Şimdi Ara

c9 oynayan yada oynuyacaklar !!! içeri oyunu taniticam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ilk olarak ben mert lolden sıkılıp oyun arıyordum ve eski oyunum c9 aklıma geldi
    İlk olarak c9 nadir oyunlardan övmek için değil her türlü mmorpg oyunu oynayıp tek zevk aldığım oyun denebilir.
    Bölüm 1:Oyun sistemi
    Dedeler oyundaki sistem saat gibi işliyor 4 class ve seviye atlayinca o classlarin son sınıf seçimi oluyor ayrıntılı anlatmayacagim beklediğiniz kontrol ve oynanısa gecicem.
    Oyun diğer oyunlar gibi tiklamali değil hele büyücü saman ve avcı sınıfları kasilirken nisan alıyorsunuz skill atarken yakın classlarda öyle sol tik ile bastığınız kadar vuruyor.
    Haliyle kasilmak eğlenceli oluyor skilleri tutturmak falan odakli skill çok az fare ile yön ayarliyorsunuz.
    Ve pvpsi en sevdiğim şey bunda sap gibi dalma yok refleksif hareketlerle skillerden kaçmak yada sersemden mesela scout en sinir olduğum sınıf kaça kaça öldürüyor sizde izlemiyorsunuz tabi telefondam bu kadar yazabildim herkese iyi oyunlar yorumlarinizi bekliyorum
    bu arada pve normal değil zindan zindan boss zindanlari falan yani grubunla girip basıyorsunuz objeler parcalaniyor düşüyor yeni ekran kartım kötü ama oyunun grafikleri göz alıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devrelerim yandı bu ne şimdi ?
  • Deadlords internetten arastir
    o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşın 15 bence doğru mu?
  • gelirim ben face varsa ordan konuşuruz ayrıntılı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.