Şimdi Ara

Cactus kelebek cam rahatsız edermi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Valla ben a3 aracimda yazin gunesin altinda beklemis arabami birak klimayla camlara acarak zor sogutuyorum. Ama arka camin gerekliligi tartisilabilir. Sicaklik icin cok da onem arz edecegini sanmiyorum.

Cocugunuz istermi boyle bir seyi acaba? Zehir ederse cocuk zehir eder.

çocuk daha 2 yaşında anlayacak yaşta değil yani. Ama eşim klimayı kapat çocuk hasta olur derse o gün o arabayı satmak gerekir, bunu da yaşamadan bilme şansı yok gibi. Yazılanlara bakınca olmasada olur gibi ama bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayigci

Bizim arabada arka cam çok nadir açılır ve şoför tarafındaki tuşlardan arka camlar kilitli çocuklar açmasin diye biz alsak bize bir sıkıntısı olmaz

Sağolasın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaturkakafa

quote:

Valla ben a3 aracimda yazin gunesin altinda beklemis arabami birak klimayla camlara acarak zor sogutuyorum. Ama arka camin gerekliligi tartisilabilir. Sicaklik icin cok da onem arz edecegini sanmiyorum.

çocuk daha 2 yaşında anlayacak yaşta değil yani. Ama eşim klimayı kapat çocuk hasta olur derse o gün o arabayı satmak gerekir, bunu da yaşamadan bilme şansı yok gibi. Yazılanlara bakınca olmasada olur gibi ama bilemedim

Klimadan cocuk hasta olmaz absurt kullanmazsiniz. Kimi tanidiklarim var 18 derecede kullaniyorlar kutup gibi oluyor arac. 22-23 te kullanirsaniz birde aracta otomatik klima varsa hasta olmaz cocuk sanmiyorum. Zaten arkada hava kanali da yoktur muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alaturkakafa

quote:

Klimadan cocuk hasta olmaz absurt kullanmazsiniz. Kimi tanidiklarim var 18 derecede kullaniyorlar kutup gibi oluyor arac. 22-23 te kullanirsaniz birde aracta otomatik klima varsa hasta olmaz cocuk sanmiyorum. Zaten arkada hava kanali da yoktur muhtemelen

Yoktur herhalde, teşekkürler hocam verdiğiniz bilgiler için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.