Şimdi Ara

***C6/N97 FİRMWARE 5800/5530 İNDİR RESİMLİ , VİDEO ANLATIM KURULUM *** (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
1
Favori
63.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu tuş kılıdındekı kadırma güzel fakat bir sure sonra bende cıkmaz oldu bunun sebebı nedır acaba. yukledıkden bır gun sonra kayboldu menu tusuna basınca hiç bir tepkime vermiyor bır kac fw denedım yıne aynı oldu sorun nerede bılen arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: anormaq

quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

Peki bu işlemi yapmak garanti kapsamı dışına çıkartıyor mu ? Yani flash atma esnasında bir sorun olursa yarın başka bir sorunla ya da aynı sorunla garanti servisine gönderdiğimizde kullanıcı hatası gibi birşeyle karşılaşmamız mümkün mü ? Bilen birisi cevap verirse sevinirim ya.

Sağlıklı bir şekilde modifiyeli sürümü atıp,garantiye verecekken yine sağlıklı bir şekilde orijinal sürümü kurarsanız birşey olmaz.
    Flash atma esnasında telefona birşey olursa garanti kapsamına girmeyebilir.

Elektrikle ilgili bir sıkıntı olmadığı sürece sanırım flash atarkende bir problem çıkmıyor genelde. Bilgisayarım Laptop olduğu için telefonunda bataryası olduğu için sanırım güç problemi yaşamam. Yani iki işlemide sağlıklı yapığım sürece bir sıkıntı olmaz diyorsunuz. Teşekkürler.

Tabi.Dediğim gibi,flash vs. haricindeki bir sorunda servise yollarken orijinal sürümü atmayı unutmayın.Rica ederim.

Peki son birşey sorucam orjinal yazılımı nasıl bulabilirim şimdi C6 yükledim memnunum henüz 15 dakika falan oluyorda, olurda orjinala yani v51'e dönmek istersem bunu da aynı C6yı yüklerken yaptığım gibi mi yapıcam yoksa farklı muhtemelen daha önce yazılmıştır ama karşılaşamadım. :S

Navifirm programıyla orj v51 dosyalarını indireceksin aynı c6 flash atar gibi telefona atacaksın

Çok teşekkür ettim, birşey dikkatimi çekti benim c6 yazılımında müzik çalarken seçenekler deyip çıkışa basınca ilk ekrana anasayfaya değilde menüye atıyor, maksat sadece merak dikkatimi çektiğinden. Nedendir böyle olması. =)

• bu arada bu c 6 modlulardan hangisini yüklememi tavsiye edersiniz, yada standartımı kurayım ??
  • Skyfire olmadan direk video izleyebiliyomuyuz bu versiyonda
  • C6 nın diğer hacklerden farkı nedir...Avantajı nedir yani?
    Çok bi farkı varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

C6 nın diğer hacklerden farkı nedir...Avantajı nedir yani?
    Çok bi farkı varmıdır?

Biraz geriye doğru oku pek çok kişi izlenimlerini yazdı.

Hack değil C6 mod da değil tamamen N97/C6 yazılımının 5800 de çalışabilmesi için uyarlanmış sürümü. Telefonun C6 oluyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord__of_darkness

Skyfire olmadan direk video izleyebiliyomuyuz bu versiyonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe574

arkadaşlar bu tuş kılıdındekı kadırma güzel fakat bir sure sonra bende cıkmaz oldu bunun sebebı nedır acaba. yukledıkden bır gun sonra kayboldu menu tusuna basınca hiç bir tepkime vermiyor bır kac fw denedım yıne aynı oldu sorun nerede bılen arkadaslar

Bu sorunu ben de yaşadım ve daha sonra menü tuşunu kullanan Handy Taskman programından olabileceğini düşünerek bu programı kaldırdım. Telefon eski haline döndü. Menü tuşunu kullanan uygulamalar buna sebep olabiliyor sanırım.

Not: Başka firmwareleri denediğini yeni gördüm, bu durumda sebep başka birşey demek ki, benim sorunum bu şekilde çözülmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpacoder -- 28 Ağustos 2010; 22:55:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cpacoder

quote:

arkadaşlar bu tuş kılıdındekı kadırma güzel fakat bir sure sonra bende cıkmaz oldu bunun sebebı nedır acaba. yukledıkden bır gun sonra kayboldu menu tusuna basınca hiç bir tepkime vermiyor bır kac fw denedım yıne aynı oldu sorun nerede bılen arkadaslar

Bu sorunu ben de yaşadım ve daha sonra menü tuşunu kullanan Handy Taskman programından olabileceğini düşünerek bu programı kaldırdım. Telefon eski haline döndü. Menü tuşunu kullanan uygulamalar buna sebep olabiliyor sanırım.

Not: Başka firmwareleri denediğini yeni gördüm, bu durumda sebep başka birşey demek ki, benim sorunum bu şekilde çözülmüştü.

Sebep Task managerların orta tuşu kullanması başka bişey değil. Çakışma yapıyor. Best Taskman Handy taskaman Jbak Taskamn hepsi aynı şeyi yapıyor. Çok da takmıyorum taskman bence daha önemli.

• nasıl düzeltecez bu sorunu bende de aynı sorun var..
  • Düzeltemezsin ya taskman ya kaydır kilit. Şu ana kadar bir çözüm yok.
  • quote:

quote:

Skyfire olmadan direk video izleyebiliyomuyuz bu versiyonda

öyle olduğu yazılıyr ama deneyenlerde izlenmemiş sanırım
  • arkadaşlar şimdi bir konuda kafam karıştı. reis i eagles'in türkçe sürümünde en yukarıda anlattığınız ve resimlerle gösterdiğiniz widget'lara sahip olabiliyor muyuz? telefon hacklenmiş oluyor mu yoksa sadece orjinal c6 yazılımı kurmuş olup rompatcher'siz yani hacksiz sürüm mü kurmuş oluyoruz. zira reisin verdiği standart sürüm diye geçiyor. reisin kendi sitesinde bahsettiği yöntem ile burda anlatılan c6 yazılım atma yöntemi birbirinden çok farklı, buyrunburadan bakın. direk kopyalayın diyor, fakat anlatımda MCU PPM seçimleri var. acil olarak lütfen aydınlatabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hrn_

arkadaşlar şimdi bir konuda kafam karıştı. reis i eagles'in türkçe sürümünde en yukarıda anlattığınız ve resimlerle gösterdiğiniz widget'lara sahip olabiliyor muyuz? telefon hacklenmiş oluyor mu yoksa sadece orjinal c6 yazılımı kurmuş olup rompatcher'siz yani hacksiz sürüm mü kurmuş oluyoruz. zira reisin verdiği standart sürüm diye geçiyor. reisin kendi sitesinde bahsettiği yöntem ile burda anlatılan c6 yazılım atma yöntemi birbirinden çok farklı, buyrunburadan bakın. direk kopyalayın diyor, fakat anlatımda MCU PPM seçimleri var. acil olarak lütfen aydınlatabilir misiniz?

bildiğim kadarıyla anlatayım yanlışlarım varsa düzeltin

Şimdi o c6 orj fw oluyor yani üzerinde oynanmamış olan dönüş efektleri falan yok. Onun dışında ev ekranı falan tabiki c6 gibi widgetler falan eklenebiliyor. Artı unsigned uygulamarı da direkt kurabiliyorsun

Farkeden çok bişey olmaz ordan indir burdaki anlatım işine gelirse burdan bakıp da yap

• Modifiyeli C6 FW' Türkçe .4*5 Rompatcherlı

linki ölmüş bi yardım ediiin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

C6 ile Telekom Wirofon olayını halledebilebilen var mı arkadaşlar?

Kullanıcı adını, şifreyi, proxy olarakta sip:wirofon.turktelekom.com.tr giriyoruz, log in olabiliyoruz, hatta telefonları arayabiliyoruz, ama yine ne ses gidiyor, ne de ses geliyor.

VOIP olayı olursa bomba olur benim için.

Tekrardan sorayım...
  • quote:

quote:

arkadaşlar şimdi bir konuda kafam karıştı. reis i eagles'in türkçe sürümünde en yukarıda anlattığınız ve resimlerle gösterdiğiniz widget'lara sahip olabiliyor muyuz? telefon hacklenmiş oluyor mu yoksa sadece orjinal c6 yazılımı kurmuş olup rompatcher'siz yani hacksiz sürüm mü kurmuş oluyoruz. zira reisin verdiği standart sürüm diye geçiyor. reisin kendi sitesinde bahsettiği yöntem ile burda anlatılan c6 yazılım atma yöntemi birbirinden çok farklı, buyrunburadan bakın. direk kopyalayın diyor, fakat anlatımda MCU PPM seçimleri var. acil olarak lütfen aydınlatabilir misiniz?

Şimdi o c6 orj fw oluyor yani üzerinde oynanmamış olan dönüş efektleri falan yok. Onun dışında ev ekranı falan tabiki c6 gibi widgetler falan eklenebiliyor. Artı unsigned uygulamarı da direkt kurabiliyorsun

Farkeden çok bişey olmaz ordan indir burdaki anlatım işine gelirse burdan bakıp da yap

teşekkür ederim yani elimde kalmaz di mi birinden birini eksik yapınca. yukarıda anlatımda kesinlikle kopyalamayın demiş reis de tam tersini söylemiş. o yüzden öyle oldu yükleme işini bu sitedeki gibi ayrı ayrı ekleme şeklinde yapmayı planlıyorum :) teşekkür ederim tekrar

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim yani elimde kalmaz di mi birinden birini eksik yapınca. yukarıda anlatımda kesinlikle kopyalamayın demiş reis de tam tersini söylemiş. o yüzden öyle oldu yükleme işini bu sitedeki gibi ayrı ayrı ekleme şeklinde yapmayı planlıyorum :) teşekkür ederim tekrar

dediğim gibi bende ilk reisin sitesinden yapcaktım sonra vazgeçtim burdaki anlatıma göre yaptım ve şu an sorunsuz kullanıyorum c6 fw . önemli değil bu arada

• quote:

quote:

quote:

quote:

dediğim gibi bende ilk reisin sitesinden yapcaktım sonra vazgeçtim burdaki anlatıma göre yaptım ve şu an sorunsuz kullanıyorum c6 fw . önemli değil bu arada

tamam o zaman. yahu gizlemeden edemiycem şöyle yardımsever kişilikler karşıma çıkınca daha bi seviyorum bu dh'ı. ama bazen böyle artist bilmişler çıkınca konudan soğuyorum konudan. reis'in versiyonunu atmamak için sabırsızlanıyorum bi yandan uykum da var

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: cpacoder

quote:

Sebep Task managerların orta tuşu kullanması başka bişey değil. Çakışma yapıyor. Best Taskman Handy taskaman Jbak Taskamn hepsi aynı şeyi yapıyor. Çok da takmıyorum taskman bence daha önemli.

Bana slide to unlock daha cazip geldiği için task manager olarak ramblow kullanıyorum artık, orta tuş bloke olmamış oluyor böylece.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.