Şimdi Ara

CADILLAC - GL - NAVIGATOR SECİMİ İÇİN YARDIM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ya aralarında 50 bin lira var aslında...

Tamamen paraya bağlı gerçekten gl çok rahat bir araba...

hayırlısı düşünmeye ve bütceyi incelemeye devam...

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserdmrgr

Öncelikle şunu tekrar belirtmek isterim.

Evet yakıt ve satılmama konusundaki yorumlarınızda haklılık payınız var...

belirtmek stediğim konu 7 kişilik bir araç alma ihtiyacım.Zaten ailemizde satın alınmaması gereken araçlar statüsünde 2 araç var. biri 5.5 motor ( babam kullanıyor ) biride 3.6 motor ( kız kardeşimde )

Öncesindede benzer araçlar kullandık inanın Erkek kardeşimin navigatorü bile çok rahat sattık ( 10.000.-TL. zarar ettik )

şimdi burdan para sıkıntısı yok yada istasyonmu var diye espriler olacaktır. :) lütfen amacım konuyu buralara cekmek değil.

Evet Volvo xc90 a baktım. ( temiz 7 kişilik xc90 malesef yok. ) ki volvo benim her hazaman öncelikli tercihlerimdendir.

Land roverdan önce s80 d5 vardı...
    daha öncesinde c70 d5 vardı...

volvodada yeri gelince sıkıntı yaşayabiliyorsunuz. ( c70 tabiri caizse beni benden almıştı. )

Sadece bu tip arabalarda değil bence tüm araçlarda yaşanabilecek salıncak yada alt takım problemlerinde araç hemen elden çıkartılmalı.

İnanın çok fazla araba alıp sattım...

Nıssan ; toyota bu araçların özellikle jeeplerinden uzak dururum ( land cruiser hariç onunda tipini beğenmiyorum ) Çünkü bu araçların şanzımanları ayrı bir dunya saseleri ayrı bir dünya...
    Hele nissan sanzımanı allahlık.( devir atmasında kesinlikle sorun var;arkadaşım yolda ağlıyor )

Bu arada arkadaşalar...dandik cliolar 80.000.-TL. ( o arabanın bu fiyatından sonra bırak 200.000.-tl. vereyim diyorsun. )

İlgilendiğim araba gelirsek

cadillac

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-cadillac-nasyonel-2008-cadillac-esclade-6.2-v8-7-kisilik-455592885/detay

gl

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-garage-2009-mercedes-gl-320-cdi-4matic-airmatic-47.700km-bayi-448800462/detay

Bu iki araç düşünmemdeki neden ise ;

aracların buyuk olması ; cocuklar için içinde rahat yolculuk imkanı sunması... en önemlisi trafikte cok az sorun yaşamaları...

Düşünün yanınızda trafikte bu araçlardan görüdüğünüzde ister istemez dikkatinizi çekiyor. ( bunu farkındalık için belirtiyorum )

Cart diye üstüne kıran;arkadan sellektör basan daha az oluyor :)

Tabiki bunlar psikolojik etmenler...

Ayrıca sitelerde yazan fiyatlar zaten abartılı ya tutarsa fiyatları...

para cebinizde olunda hemen yumusar karşınızdaki...Tıpkı alırsam satma zamanı geldiğinde benimde yumuşayacağım gibi :)

Yorumlarınız konusunda çok teşekkür ederim.

Artık o anki parama ve durumuma göre bir seçim yapacağım.

Zaten doğuma 2.5 ay var.

Yorum yapan yada yapacak herkese cok teşekkür ederim.

Kimseye bakma sen 2005 fx35 aldım satamazsın dediler 61bin tl alıp 2 sene kullanıp 75bin tl ye verdim hemde ilana koymadan. Ustam araç satılıkmı dedi adam aldı gitti.

2003 Lincoln navigatör aldım 85bin tl ye 87bin tl ye 3 haftada satıldı. Sen alırken temizini al. Satılmayan araç yoktur güzel kardeşim.

Benim hanım arka koltukta cocukla arasında kolcak var diye verdim güzelim navigatörü. 2011 fx37 aldım. Konfor varmı sıfır heybet varmı sıfır. Sen sen ol başkasının lafına bakma. Alıcaksan Escalade al geç yakıt 23lt yaksın. Benım hanımda dizel s60 var 2 yılda 12bin km yol yapmış. 30 kuruş yaksa ne olur 1tl yaksa ne olur.

Garanti araç istiyorsan GL al bizim insanımız bayılır mercedese

• Şu aracı 70 75bin gibi alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Borcum olmasa ben alacağım ama size de tavsiye edeyim :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-subaru-tribeca-3.6-cc-awd-5-at-cok-temiz-390174294/detay

Almak istediğiniz araçlardan 100bin kadar fiyat eksiği var, başka eksisi yok bence.

Son sahibi olursun diyenlere aldanmayın, 99 model 3.0 lexusu 1 gün içerisinde ilana koyduğum fiyata sattım. 1 günde tam 3700 kişi baktı.

Sattığım aracın ss'i.

CADILLAC - GL - NAVIGATOR SECİMİ İÇİN YARDIM...

• quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

quote:

Öncelikle şunu tekrar belirtmek isterim.

Evet yakıt ve satılmama konusundaki yorumlarınızda haklılık payınız var...

belirtmek stediğim konu 7 kişilik bir araç alma ihtiyacım.Zaten ailemizde satın alınmaması gereken araçlar statüsünde 2 araç var. biri 5.5 motor ( babam kullanıyor ) biride 3.6 motor ( kız kardeşimde )

Öncesindede benzer araçlar kullandık inanın Erkek kardeşimin navigatorü bile çok rahat sattık ( 10.000.-TL. zarar ettik )

şimdi burdan para sıkıntısı yok yada istasyonmu var diye espriler olacaktır. :) lütfen amacım konuyu buralara cekmek değil.

Evet Volvo xc90 a baktım. ( temiz 7 kişilik xc90 malesef yok. ) ki volvo benim her hazaman öncelikli tercihlerimdendir.

Land roverdan önce s80 d5 vardı...
    daha öncesinde c70 d5 vardı...

volvodada yeri gelince sıkıntı yaşayabiliyorsunuz. ( c70 tabiri caizse beni benden almıştı. )

Sadece bu tip arabalarda değil bence tüm araçlarda yaşanabilecek salıncak yada alt takım problemlerinde araç hemen elden çıkartılmalı.

İnanın çok fazla araba alıp sattım...

Nıssan ; toyota bu araçların özellikle jeeplerinden uzak dururum ( land cruiser hariç onunda tipini beğenmiyorum ) Çünkü bu araçların şanzımanları ayrı bir dunya saseleri ayrı bir dünya...
    Hele nissan sanzımanı allahlık.( devir atmasında kesinlikle sorun var;arkadaşım yolda ağlıyor )

Bu arada arkadaşalar...dandik cliolar 80.000.-TL. ( o arabanın bu fiyatından sonra bırak 200.000.-tl. vereyim diyorsun. )

İlgilendiğim araba gelirsek

cadillac

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-cadillac-nasyonel-2008-cadillac-esclade-6.2-v8-7-kisilik-455592885/detay

gl

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-garage-2009-mercedes-gl-320-cdi-4matic-airmatic-47.700km-bayi-448800462/detay

Bu iki araç düşünmemdeki neden ise ;

aracların buyuk olması ; cocuklar için içinde rahat yolculuk imkanı sunması... en önemlisi trafikte cok az sorun yaşamaları...

Düşünün yanınızda trafikte bu araçlardan görüdüğünüzde ister istemez dikkatinizi çekiyor. ( bunu farkındalık için belirtiyorum )

Cart diye üstüne kıran;arkadan sellektör basan daha az oluyor :)

Tabiki bunlar psikolojik etmenler...

Ayrıca sitelerde yazan fiyatlar zaten abartılı ya tutarsa fiyatları...

para cebinizde olunda hemen yumusar karşınızdaki...Tıpkı alırsam satma zamanı geldiğinde benimde yumuşayacağım gibi :)

Yorumlarınız konusunda çok teşekkür ederim.

Artık o anki parama ve durumuma göre bir seçim yapacağım.

Zaten doğuma 2.5 ay var.

Yorum yapan yada yapacak herkese cok teşekkür ederim.

Kimseye bakma sen 2005 fx35 aldım satamazsın dediler 61bin tl alıp 2 sene kullanıp 75bin tl ye verdim hemde ilana koymadan. Ustam araç satılıkmı dedi adam aldı gitti.

2003 Lincoln navigatör aldım 85bin tl ye 87bin tl ye 3 haftada satıldı. Sen alırken temizini al. Satılmayan araç yoktur güzel kardeşim.

Benim hanım arka koltukta cocukla arasında kolcak var diye verdim güzelim navigatörü. 2011 fx37 aldım. Konfor varmı sıfır heybet varmı sıfır. Sen sen ol başkasının lafına bakma. Alıcaksan Escalade al geç yakıt 23lt yaksın. Benım hanımda dizel s60 var 2 yılda 12bin km yol yapmış. 30 kuruş yaksa ne olur 1tl yaksa ne olur.

Garanti araç istiyorsan GL al bizim insanımız bayılır mercedese

2009 yılında : 2005 model fx 35 2 sene bindik aptallık edip tup taktırdık sonrasında arac yag yakınca sattık.( 4.000.Tl tup parası zararım oldu. )

hemen ardından 2003 model navıgator aldık.kardesim bindi...

arac cok rahattı bu sebeple escalade secenekler arasında.
    ( navıgatorun yenı kasaları hem pahalı hemde tıpı degısık )

linkini gönderdiğim escalade nın bagaj kapagı boyalı dedıler...usta ıle gıdıp bakıcam.

sonrası pazarlık :)

gl ıcın bıraz butceme bakmak gerekıyor...

tesekkurler

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Kasımoğulların'dan 2010 Model Mazda CX-9 3.7 L Sport

İlan No: 437077210

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-kasimogullarin-dan-2010-model-mazda-cx-9-3.7-l-sport-437077210/detay

Vergisi yüzüne vazgeçtim. Yoksa alıyordum bunu. Cok hoşuma gitti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Kasımoğulların'dan 2010 Model Mazda CX-9 3.7 L Sport

İlan No: 437077210

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-kasimogullarin-dan-2010-model-mazda-cx-9-3.7-l-sport-437077210/detay

Vergisi yüzüne vazgeçtim. Yoksa alıyordum bunu. Cok hoşuma gitti :)

Arac belki iyidir ama km cok fazla...

sitedede inceledim.dusuk km de olanı yok demekkı alan kullanıyor...

Kazasız fotoları fena gozukmesede acıkcası benım pek ilgimi çekmedi...

ama fiyatı cok uygun...

• trktlh kullanıcısına yanıt
    Bunun vergisi iki kademe düşüyor diye biliyorum. Araç güzel ama iç mekan bana hiç çekici gelmiyor.

• yazdıgız arabalar ne arazide ne asfaltta tatmin edecek araçlar değil.
    ne range rover,mercedes G gibi prestije sahipler, nede land cruiser,pajero gibi arazide yetenekliler.
    arada kalmışlar.
    hiçbirini almazdım.aileyle bineceksem mpv tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

yazdıgız arabalar ne arazide ne asfaltta tatmin edecek araçlar değil.
    ne range rover,mercedes G gibi prestije sahipler, nede land cruiser,pajero gibi arazide yetenekliler.
    arada kalmışlar.
    hiçbirini almazdım.aileyle bineceksem mpv tercih ederim.

Kardeşim arazi diyorsun ; senede 2 kere karlı havada daga gidiyoruz. ( bolu ve uludag ) cayır cayır gider :)

asfalt diyorsun ; arabada cocuk varken 130 u geçmişliğim ya 1 yada 2 kere ( oda acil durumlarda )

g serisi 1990 modelide aynı kasa 2017 de aynı kasa... ( 7 kişilikte değil )

land rover zaten secenekler arasında dahı değil :)

mpv araçlarda sitede baktım ama temizi zaten yok.

tesekkürler...
  • F/P olarak binilmek için bedava dahi verilse binilmeyecek tarzda araçlardır..

• Bu arada karlı havada aracın performansı :

escalade : https://www.youtube.com/watch?v=JtYkvxCzhvs ( kar )

https://www.youtube.com/watch?v=xTU3UMV1AVM ( kum )

gl :https://www.youtube.com/watch?v=DnRrXw8flyw ( camur )

https://www.youtube.com/watch?v=_XXjI-dUmjE ( kar )

Standart kullanıcıyız desek daha ne gibi bir beklentimiz olabilirki ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

F/P olarak binilmek için bedava dahi verilse binilmeyecek tarzda araçlardır..

hocam fiyat / performans olarak kıyaslama cok göreceli...

Örneğin ; passat 1.6 dizel ( seat leon motorlu ) en full donanımlısı 225.000.-tl. ve şuan benim hiçbir ihtiyacımı karşılamıyor :)

hocam megane sıfırı 125.000.-Tl. olmus...

yinede teşekkürler.
  • Bu para verilir mi bilmem ama km de cok az çılgınsan değerlendir. ML55 AMG kullandım bir sure. Konforu-performansı müthiş.

TR DE TEK 7 KİŞİLİK 12.500 KM ML350 2004 MODEL HATASIZ-BOYASIZ

İlan No: 464232851

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-tr-de-tek-7-kisilik-12.500-km-ml350-2004-model-hatasiz-boyasiz-464232851/detay

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4007

F/P olarak binilmek için bedava dahi verilse binilmeyecek tarzda araçlardır..

hocam fiyat / performans olarak kıyaslama cok göreceli...

Örneğin ; passat 1.6 dizel ( seat leon motorlu ) en full donanımlısı 225.000.-tl. ve şuan benim hiçbir ihtiyacımı karşılamıyor :)

hocam megane sıfırı 125.000.-Tl. olmus...

yinede teşekkürler.

F/P den kasıt yakıt tüketimi vergiler kasko ve olası durumda tamir sorunları..

• Hocam naptınız inşallah temiz bir escalade almışsınızdır :)

• ESCALADE varken o listede gelip range rover heybeti yok diyenler var yazik vallahi kimlerle fikir alisverisinde bulunuyoruz bu forumda belli degil.

heybet yokmus escalade de. hmm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imgod

Hocam naptınız inşallah temiz bir escalade almışsınızdır :)

Pazartesi günü usta ile bakacağız insallah...

Gl hala aklımda...

gerçekten iki araç arasında kaldım.

Para,para,para...
  • Malesef araçda 4 parca boya ve cok fazla hasar cıktı...

Aramaya devam...

Belki kısmetimizde gl vardır :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.