Şimdi Ara

Cabal Online (Steam) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çılgın Steam, eski oyunları çoşturuyor. :D

Şaka bir yana cabal online eskinin B&S onlinesidir. Zamanın en iyi skill ve dungeonlarına sahibti.
    Bana göre ve pvp yok diyenlere göre aslında olay pvpnin olmaması değilde pvpnin amacı olmamasıydı. Mesela adam kesiyosun 50 honour veriyor fakat salakça bi görev 10k honour veriyor ve sınırsız yapılıyor, ee ozaman ben neden PK yapayım? şimdi sistem nasıl bilmiyorum.
    Zamanında skill kasmak lvl kasmaktan zor ve can sıkıcıydı ama yeni sistemde lvle beraber kasılıyormuş.

Halen ve uzun süre oynanabilir bence, 1gb civarı clinetine rağmen gayette göze hoş gelen bir oyundur kendileri tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

Çılgın Steam, eski oyunları çoşturuyor. :D

Şaka bir yana cabal online eskinin B&S onlinesidir. Zamanın en iyi skill ve dungeonlarına sahibti.
    Bana göre ve pvp yok diyenlere göre aslında olay pvpnin olmaması değilde pvpnin amacı olmamasıydı. Mesela adam kesiyosun 50 honour veriyor fakat salakça bi görev 10k honour veriyor ve sınırsız yapılıyor, ee ozaman ben neden PK yapayım? şimdi sistem nasıl bilmiyorum.
    Zamanında skill kasmak lvl kasmaktan zor ve can sıkıcıydı ama yeni sistemde lvle beraber kasılıyormuş.

Halen ve uzun süre oynanabilir bence, 1gb civarı clinetine rağmen gayette göze hoş gelen bir oyundur kendileri tavsiye ederim.

Ben 120-130'a kadar kastım ondan sonra sıkmıştı bırakmıştım.Cabal , knight , silkroad unutulmayacak oyunlardandır.Beni pvp deki oynanışı sarmamıştı.Akıcı oynanışın olmaması pvpde combo kaçırmayan kazanıra dönüştürüyor.Skill efektleri baya sağlam sırf o efektler için bile oynanır.Zindanlarıda çoğunlukla solo yapıyorsun oyun yapısı gereği küçük haritalara sahip.Nation War'a 1-2 kere girmiştim labirent gibiydi çok dar koridorlar vardı sevmemiştim.Eğerki guild kurulacak ortam olacaksa bir miktar vakit geçirilir.Na sürümü diye eu ya ban atılmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 21 Şubat 2016; 14:57:03 >

• Yeniden baslayan varsa bluesixteen eklesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium hediyesi vardı envantere gelmiş mail ile 50-60 tane dungeon key yollamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 24 Şubat 2016; 20:51:17 >
  • ben de eskiden mars da fa oynamıştım. fa yı daha sonradan yaptıkları değişikliklerle aşırı zayıflatmışlardı. o haliyle de fazla devam etmemiştim. şimdi steam de tekrar başladım. 2 hafta olmadan 150 olduk :) skiller zaten fullendi. eskiden aylarca ne uğraşırdık. ayrıca maile gelen dungeon kartları da cabası. lvl arttıkça dahası da geliyor. bir de 150 de +15 sig-metal, 170 de +15 forcium (eskinin mithril seti) set veriyorlar 4 ay süreli. 190 lvlde de var galiba. item yapmak icin herşey hazırlanmış vaziyette. yine de craft olayını daha iyi düzenlemeleri lazım bence. wow daki gibi bir craft sistemi başka oyunda görmedim. o kadar zor olmamalı dengeli bir sistem yapmak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.