3 Yıldır şirket aracı olarak Connect kullanıyorum, alındığı günden beri benden başka kullanan olmadı. Süreklide ben kullandığımdan dolayı kendi arabama gösterdiğim özenle kullanıyorum. Bi tarafı bozulursa nasıl olsa cefasını ben çekeceğim.
Connect'in dezavantajlarına gelirsek, * Kasa çok hantal * En ufak bir kasiste arkası zıplıyor * Konforsuz, ve rahatsız, * Fabrika çıkışı müzik sistemi berbat * Kliması şehir içindeki dur-kalkta soğutmuyor (uzun yola çıkınca performans gösteriyor) * Ufak tefek biri aracı kullanamaz (iri yapılıyım) * Yedek parçaları Fiat grubundan 2 kat pahalı * Hidrolik debriyaj olmasına rağmen emsallerinden sert, * Direksiyonuda sert, * Çok yakıyor, yakıtı içiyor. * 170.000 km de pompa yedi, (400.000 km de periyodik bakım haricinde servise girmeyen multijet motorlar mevcut) * Yakıtı alındığı günden beri istisnasız aynı istasyondan alırım. (çünkü Opet Otobil sistemi var) * Pompacı 2500TL pompa ve enjektör bakım masrafı çıkardı.
Nasıl yani, siz connecte sığamıyormusunuz?...
Aracın içi çok büyük, koltuğu ne kadar öne yaklaştırırsan yaklaştır kısa boylu minyon bir kadın kullanamaz.
Haa,pardon pardon,ben yanlış anlamışım.
connect kullanmak özel maharet ister.çünkü özel bir araçtır.
quote:
Orijinalden alıntı: hezerfen
connect kullanmak özel maharet ister.çünkü özel bir araçtır.
çok güzel söylediniz.. parası olan caddye parası olmayan dobloya-kangooya biner, fakat parasının kıymetini bilen CONNECT'e biner..
çünkü connect kullanıcısı yakıtıymış suyuymuş bunları düşünmez keyfine bakar..
Kusura bakmayınız ama param olsada makaslı, 88 km yi geçemeyen bir kamyonete asla 50 bin vermem.