Cabalda fenya oyun değil yinede ama 4ever2moons xD Süper bir oyun gerçekten iyi tasarlanmış ve sro kdr geniş bir oyun
arkadaşım bana cabalonline indirmek için site verebilirmiisn
quote:
Orjinalden alıntı: OnlyWar
Cabalda fenya oyun değil yinede ama 4ever2moons xD Süper bir oyun gerçekten iyi tasarlanmış ve sro kdr geniş bir oyun
cabal onlineyi hiç bilimiyorum.burda duydum knight da grafik olarak kötü sro 4ever
gir googlea yaz cabal online çıkar orda.
Bencede cabal güzel bir oyun ama ilk skilleri dandik 30 dan sonra güzel oluyo (; ama en iyisi sro
Knight = Mario Fınal Surum
Cabal = Skilleri dışında berbat
Sro = Hiç söylemiyorum zaten
2moons die bişi çıkmış bakam o nasıl
2moons başta çok güzel gelmişti 55 den sonra fenalık geldi, Sronun suyu çıkalı zaten uzun zaman oldu,Knight oynamadım oynanmamda,cabal güzeldir ama en güzeli single playermış ben onu anladım
aslında doğru single playerlı bi sürü pc game var
aga kınayt onlayn en güzeli 4ever kınayt kınaytçıyız hojam xgenonda olan varsa 10k pls
en iyisi nogame online
sorman hata tabi ki SROOOOOOOOOO 4EVER
quote:
Orjinalden alıntı: OlympusFarmer
2moons başta çok güzel gelmişti 55 den sonra fenalık geldi, Sronun suyu çıkalı zaten uzun zaman oldu,Knight oynamadım oynanmamda,cabal güzeldir ama en güzeli single playermış ben onu anladım
imzan çok iğrenççççç !!!!!!!!! değiştirmeyi düşünmüyormusun??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WoW
YA ARKADAŞLAR CABAL OYUN MU YA SİLK ROAD DURURKEN YAPMAYIN LÜTFEN!!!
tabiki sro
SİLKROAD FOREVER
quote:
Orjinalden alıntı: a2oa32o
quote:
Orjinalden alıntı: OlympusFarmer
imzan çok iğrenççççç !!!!!!!!! değiştirmeyi düşünmüyormusun??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neden hocam king crimson albüm kapağı ve şarkı sözü işte çok severim ben, neden beğenmediniz ki?
cabalım skilleri cooooooook super benim orda bladem var saglam ama silkroad daha zevkli boyle trader hunter thief felan sariyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme