Şimdi Ara

Cabal sıfırdan yeniden ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende gl den biktim hocam yeni charter kascam berbat bi charter bi heves acildi hic buff yok vital charge var ama olmasada olur dedirtio
  • demiştim :) 146 FB yaptım bakalım nreye kadar gidecek
  • nick naptin ? komple de yoksun
  • o gladiatördü bıraktım JGBlackIV şimdiki nick
  • Haberi şimdi aldım eski cabal takımım aradı telefonla.Tekrar başlıyoruz bizde yeni serverda.

Türkiye serverinin kapanmasına o kadar sevindim ki anlatamam.

Cabalı 2006 dan 2012 ye kadar oynamış biri olarak üzerine oyun tanımam.

Bakalım neler olacak,eski 180 lik accountlar da duruyordu ohh
  • ben yeni siteden oyunu indiremedim yarsına filan geliyor kopuyor ilnk baştan başlıyor nenden oyle açıl yardım
  • Zamanında Cabal'dır, Runes Of Magic'tir, Knight Online'dır bu tür ismini çok duyduğum oyunlara başlamamıştım(evet Knight Online'a başlamadım elimi bile sürmedim istediğiniz kadar şaşırabilirsiniz :D ) . Cabal Online hoş duruyor, oyuna başlamalı mıyım yoksa nasılki artık Knight Online'a başlanmazsa Cabal'ada başlanmaz mı diyorsunuz?
  • cabala her zaman başlanır hocam :)
  • Herkez nerde toplanıyor varmı bi plan redmoon da açtım ?
  • toplanma gibi bişey yok solo kasın :D
  • Beyler ilk kez cabal oynayacağım bana karakter önerir misiniz? Normalde mage - wizard severim ama yine de diğerlerini oynarım. Solo takılacam bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Beyler ilk kez cabal oynayacağım bana karakter önerir misiniz? Normalde mage - wizard severim ama yine de diğerlerini oynarım. Solo takılacam bu arada.

blader aç hocam soloların kralıdır ama partide fazla ihtiyac olmaz force blader bladerden sonra solo dg yapabilen 2.karakterdir debuff atabilen bi karakterdir her partide olması gerekenlerden sen karar ver :) 153 FB 'm var ama oyundan sıkıldım şu aralar ArcheAge oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

quote:

Beyler ilk kez cabal oynayacağım bana karakter önerir misiniz? Normalde mage - wizard severim ama yine de diğerlerini oynarım. Solo takılacam bu arada.

blader aç hocam soloların kralıdır ama partide fazla ihtiyac olmaz force blader bladerden sonra solo dg yapabilen 2.karakterdir debuff atabilen bi karakterdir her partide olması gerekenlerden sen karar ver :) 153 FB 'm var ama oyundan sıkıldım şu aralar ArcheAge oynuyorum

Wizard sııfı için ne diyorsun hocam? Tabi bir de en önemlisi pvp, pvp de hangisi iş yapar?
    Son olarak sitedeki linkten indirme yapamıyorum, çok yavaş iniyor, inerken de kopuyor. Torrent vs yok mudur?

• quote:

quote:

quote:

Wizard sııfı için ne diyorsun hocam? Tabi bir de en önemlisi pvp, pvp de hangisi iş yapar?
    Son olarak sitedeki linkten indirme yapamıyorum, çok yavaş iniyor, inerken de kopuyor. Torrent vs yok mudur?

wizard çok iyi hasar vurur ama oyuna para yatırman lazım üstünün sağlam olması lazım yaratıklar 120 level bladera 170 level wizzden daha az vuruyor :D dex statlı charlar yaratıkların vuruşlarını blocklayabiliyor buda solo karakterler içinmuazzam bişey pvpde her karakter iş yapar itemin varsa :) ben pvp fazla yapmıyorum o yüzden bişey demeyeyim başka yerden bak ona ben dungeoncuyum :) + ben siteden indirmiştim torrent stelerinde vardır ama versiyon tutmaz belki sen yinede siteden indirmeye çalış

• KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.
  • solo takılcaksan sakın fb acayım deme. Fb ve wa party ile iş yapar. Solo takılcaksan blader aç en güçlü solo classdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

ben yeni siteden oyunu indiremedim yarsına filan geliyor kopuyor ilnk baştan başlıyor nenden oyle açıl yardım

Hocam aynı sorun bendede var acaba çözebildiniz mi sorunu? Yüklüyor yüklüyor sonra windows engelledi gibisinden bir şeyler diyor.
  • quote:

quote:

Hocam fb açtım ama skill buildlerine baktığımda hep yüksek levellerde açılan skilller var.
    Düşük levellerde sadece görevlerin verdiği skillerle mi idare edeyim?
    Ve onları hiç geliştirmeyeyim mi? Ya da geliştirip ilerde verdiğim skill pointlerini alabiliyor muyum - butonuna basarak?
    Bir de her 10 levelde bir vitaliy -defense master gibi ismi olan skill veriyor. Şuan ben 30 um vitality+3 ü veriyordu almadım defence aldım, vitality de kendim +3 yaptım. Ben bunu atıyorum +5 yapsam 40 level olduğumda vitality istesem bana +6 vitalityi mi verecek yoksa +4 mü verecek? Ona göre yükselticem bu skili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 30 Ekim 2014; 2:46:45 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam fb açtım ama skill buildlerine baktığımda hep yüksek levellerde açılan skilller var.
    Düşük levellerde sadece görevlerin verdiği skillerle mi idare edeyim?
    Ve onları hiç geliştirmeyeyim mi? Ya da geliştirip ilerde verdiğim skill pointlerini alabiliyor muyum - butonuna basarak?
    Bir de her 10 levelde bir vitaliy -defense master gibi ismi olan skill veriyor. Şuan ben 30 um vitality+3 ü veriyordu almadım defence aldım, vitality de kendim +3 yaptım. Ben bunu atıyorum +5 yapsam 40 level olduğumda vitality istesem bana +6 vitalityi mi verecek yoksa +4 mü verecek? Ona göre yükselticem bu skili.

hocam vitalitiy skillerini her 10 levelde bir uplayabilirsin

- ye basarak skillerin levelini düşerebilirsin ama senden her - leyişin için ufak bi miktar para keser skill pointlerini geri alırsın

her 10 levelde bir skill rankı atlaman lazım sakın geçirme K ye bastığın Regular 0/10 gibi bişey görürxün rakamları salladım onu fullemeden max leveli aşma ilerde sıkıntı olabilir :)

Ben hemen açmıştım skilleri ama daha sonra siliyosun açtığın çoğu şeyi çünkü sana 4-5 tane skill combolar için yetiyor eski skiller gereksiz oluyor ve siliyorsun yinede sen bilirsin onu

vitalitiyi 40 leveldede bassan 100 leveldede bassan görevde verdiği kaç levelse onu basar kitapsız + larsan parasını alır senden

• KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, tekrardan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.