Şimdi Ara

##Cabal Online Fan Club##(27 kişi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
6.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cabal online fan club kuriyim dedim ve kurdum ite imzamyz ve üyeler

1)nuvanda (nick: peaceguard, server:jupiter, class: warrior lvl:xxx oynamıo artık)
    2)wingo119 (nick: Devil10YourB4ck, server: jupiter, class: force archer lvl: 10x)
    3)baydn26 (nick: baydn26, server:mars, class: force arher lvl: 9x)
    4)BiG_kMiKe (nick: Scwan, server: mars, class: ----- lvl: 6x )
    5)khrmn46 (nick: ALoNeKinq, server: jupiter, class: warrior lvl: 7x)
    6)feckless (nick: RevolutionTR server: mars, class: warrior lvl:yeni oyuncu)
    7)call of (nick: Musmula, server: mars, class: wizard lvl:10x)
    8)kadircik06 (nick:Kadirada ,server: jupiter, class: warrior lvl: 13x)
    9)man utd (nick: dissapearrr , lvl: 140x)
    10)cetinnar (nick: 0ops, server: mercury, class: blader, lvl:4x)
    11)SıpaxD (Nick: GVNELKTRK, server: Jupiter, Class:Force Archer, Rank:Transcender, LeveL:12x )
    12) zbidy (Nick= DeViLFaCe, Class=Blader , Server=Jupiter, LeveL=14x ,Rank=comp/trans )
    13) herdagim (Nick=intelpentium , server=jupiter , class=force shilder , level=17< )
    14)yakamozcuk (Nick= Yakamozcuk Caseylynch , server= mars, levels= 146 lwl 121 lwl , capella procyn )
    15)BlackBuff (Nick:MtXIV , Server:Mars , CLass:Warrior , Level:82 , Skill Rank:G.Master , Irk:Procyon )
    16) Fernando Sucre
    17) BabyIcey (Nick : ArounDes, Class : Sheilder, Server : mercury, Level : 10 (şimdilik) )
    18)DarkKiller
    19) siber_batu ( isim:LightForce, server:Mars, level:67, class:wizard, rank:master , guild:SaFKaN)
    20) btryt
    21)MacroIceTR
    22)khrmn46
    23)Nostribox
    24)ollingrr
    25)DeLeTeD
    26)BacKStyL
    27)sezyumx

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_29292368/mpage_1/key_//tm.htm#29292368][center][image]https://store.donanimhaber.com/c5/d6/e3/c5d6e3e414d81ff40fc27ede366077ac.jpg[/image]
    [color=#FF0000][b]Cabal Online[/b][/color]
    [color=#0099CC][b][size=1]Fan Club[/size][b][/color][/link][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NuWaNdA_ -- 19 Mayıs 2010; 12:30:39 >

• imzayla ilgili sorun ya?ayan olursa sölesin
  • yaz benide

nick:Devil10YourB4ck
    server:jupiter
    level:8x
    rank:g.master
    class:force archer

imza güzel olmuş

edit:tüm FA lara yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 24 Ocak 2009; 23:24:53 >
  • resmin imza kurallarına uygun olmadıgını söylüyor düzeltirmisin?
  • düzelttim
  • yaz benide mars lvl 82 fa nick:baydn26
  • yazdım :)
  • kimsecikler kalmadıki burda ne biliyim öle dolup dolup taşcak sorunlu bi oyunda değil :D her şey acık yerinde clube burdam adam toplamak zor olmasın?
  • zor zaten olsun biz açtık:)
    oyunu oynayan türkler cidden az diil fakat DH nin oyun bölümü, artan online oyun siteleri yüzünden ziyaret edilmez oldu... Eskiden knight forumunda en az 50-60 kişi aktif olurdu o da gecenin ilerleyen saatlerinde artık o bile yok ama olsun az olsun bizim olsun :)
  • Bende Fun Clubunuza Katılmak istiyorum İmzama Kattım Bile

Nick=Scwan
    Class=Warrior
    Server=Mars
    LeveL=6x
    Rank=Master
    Guild=procyonarmy[Capella Olcam İns.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiG_kMiKe -- 29 Ocak 2009; 17:30:45 >
  • hoşgeldin...
    ben artık oynamıorum pek :)
    evdeki makinada tadı cıkmıo benim makinama gidince oynucam yani tatil bitince :D
    38lvl da kaldım öle :)
  • ++++++++++Aktif++++++++++
  • Arkadaslar Bildiginiz gibi warriorum vardı ama sıkıldım ondan[Hic görev yapmamıstım 63 lwl ama 1 lwl görevleri duruyor Sadece battle modları falan yaptım!).Sizce ne acmalıyım yeni char olarak?FS haricinde tavsiyelerinizi bekliyorum..suan FA dusunuyoumm..Ama Fa kasıp sonra hayal kırıklıgına dusmek istemiyorum..sizce ne yapmalıyım?
  • bende blader ol sağlam bi karakter bu arada warrioru kullanmıcaksan alabilirm :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiG_kMiKe

Arkadaslar Bildiginiz gibi warriorum vardı ama sıkıldım ondan[Hic görev yapmamıstım 63 lwl ama 1 lwl görevleri duruyor Sadece battle modları falan yaptım!).Sizce ne acmalıyım yeni char olarak?FS haricinde tavsiyelerinizi bekliyorum..suan FA dusunuyoumm..Ama Fa kasıp sonra hayal kırıklıgına dusmek istemiyorum..sizce ne yapmalıyım?

bende 89 lvl warrior var marsta ama hiç memnun deilim çünkü 70 liklere yeniliyo.neden?yanlış vermişim skilleri felan aslında 96 lvldim düşe düşe 60 a kadar uğraşmıyım dedim.bence jüpiterde okçu kes sağlam karakter.ben başladım 40 lvl im nickim oOBabilonOo

• quote:

Orjinalden alıntı: Nuvanda

bende blader ol sağlam bi karakter bu arada warrioru kullanmıcaksan alabilirm :)

Aynı hesapda acıcagım icin olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecobaba

quote:

Orjinalden alıntı: BiG_kMiKe

Arkadaslar Bildiginiz gibi warriorum vardı ama sıkıldım ondan[Hic görev yapmamıstım 63 lwl ama 1 lwl görevleri duruyor Sadece battle modları falan yaptım!).Sizce ne acmalıyım yeni char olarak?FS haricinde tavsiyelerinizi bekliyorum..suan FA dusunuyoumm..Ama Fa kasıp sonra hayal kırıklıgına dusmek istemiyorum..sizce ne yapmalıyım?

bende 89 lvl warrior var marsta ama hiç memnun deilim çünkü 70 liklere yeniliyo.neden?yanlış vermişim skilleri felan aslında 96 lvldim düşe düşe 60 a kadar uğraşmıyım dedim.bence jüpiterde okçu kes sağlam karakter.ben başladım 40 lvl im nickim oOBabilonOo

Mars ta baslıycam cunku orda paramda var itemimde var Yeniden yani 0 dan jupiterde baslamak...

• para saadet getirmez :D
  • beni de yaz ALoNeKinq-Warrior-Jupiter-45 lvl
  • arkadaşım bilgilerimi düzeltirsen sevinirim server:mars nick:baydn26 class:fa level:93
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.