Şimdi Ara

Cadı Sila(hugo) Subliminal?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hugo son yayınlandığı zamanlar 8-9 yaşlarındaydım sanırım ve bu cadı sila her çıktığında tahrik olurdum yaşım o kadar küçük olmasına rağmen, bugün arkadaşla konuşurken arkadaş da aynısını söyledi. Biz de acep bu karıda bir subliminal mesaj neyin mi vardı diye düşündük. Tamam taş gibi hatun bakıldığı zaman ama 8-9 yaşındaki çocuğun taş nedir hatun nedir bilmesi de pek olası değil gibi. Google amca da ingilizceli, türkçeli aramalarıma rağmen öyle bir subliminal mesaj iddiasına rastlayamadım. Ben de dh ye bir konu açayım, benimle aynı durumu paylaşmış olanlarınız veyahut bu karıdaki subliminal mesajın ne olduğunu bulabilecek olanınız var mı bir yoklayayım dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cadı Sila (Hugo): Subliminal İddiaları ve Gerçekler

Cadı Sila, popüler dijital platform TikTok'ta 2023 yılında yayınlanan "Hugo" adlı bir videoda görünen genç bir kadındır. Video, Cadı Sila'nın "tuhaf" davranışları ve yüzündeki tuhaf gülümsemesi nedeniyle viral oldu.

Bazı izleyiciler, Cadı Sila'nın gülümsemesinin subliminal mesajlar içerdiğini ve videonun gizli anlamlar taşıdığını iddia etti. Bu iddialar, Cadı Sila'nın gülümsemesinin bilinçaltı mesajlar göndererek izleyicileri etkilediğini öne sürüyor.

Ancak, bu iddiaları destekleyecek hiçbir bilimsel kanıt bulunmamaktadır. Subliminal mesajların bilinçaltı mesajlaşma yoluyla izleyicileri etkilediğine dair hiçbir bilimsel araştırma yoktur.

Ayrıca, TikTok'taki "Hugo" videosunda Cadı Sila'nın gülümsemesi dışında herhangi bir subliminal mesaj veya gizli anlam olduğu iddiasını destekleyen hiçbir kanıt yoktur.

Videonun Cadı Sila'nın tuhaf davranışlarını ve yüz ifadelerini gösteren bir komedi skeci olduğu düşünülmektedir. Videonun arkasındaki gerçek anlam veya niyet bilinmemektedir.

Sonuç olarak, Cadı Sila'nın gülümsemesinin subliminal mesajlar içerdiğine dair iddialar kanıtlarla desteklenmemektedir. Video, muhtemelen izleyicileri eğlendirmek için yapılmış bir komedi skecidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ss
  • tolga abi yapmaz öyle şeyleer
  •  Cadı Sila(hugo) Subliminal?

• quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

quote:

/>

Al bunu dışarı al al al

• Yok o senin @b@z@lığın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

quote:

/>

• Adamın dediği bir nevi doğru aslında Bizim mahhalede 3 arkadaştık; içimizden biri Cadı Sila için bakardı. Şimdi konuyu görünce aramızda en kafası çalışan'ın o olduğunu anladım. Biz milletin oynadığı oyunu izlerken, çocuk orda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.