Şimdi Ara

Cabal (Karakter Yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

@ßlues :

İlk kilitlemenin ardından neden adama daha de buff atasınki.Kaldıki eğer nerf yemediyse Fb nin skill range mesafesini kısalttıran de buffıda mevcut.Kilitlenen b iki cahara anında bu de buffıda gönderebilirsin.Birde de buff karakter diye bütün de bufflarını kullanarak zaten oynayamazssın.En iyi comp atak skilide(dmg ve süre bakımından) Fb ye ait zaten.Bir wizzardda zorlanırsın,dash-blink kullanabildiği için.Fa nın heali nerf yedi, Fa nın devri bitti.Wizzardlada uğraşırsın,uğraşılır.İlk baştada dediğim gibi Cabalda en önemli etken itemdir,itemin varsa herşeysin,itemin olmazssa zaten oynama.Ep2 öncesi en iyi karakter wizzard gelirdi.Orta yollu bir set ile orbsuz bir şekilde vursan yine yenerdi yine yenerdi.Ama artık devir değişti.Bildiğim kadar ile Bm'de dmg leride azaltıldı.

Konuştuklarımın hepsi pk içindir.Cabalda pvp de de buff kullanılmaz diye saçma sapan bir etik anlayışı var.

doğru söylüyosun fa devri bitti.Ama wizardlarda pek bişey farketmedi 2 yıldır wi kullanıyorum hiçbi fark yok.158 lvl şuanda wizardim full +7 amp set .170e yakın fb ve bladerları kesiyorum.karşımda hiç dayanamayan karakterse warrior isterse 4.5 k hp si olsun kolayca yatırıyorum 2.6k hp'im var.Karşımdakilerde itemli öyle vız insan değiller.Bana göre ep2 öncesi ve sonrası evrim geçiren karakter force shielder.ep2 öncesi en az kullanılan karakterdi force shielder.şimdi ise 140 fs beni yatırcak nerdeyse bütün fs charlarında böyle bu (tabi burda bahsi geçen her charın itemleri sağlam).keşke force shielder kassaydım diyorum.range kısaltmaya gelince fb kastığımı söylemiştim fazla bi etkisi yok hemen hemen hiç.Pvp'de dbuff kullanmama durumu da gayet normal bişey bence saçma sapan değil sonuçta her charın kendine ait debufları var.Nasıl olcak yani her char pvp de ilk dbuflarını atçak sona comboya mı başlıcaklar :) saçma olurdu.pvp de en önemli etken combo.2 saniyenin bile çok farkı var.debufları attıktan sonra aynı anda başlayamazlar comboya :)

Tartışma topiğine çevirdik burayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 16 Ağustos 2009; 21:56:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ßlues

Pvp'de dbuff kullanmama durumu da gayet normal bişey bence saçma sapan değil sonuçta her charın kendine ait debufları var.Nasıl olcak yani her char pvp de ilk dbuflarını atçak sona comboya mı başlıcaklar :) saçma olurdu.pvp de en önemli etken combo.2 saniyenin bile çok farkı var.debufları attıktan sonra aynı anda başlayamazlar comboya :)

Tartışma topiğine çevirdik burayı

Sen birde Age of Conanı gör.Pvpde Allah ne verdiyse dalıyorsun adama.Kimsede bundan gocunmuyor.Hele Cabalda ''ulan olduğun yerde dur,dash atıp combomu kırma'' lafınada ölüyorum.Conanda kaçmazssan salak muamelesi görüyorsun(şaka değil,olduğun yerde dönerek ve kaçarak combo yapmaya çalışıyorsun.Zig zag çizerek comboyu yaparsan kralsın,put gibi durup skill kullanırsan eziksin).
    Yanılınan nokta şu:Cabalda hybrid karakterlerin dmg leri özellilede Fb ninki çok düşüktür.Buralarda bir yerde Cabal tanıtımım vardı.Orada stat çarpanlarında bu bariz bir şekide gözükmekteydi.Aynı lvl aynı iteme sahip Fb nin dmg'si ile Wizzardın dmg'si arasında fark vardır.Wizz. safkan olduğundan() daha fazla vurur.E böyle bir ortamda senden daha az vuran bir charla pvp yapmanın mantığı ne oluyorki?E Cabal yapımcılarıda tutmuş Fb ye de-buff vermiş.Demem o ki pvpde de-buff kullanmak kadar normal birşey yoktur.Conan oynadıktan sonra bunu dahada iyi anlıyorum.

Bildiğim kadarı ile wizz. bm'si nerf yedi.Ama halen Fb en iyi Bm1 moda sahip.Buna 140 lvl sonunda combo yapmakta ekleniyorki akıllara zarar.Yerli yerinde de-buff kullanan,comboyu iyi tutturan ve bm1'i akıllıca kullana Fb karşısında kolay kolay ayakta kalabileceğine pek ihtimal vermiyorum.Tamam belki yenersin ama o Fb süründürür seni.Tekrar dikkat çekmemde fayda var;bu demiş olduğum olay:1.pk'da, 2:karşı karakterden aşağı kalmayacak itemlerle mümkündür.

Bu arada anladığım kadarı ile halen cabal oynuyorsun.Combodayken buff,de-buff kullanabilme özelliği geldi mi oyuna?

• MARS da Warriorumu 40 Lw yaptım şuan için oynamaktan zevk almaya başladım isterse en kötü char olsun geçenlerde bi tane FS geldi desert screamda görev yaparken git burdan filan dedi iice kıl oldum adama sonra durduk yere bana vurmaya başladı anlıyamadımda sonra bi anda kapışmaya başladık bn 36 oda 40 Lw imiş saglam birine benziyodu pelerin falan itemleride iyiydi 5dk filan kapıştık adamla baya zevk aldım yatıramadı

bide warriroru hep bi işe yaramaz olarak anlatılıyor ama bu knock ve down özellikleri var skillerinde bence güzel bişey adama vurunca bayıltıyor :D
  • birde slotlarda veya town dışında yüksek lw li adamlar dukduk yere beni öldürebiliyor bu nası bi iştir anlıyamadım

Pvp degil !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engınus -- 17 Ağustos 2009; 11:18:46 >
  • shifte basarak dalıyolar.honour pointleri düşüyodu sanırım öyle yapınca denemediğim için bilmiyorum.

@EXCELANCEE28

daha öyle bi özellik gelmedi.
  • PK mode arkadaşım o :) ve bence en iyi char blader dır hem sword skilleri seri dönüyor ve kolay indiriyor...
  • bak o oynadıgın kanal beyaz isimle yazılmıstır o beyaz isimli channellerde birbirine dalmak var sen yeşilimsi yazılanlarda oyna...
  • @GOLDFALCON

saolasın artık oynamıyorum sıktı bıraktım
  • çok güzel oyundur cabal
    benım en cok sewdiğim çar force archer dır heal özelliğiyle proyconlardan veya başka saldırılardan kolayca kurtulabilir
    atac ı çok iyidir ve pot parası bakımından sorun yaşamassınız
    159 lvl f.a carım var ama oynamayı bıraktım
    ilgilenen arkadaşlar
    terim_31@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler
  • Cabal'daki her sınıfta bir eksik var ÖR:

Archer:Def. Düşük çok hasar alıyor.
    Warrior:Çok yavaş skiller var.
    Blader:Skiller çok iyi değil.
    Wizard:Skillerde sorun var.
    Force Blader:Hasar oranı fazla.
    Force Shilder:Buff skilleri çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joujoi

Wizard iyi cardır onuda kastım zira wizard kacak cardır uzaktan warrioru kesersin yanında dondurursun ama bir ıskalarsan veya tökezlersen 3 sikilde yerdesin.

Sen ne seviyorsan kas her carın avantajı ve dezavantajı var. Zaten cabal öylebir oyunki oynadıkca diğer carlara olan isteğin artar ve onlarıda denersin.

aynen cok doğru bi söz. ben ilk blader la basldm sonra fa snra warior snrada wizard actm bnce en kötüsü warior sadace görüntü tamam def cok iyi ama uzaktan saldralara karsı yapabilcegi cok bisey yok kılıc kullnmak istiyosan bl ac.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyakamozx -- 21 Mayıs 2011; 16:40:33 >
  • Oyunu 2007 yılından beri oynayan biri olarak sana şunları anlatıyım.Hangi karakterden zevk alirsan onu oyna,gerisi sana kalmış.Sen karakterden zevk aldıktan sonra en ezik chari bile kral gibi oynarsın oyunda onlarca örneği mevcut.

Bu konuya yapılan yorumların %90 i safsata,hiçbirşey bilmeden girip 10 gün oynamış adamların yaptığı yorumlar.Kısaca karakterleri özetliyorum sana.

Blader-->Tek başına kasmakta en iyi karakter,çok yüksek defense rate'si sayesinde moblar sana sürekli miss vurur yani ıskalarlar damage almazsin,oyunda tek başına kasabilecek ve diğer charlara ihtiyaci olmayan bir chardir.İtemleri pahalidir OYUNDA EN FAZLA DMG Vuran karakterdir.Savaşlarda da iyidir.

Warrior-->Tek başına kasabilir blader gibi diğer charlara ihtiyac duymaz.Party bufflari sayesinde millet dungeonlarda ve savaslarda sana ihtiyac duyar.Dungeonlari solo bitirebileceğin icin bladerde oldugu gibi para ve item kasmada diğer tüm charlardan daha avantajlisin.Savaşlarda buflari sayesinde çok iyidir.

Force Shielder--->Öncelikle şunu söyliyim,savaşta en çok zevk veren karakterdir.AOD skili ile 10 kisinin arasina girip aod basarak orda tank olabilirsin,boslari solo kesebilirsin,dungeonlari solo bitirebilirsin.Bu karakterin eksi'si ise diğer karakterlere göre daha az damage vurur.Fakat ! GM ve Complater Skilleri Critical geldiginde oyunda en fazla zarar veren karakterdir,ölümcüldür,pvp charidir.

Force Archer --> Düşük defansi olan bir karakter.Ama tek kasarken zorlanmazsin.Cabal diğer oyunlar gibi değildir,vampire itemlerle def sorununu rahat çözebilirsin.Force Archer en çok dps'i olan karakterdir oyunda.(Damage per second)Yani anlatmak istedigim su,bir warrior sana 1 skil wurana kadar sen ona 3 skil wurursun,skilleri çok hızlıdır ayrıca heal skili vardir ve savaşlarda iyi score yapar.

Wizard--->SP bufu sayesinde oyunun olmazsa olmazi.O olmadan dungeonlara girilemez,her karakter sana muhtaç olur +150 lvl de.Partyler sürekli wizard arar yüksek dungeonlara girmek icin,DPS(yukarida anlattim) çok iyi oldugu için pvp de ölümcüldür,savaşlarda çok dmg wurdugu icin FS den sonra en cok score yapan karakterler WI lerdir.

Force Blader-->Sword ve magic karakterlerin ortasi bir karakterdir.Critical rate ve dmg veren buflari sayesinde 140 lvl den sonra pvp de ölümcüldür.Savaşlarda o kadar iyi değildir,fakat debuflari ölümcüldür savaşlarda 1vs1 lerde debuflari sayesinde kesemeyeceği karakter yoktur.Buflari sayesinde diğer charlar ring of luck +2 kullanmak zorunda iken sen kullanmak zorunda olmazsin.

Bunlar karakterlerin özeti,seç beğen oyna.Zevk alirsan sorun yok.Türklerin söylediklerini pek ciddiye alma,türkler knight online gibi hile yapabildikleri,item kopyalayabilip milletin emeğini çalacağı oyunlari sevdikleri için cabal'i kötüleyeceklerdir.Sen yoluna kararlı bir şekilde devam et,ingilizce biliyorsan oyundaki yabancilardan yardim iste.Eğer bilmiyorsan oyunda yardimsever ve cahil olmayan türk arkadaşlar da var,yardım ederler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.