Şimdi Ara

Cadence 650.1 mono anfi Yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

mediamarktten s4 alıp taktım,aklımda d4 var idi,araştırdım her yeri orjinal kabinli bulamadım : )Hayırlısı s4 müş,ses sistemi muhteşem oldu Burak üstat bu arada sana kesik atıyo dediğim hata s4 ü takınca düzeldi,jbl 1000 anfiye ufak geliyormuş büyük ihtimal,güzel bi ayar yaptırdım,mis gibi kullanıyorum,ilginiz için çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor Kafa kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun memnun kaldin sanirim

fiyati ne kadardi ikinci bassi alip ciftlemeyi dusunuyorum

• Hayırlı olsun güle güle kullanın

• Teşekkür ederim,@xtereme28 Taksim demirören avm de 269 dan 229 a inmiş hocam

@Burak9006 s4 ü almadan önce d4 deneme fırsatım oldu,arkadaşın wooferı taktım fakat ses çok fena kesilmeler yaptı bas vuracağı yerde atlıyor daha sonra tekrar vuruyordu,bagajı açtım kesildiği yerde anfiye baktım anfinin yeşil ışığı kesilme olduğu zaman kırmızı yanıyordu,1000 lik jbl de bu kesilme olayı daha azdı,s4 de yapmadı,ayarlatmaya götürdüğümde acaba anfiden basımı kıstı bas şiddetinin 1000 lik jbl den farkı yok,yarına anfiden bas sesini açtırmaya taktırdığım yere gideceğim ne desem bilmiyorum adama acaba anfisi mi arızalı bana iki adet 1000 lik takabileceğimi söyledi fakat tek 1000 likte bile kesmeler yapmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motor Kafa -- 23 Temmuz 2014; 8:58:25 >
  • Ayar yapmadan kesme yapması normal, ama siz bi kablolara da bakın kablo çok ince olunca veya sigorta düşük amperse de kesme yapıyor.

Kendiniz de acabilirsiniz bass siddetini, gain kısmını az cevireceksiniz amfi üzerinden.

• @burak9006 ilgibiz için teşekkür ederim,biraz çeviriyim bakalım kesme yapacak mı,yaparsa götürücem tekrar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.