Şimdi Ara

C5 mi yoksa 407 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anandtech

ikisi de fransız arabası ikiside patır patır dökülür beyler

Daha dün E segmenti yaptığın,sanayi yolunu unutturan Laguna Fransız değil mi???
    Arkadaşımıza C5 derim test sürüşünde direksiyonuna pek alışamamıştım ama araç bariz 407'den iyi
  • bence konuyu açan arkadaş yeni kasa c5 ile 407 yi karşılaştırmıyor eski kasa c5 le 407yi karşılaştırıyor. zaten yeni kasa c5le 407yi kıyaslamak biraz acayip kaçıyor bence
  • 407 ,406 gibi oldu resmen.tabiki c5
  • Arkadaşlar bende sizler gibi c5 demiştim arkadaşıma.
    Bu arada baştada yazmıştım eski kasa c5 değil,yeni kasa c5.
    görüyorumki c5,407 yi ezmiş geçmiş.
    bu durumda arkadaşıma c5 almasını önercem.
    teşekkürler.
  • C5 hem daha güncel bir model hemde konfor olarak 407'den üstün.
  • Zieba.. servisindeki arkadasim, D segmentler icinde ozellikle ic aksamdaki plastik vs. kalitesinin C5 lehinde oldugunu soylemisti. Onlar vakitlerinin onemli bir bolumunu de arac ici temizligin ile gecirirler bilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.oglu

Selam Arkadaşlar.

C5 ile 407 arasında kalan bir arkadaşım var.ona yardımcı olmak için sizlerinde fikirlerine ihtiyaç duyuyorum.
    Performans.donanım.yakıt.güvenlik konularında sizce hangi araç kullanıcısını üzmez.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: c.oglu
    Arkadaşlar bende sizler gibi c5 demiştim arkadaşıma.
    Bu arada baştada yazmıştım eski kasa c5 değil,yeni kasa c5. görüyorumki c5,407 yi ezmiş geçmiş.
    bu durumda arkadaşıma c5 almasını önercem.
    teşekkürler.

ilk mesajınızda ben göremedim yeni kasa diye bir yazı

• Orijinalden alıntı: yasin548

ilk mesajınızda ben göremedim yeni kasa diye bir yazı

Kusura bakma arkadaşım.yazdığımı hatırlıyodum ama yazmamışım.
    Dikkatimden kaçmış,özür dilerim.
  • beyaz renk c5
  • 407 diyen bir kişi bile çıkmamış. gayet normal. ben de kesinlikle c5 diyorum. 407 nin yol tutuşu sınıfının en kötülerinden. Tipten de kaybediyor.
  • 407 şekli daha güzel
  • Ben 2007 407 aldım ve gayet te memnunum
  • Citroên C5 Siyah Dizel 2.0 163 HP diyecektim ki şimdi siteden baktım,1.6 110 HP Dizel versiyonu 60 bin lira,2.0 163 HP dizel versiyonu 91 Bin lira.Aradaki 31 bin liralık farka değmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 31 Mart 2010; 22:10:54 >

• 407'nin yol tutuşu kötü değil kesinlikle diğer yandan C5 alınır bu ikisi arasından

ama ben hala sorunlu araç ürettiklerine inandığım için o kadar parayı bunlara vermezdim

2. elde alınabilecek çok daha kaliteli ve sağlam araçlar var

• C5 kesinlikle
  • Farkındaysanız. ' c.oglu' c5 mi 407 mi diye anket yapıyorum dememiş. Bence C5/407 diyen çekilmiş. Ya lütfen bilgisi-tecrübesi olan yazsın, yazarken niye C5 niye 407 açıklasın,olumlu olumsuz yönlerini kıyaslasın. Mesajların yüzde yetmişi sadece yer kaplıyor, Açılan başlıklar konu ile ilgisi olanları bilgilendirsin. Lütfen ama lütfen uzakdan aracı şöyle bir gören şu-bu diyerek ankete katılır gibi yapmasın.
  • Bu ne demektir biliyomusun; C5'in o kadar çok olumlu yanı var ki 407 ile kıyaslanmaya bile gerek duyulmuyor. O yüzden herkes sadece "c5" diyip gidiyor
  • "C5'in o kadar çok olumlu..." olan şu olumlu taraflardan bahsedilirse mesala benim gibi bu aracı merak eden kişilerde bilgi edinmiş olabilir. Dediğinizden anladığım kadarıyla C5 sınıfının en az yakan, en konforlu, ses izolasyonu mükemmel, bagaj hacmi sınıf ortalamasının üstünde, yedek parça fiyatı sınıfının altında, uzun yıllar sorunsuz olabilecek motor ve şasiye sahip ve kronik problemleri hiç oluşmaya başlamayan, elektronik aksamı dahil sorunsuz harika bir araç.... ".. o kadar çok olumlu" taraf bunlarmı. Yada birileri(bilen-tecrübeli) bize açıklama yapabilirmi....
  • bugün itibariyle 407'yi sıfırkm almak pek mantıklı değil...çünkü 1-1.5 yıl sonra peugeot 508 gelecek...citroen c5 sıfır 55bin,2.elde ise 40binli rakamlarda...407'yi ise 2.elde bundan 10bin tl civarı daha ucuza alabilirsiniz...

iki aracın motorları birebir aynı...çoğu parça da ortak,yol bilgisayarı,vites,sinyal kolları vs..c5 konfor bakımından daha iyi olduğu söyleniyor ancak bozuk yollarda henüz kullanmadım...yedek parça olarak citroen peugeot'tan pahalı oluyor...hatta birebir aynı parçalar citroen'de 2 katı pahalı olabiliyormuş...ikisi de 1 depo ile en az 1100km yapar...çekişi gayet başarılıdır...yine ikisi de narindir,hor kullanmaya geleceklerini sanmıyorum...

ben 2 yılllık 407 kullanıcısıyım,ortağıma temiz c5 bakıyoruz...aracımda çok memnunum,en ufak bir sorun yaşamadım,parasının karşılığını sonuna kadar veren bir araç bana göre ama ben bugun arabamı satsam c5 almam,yada c5 için arabamı satmam diyeyim...bana göre birbirinden çok da farklı yapıda ve kalitede araç değil ikisi de...iki marka da çoğu bakımdan iç içe geçmiş durumda,çoğu beyaz yaka vs ortak,PSA grubu sonuçta...bütçe doğrultusunda karar vermek lazım...bütçe 40 binliyse c5,30binliyse ve yeni peugeot can sıkmayacaksa 407 mantıklı duruyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

407'nin yol tutuşu kötü değil kesinlikle diğer yandan C5 alınır bu ikisi arasından

ama ben hala sorunlu araç ürettiklerine inandığım için o kadar parayı bunlara vermezdim

2. elde alınabilecek çok daha kaliteli ve sağlam araçlar var

Test videolarını izleyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.