 508 iki sene sonra ne kadar değer kaybetmiş olur?

C5 mi daha hızlı değer kaybeder yoksa 508 mi?

C5in dışı ile 508in içinin kombine olduğu bir araç yok mu arkadaşlar?

• c5 in tasarımı bence daha güzel. citroen pug dan daha üstün bence
  • Neye göre üstün hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

Neye göre üstün hocam?

citroen markası her zaman yeni teknoloji üreten ve patentleri olan bir firma.

pug ise ortalama araç yapan bir firma.

citroenin farklı oluşunu her zaman sevmişimdir.

ds serisi de harika mesela.
  • Bencede C5 ama 508'ede bakılır.
  • 508 alınır bunlardan.
  • Fiyatlar aynı ise Jetta'yı direkt eleyin.
    Fakat son yıllarda VW'yi takdir ediyorum rakipleri kadar kaliteli araçlar yapmaya başladılar. Ama Jetta'yı bunun dişinda tutuyorum. Çünkü kendi sınıfının (C) en vasat araçlarından.
    O yüzden D segment 508 alın. Ama fiyatları C sınıfı olduğundan daha uygun olacağı için Yeni Corolla ve Fluenca'yide göz ardı etmeyin. En azından Jetta'dan daha iyiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

Neye göre üstün hocam?

citroen markası her zaman yeni teknoloji üreten ve patentleri olan bir firma.

pug ise ortalama araç yapan bir firma.

citroenin farklı oluşunu her zaman sevmişimdir.

ds serisi de harika mesela.

Citroen'in sahibi Peugeotdur biliyorsun dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Fiyatlar aynı ise Jetta'yı direkt eleyin.
    Fakat son yıllarda VW'yi takdir ediyorum rakipleri kadar kaliteli araçlar yapmaya başladılar. Ama Jetta'yı bunun dişinda tutuyorum. Çünkü kendi sınıfının (C) en vasat araçlarından.
    O yüzden D segment 508 alın. Ama fiyatları C sınıfı olduğundan daha uygun olacağı için Yeni Corolla ve Fluenca'yide göz ardı etmeyin. En azından Jetta'dan daha iyiler.

Hocam

Fluence bir kere geçelim, çok kalitesiz bir araba. Motoru istisna. Ama malzeme ve işçilik berbat.
    Yeni Corolla güzel fakat bu fiyata alınabilir mi bilemiyorum ayrıca hala 1.4 90 beygirlik dizel koyuyorlar o arabaya. Performans olarak C5 ve 508in gerisinde bir motor.
  • Jetta cok kalitesi z bir otomobil fluyansi elestirp jetta onerisi istemeniz celisir biraz.c5inde yuzu eskidi.
    Bu acidan tasarim olarak daha basarili,kaliteli ve konfrlu bir model olan 508 oneririm.
    D siinifi araba varken c sinifi araba alinmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Ekim 2013; 12:15:54 >
  • 508 ın ıcı daha derlı toplu duruyor.tasarımıda fena degıl.ben 508 alırdım.

• 508 derim.
  • 508'in tasarimi cok guzel. Ozellikle arka ledler harika gozukuyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.