arkadaşlar cabalı yeni sitesinden indirdim herşeyini bekledim dolması için ve sonra start dedim game guard die bişey çıkıyor ve sonrada o kaybolduğunda cabal hiç bir daha açılmıyor game guard kapanın ca hiç bir şey açılmıyor ve ne yapacağımı bilmiom yeni üyelik aldım ama daha cabalı doğru dürüst yükleyemedim yardım cı olun hele bi silkroadı bırakım cabala döndüm ama hala neden bole yapıo bilmiyorum vista ile alakası olabilirmi
ayni sorun bendede var...vistayla alakasi olduunu sanmiorm...
arkadaşım start cabal a basıyorum 15 dk oldu hala gelmiyor oyun ekrana neden olabilir sorunu çözen biri yardım etsin plss
GameGuard oyunu ilk kez yüklediğin için kendini yenilemiş.Onda bir sorun yok anladığım kadarıyla.Oyunun sistem gereksinimlerini bir kontrol et belki ordan kaynaklanıyordur.
ya arkadaşım sistem gereksinimlerindede sorun olduğunu sanmıyorum yaw bn hiç online oyun yüklüyemicemmii
Arkdaşta da vista varmış.Belki sorun odur.Ama pek sanmıyorum.Eğer oynayan birileri varsa tanıdığın ondan bozuk dosyaları iste (sağlam olanları yani).Belki öyle düzelebilir.
arkadaşlar saol fikrin için ama vistadan bnde sanmıyorum da vistada silkroadda oynadım çünkü nie cabal bole yapıo
salomlar 1.si bir konu açmışsın sorununla ilgili,zaten insanlar bunu giriyor foruma girdiğinde.Alakası olmayan bir konuya aynı şikayeti yazma.
DirectX ile bir ilgisi olacağını sanmıyorum.Ama istersen 9'u yükleyip dene bir de.
saol ama arkadaşlar bu sorun çoğu kişide var siz oynuyorsunuz bu sorunla karşı karşıya gelen ve sorunu çözen bir arkadaş nasıl çözdüğünü yazsa ama ak si takdirde oyunu bırakıcam çünkü olmuyor
Oyunu sil ve tekrar kur.İşe yaramazsa launchere basıp Check Files seçeneğini seç.Bunda da olmazsa oyunu sil ve başka bir adresten tekrar indir.Yalnız sitesinde clientin boyutuyla ilgili bir bilgi varsa,indirdiğin dosyanın boyutunun da o kadar olduğuna dikkat et.
teşekkür ederim arkadaşım bi senin dediğin gibi yapıyım olmassada hero online geçerim artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme