Şimdi Ara

c75 yazılım güncelleme(flash yükleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde c75 var bu telefona flash atamak istiyorum.. bi şeyler katabilirmiyim bu tele?

• evet katabilirsin... birçok patch mevcut c75 için.www.siemensmaniz.cz adresinde gereken birçok dosyayı bulabilirsin...
  • arkadaşlar şu yazılım atma işini biraz açarmısınız telefon açıkkenmi atılıyor sim kart çıkıyormu gibii teferruatarıda belirtrmisiniz
  • bahsi geçen konu yazılım güncelleme ise anlatim ama flash yüklemede neyin nesi bu konuda yardım pls.
    ben 2 gün önce yaptım.dca 540 ile.global siemens siteden c75 seçiyorsun.
    sonra product support--service downloads--firmware--aşağıda c75 seçiyoruz--altında çıkan kutucuktan variant seçiyoruz.variantı *#06# ile öğrenebilirsin sonrasında aşağıya çıkan download yazısının üstüne tıklayıp en son firmware indiriyoruz pc ye.(benim yüklediğimiz versiyon 24 idi)
    pc de indirdiğin yazlımı çalıştırdak sonra eğer telefon doğru bişekilde bağlı ise program seni yönlendirecek bundan sonrası çok kolay zaten.program kendi yükklüyo yazılımı.
    dikkat edilmesi gereken şarjın full olması ve yükleme bitene kadar bağlantının kesilmemesi.
  • arkadaşım eline saglıkta sim kartı takılımı olacak ve telefon açıkmı birde en son attıgın yazılımda gözle görülür degişiklik nelerdir.
  • kart takılı ve telefon açık olacak yükleme bittiğinde telefon otomatik olarak restart oluyor.gözle görülür tek değişiklik biraz daha hızlandı cihaz.yazılımsal olarak bi değişiklik göremedim.
  • teşekkürler arkadaşım oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bu c75 den dosyaları bilgisayara atmak için programı nerden indirecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: bruiser_xxx
    ya bu c75 den dosyaları bilgisayara atmak için programı nerden indirecez

C75 MPM

• c75 güncel yazılımı (fw) nerden bulcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: musgucuk
    c75 güncel yazılımı (fw) nerden bulcaz

telefonun ana ekranında *#06# yap diğer e bas. buradan variant ı öğren sonra variantına göre aşağıdaki linkten yazılımı indir.
    yazılımı buradan indirebilirsin.
    http://eh.student.utwente.nl/~landy/index.php?dir=C75/
    kullanıcı adı:mobile
    şifre: elibom
  • eyw
    ama bu linkte biçok bişe var hangisi indircem anlayamadım .Varyanta baktım A 105
  • 229300 uygun gibi gözüküyor. onu indirebilirsin
  • çok saol
    gibi demen biraz korkuttu beni tel.e bişe olumu ki yanlış bişe yükleince?bi de fw yükseltmenin ne gibi avantajları oluo ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: musgucuk
    çok saol
    gibi demen biraz korkuttu beni tel.e bişe olumu ki yanlış bişe yükleince?bi de fw yükseltmenin ne gibi avantajları oluo ?

yanlış yüklenince sonra doğrusunu da yükleyebilirsin. telefona zarar vermez. gibi dememin nedeni de emin olmamamdan kaynaklanıyor. oradakilerden hiç birini yüklemedim onun için hangisi olduğundan %100 emin değilim.

fw yükseltince telefon daha çok hızlanır, önceki yazılımda olmuş olan açıklar varsa bunlar kapatılır, hafıza kart okuma hızı artar... gibi avantajlar sağlar
  • dediğinizi yükledim bi sorun çıkmadı 22 oldu fw paylaşımlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ZuMaZuM_ -- 2 Eylül 2007; 13:45:52 >
  • 229300 ü yükledim pc e ama fw yükseltemedim.(prog. kullanamadım)
    .Nasıl yapcam ??
  • programı çalıştırıp "configuration" dan usb'yi seçeceksiniz ve start sekmesini tıklayacaksınız. "precheck" kısmında açma/kapama tuşuna bir kaç kez kısaca, telefon açılmayacak şekilde basmalısınız...
  • programı çalıştırdım ama configuration die bişe yok
    görüntülicem ama burya sığmıo nası yüklicem resmi programın arayüzü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.