Şimdi Ara

CAC-T05 CENTURION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CAC-T05 CENTURION 430W+PFC ATX ALÜMİNYUM KASA
    fiyatı 99$ indirimle 91$
    evet arkadaşlar istediğim oldu vatan pc cooler master getirdi ama sadece 1model getirmişler :/
     CAC-T05 CENTURION

şimdi sorularım;
    1.soğutma sistemi iyi midir? içi dar mıdır soğutmayı etkileyecek kadar?
    2.penceresiz modeli bu, onun soğutmaya bir etkisi var mı tam emin değilim yoksa sadece içeri gözüksün diye mi pencere var diğer modellerinde
    3.bu kasa ile birlikte gelen PSU gerçek 430watt mıdır?
    4.alüminyum olmasının artıları nelerdir?

3kasa arasında kararsız kaldım
    aopen H600B-B28 400W SİYAH KASA
    asus TA-9A1 350W SİYAH ATX KASA
    cooler master ın bu modeli

asus alırsam yanına 400watt tagan psu da almayı düşünüyorum

sistem özellikleri;
    e6600 işlemci
    ds3 [rev3.3]anakart
    2*1024mb corsair ram 800mhz
    x1650pro ekran kartı
    320gb wd sata2 hdd
    7,1ses kartı :) şimdi bu sisteme bu psu lar nasıl olur 350watt yetmez sanırım ondan tagan psu alacam yani hepsi ortalama 100$a geliyor

• inanın ekran kartı hariç sizinle aynı sistemi kullanıyorum ben cm aldım.bi ara eksende vardı 1 haftaya erittiler.380 w olanı vardı.kesinlikle bir ısı sorunu yok.malzeme kaliteli vida olayının olmaması çok güzel.feel in malzeme kalitesizliğinden sonra bana bu çok iyi geldi.tavsiye edebilirim...
  • bendekide CM Centurıon. 380W . Bu ürün yeni mi çıktı? 430W?
    Kasadan çok memnunum ön panel tamemen açık filtreli oluşu büyük bir artı. 2 günde bir biriken tozu siliyorum Benim tek şikayetim Psu nun gürültüsü Bu 430W gürültü bakımından nasıldır bilmiyorum..
  • sorduğunuz sorular hakkında fikrim yok, bende kasa almayı düşünüyorum ve istiyorumki CM olsun
    acaba siz bu kasayı PSU suzmu buldunuz öğrenmek istiyorum yada şöyle sorıyim Cm kasalarını PSU suz satan bi firma bulmamız mümkünmü
  • kasanın fiyatına psu da dahil vatandan alacağımız için sürekli onun sitesine bakıyorum geçen gün baktığımda stoklarına girmiş ondan hemen sordum çünkü acayip kararsızım yani hem psu gerçek olacak soğutması iyi olacak dış görünüşü güzel olacak içi geniş olacak fln bissürü dert var :) sanırım en az sorun bu kasada var öğrendiğim kadarıyla psu fanı ses yapıyormuş onu da alırken 3-5$a psu fanı alıp değiştirtecem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.