Bildirim
Cabal Mobile
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Benimde ilgimi çekti eu'ya gelse de yıllar sonra oynasak. -
hala bir gelişme yok ama oyun mobile uyarlanmış ilk düzgün oyun olacak çünkü pc veriyonunun bire bir aynısı gibi bişey -
Evet videolarını izleyince bende bu kanıya vardım, çok iyi uyarlama olmuşa benziyor. Özelikle episode 1'den başlatırlarsa tadından yenmez. Yalnız bir kaç gün önce bir arkadaşın charı ile normal cabala şöyle bir dolanmak için giriş yaptım Eu sunucusunda her kanal full çekiyor. Burada ki oyuncuları kaybetmemek için umarım bir kaç yıl geç getirmezler.quote:
Orijinalden alıntı: Enthris
hala bir gelişme yok ama oyun mobile uyarlanmış ilk düzgün oyun olacak çünkü pc veriyonunun bire bir aynısı gibi bişey -
Cabal Mobil farklı bir sunucu olmayacak. Yani kendi karakterinize Mobilden giriş yapabileceksiniz. Bu yüzden oyuncu kaybı yaşanmaz.quote:
Orijinalden alıntı: 4Revenge
Evet videolarını izleyince bende bu kanıya vardım, çok iyi uyarlama olmuşa benziyor. Özelikle episode 1'den başlatırlarsa tadından yenmez. Yalnız bir kaç gün önce bir arkadaşın charı ile normal cabala şöyle bir dolanmak için giriş yaptım Eu sunucusunda her kanal full çekiyor. Burada ki oyuncuları kaybetmemek için umarım bir kaç yıl geç getirmezler.
Alıntıları Göster
-
bu bilgiyi nereden edindiniz ? pek olası gelmedi banaquote:
Orijinalden alıntı: Tala Valkov
Cabal Mobil farklı bir sunucu olmayacak. Yani kendi karakterinize Mobilden giriş yapabileceksiniz. Bu yüzden oyuncu kaybı yaşanmaz.
Alıntıları Göster -
mr wormyquote:
Orijinalden alıntı: Enthris
bu bilgiyi nereden edindiniz ? pek olası gelmedi bana
Alıntıları Göster -
Öyle olursa eski oyuncular için güzel olur. Fakat o şekilde olursa yeni oyuncular için yeni sunucu açarlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X