Şimdi Ara

Cadde ve Sokaklardan belediyelerin park ücreti alması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
6.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eski tip degnekciler gitti fiş fatura verenleri geldi. Cüzzi bir ücret isteseler tamam da en düşük 5 lira istiyorlar. Iki saat kalsan 10 lira oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç ödemedim nerden kontrol edebiliriz

Edit : buldum 175 tl olmuş

Neyse af çıkar elbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 9 Ekim 2016; 15:58:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para ne güzel her kapıyı açıyor arkadaşlar. Çalışın kazanın koyun arabayı oraya ödeyin parasını. Normalde ülkemizde bu kapitalist sistem uygulanmayan yerlerde ne oluyor geliyor polis tek tek bilmem kaç liralık cezaları yapıştırıp geçiyor ard arda araçlara. Şimdi 2-3-5 lira veriyorsunuz kafanız rahat.

Sivas'ta ücretler normaldi. Tabi doğru bir uygulama değil şehirleri inşaat mühendisleri,mimarlar tasarlamadığından müteahhitler ile belediye başkanları üstün başarıları ile şehir mimarisini gerçekleştirdiğinden ülkemizde böyle çarpık kentleşme,ihtiyaçların karşılanamaması durumunda ucuz çözümler görebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Last Danqer

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

İspark var iste

İsin komigi ispark zarar ediyor . Hic Arge yapmadab uretim yapmadan zarat ediyor

Tabi bilmedigim yonu varsa bilemem

Tam tersi hocam belediye kasasına ciddi katkı yapan bir işletme.bizzat şahit oldum

Parayi siz mi tasidiniz ?

Hocam çalışan tanıdığım var günlük cirolardan haberdar oldum 1-2 kez.zarar etmelerinin imkanı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeyi yönetenlerin aklı vatandaştan nasıl para toplarız düşüncesine endeksli olunca bunlar gayet normal
  • Belediyelerin ücretsiz otoparklar yapması kamu görevinin gereğidir.Kamuya ait yolu başkasına kiraya vererek kazanç elde edilemez.Ortada mal kiraya verilerek değnekçilik sorununa çözüm üretilmiş olmaz.Değnekçilik sorunu bir asayiş sorunudur.Kolluk gücünün halletmesi lazım.
  • çanakkale de oturuyorum iş geregi balıkesire gidip geliyorum çanakkalede sadece 1-2 cadde üzerinde bulunan ilçelerin hiçbirinde görmedim fakat balıkesirin tüm ilçelerinde ve merkezde gördügüm il de nerden baksanız işlek olan merkeze yakın olan tüm sokak ve caddelerde olan uygulama
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

çanakkale de oturuyorum iş geregi balıkesire gidip geliyorum çanakkalede sadece 1-2 cadde üzerinde bulunan ilçelerin hiçbirinde görmedim fakat balıkesirin tüm ilçelerinde ve merkezde gördügüm il de nerden baksanız işlek olan merkeze yakın olan tüm sokak ve caddelerde olan uygulama

Yazın çanakkaleye gitmiştim vapur iskelesinin orda baktım heyer ücretli park yeri. Bende beleş sandım ortaya koynuşlar arabaları. BEnde katlı otoparka koydum en azından güneş yemesin araba.
  • Bende adanada yasiyorum burdada öle 20 dk dursan 2.5 tl saat başi 1 tl artarak gidiyor,2.5. Borcum var nerye park etsem borcunuz var gorunuyor diyorlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Para ne güzel her kapıyı açıyor arkadaşlar. Çalışın kazanın koyun arabayı oraya ödeyin parasını. Normalde ülkemizde bu kapitalist sistem uygulanmayan yerlerde ne oluyor geliyor polis tek tek bilmem kaç liralık cezaları yapıştırıp geçiyor ard arda araçlara. Şimdi 2-3-5 lira veriyorsunuz kafanız rahat.

Sivas'ta ücretler normaldi. Tabi doğru bir uygulama değil şehirleri inşaat mühendisleri,mimarlar tasarlamadığından müteahhitler ile belediye başkanları üstün başarıları ile şehir mimarisini gerçekleştirdiğinden ülkemizde böyle çarpık kentleşme,ihtiyaçların karşılanamaması durumunda ucuz çözümler görebiliyoruz.

mimara mühendise bile gerek yok
    azıcık beyin bile yeter
    cesar3 tarzı oyun oynayan herkes yapabilir hatta
    şaka bi yana çok mu zor bi yeri imara açarken oturup çizim yaparken geniş yol vermek, geniş yeşil alan, park yeri koymak?

• bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
  • haber46
    Belediyeler yoldan park parası alamaz
    https://www.haber46.com.tr/belediyeler-yoldan-park-parasi-alamaz
  • İnternette baktim İspark icin de dava acip kazanan cok var ve satarken engel olmuyormus. Benim de 2013-2022 arasinda 2 adet borctan 8 TL gozukuyor ama hic sokak arasinda ispark a birakmadim. Tamamen kolpa bana kalirsa odemeyi de dusunmuyorum.

Hatta bundan sonra Kalamis sahil gibi kendi alani olan İspark haricinde plakaya yaz deyip gececegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu karar otoparkları kapsamıyor diye biliyorum. mahkemelik olursanız sorun olabilir. ama cadde ve bulvarlardan para alamazlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.