Bildirim
cafe için
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Silah oyunları 18 yaş altına yasak diye biliyorum...
Söyleyecek çok fazla oyun var. Sistemleri yazarsan daha kesin şeyler söyleyebiliriz... -
intel core 2.0
2 GB Ram
1 GB Ekran
250 gb harddisk
Yani benim istediğim oyunlar, en çok oynanan oyunlar. Sadece bu. -
Silkroad Online, Knight Online türü online oyunlar
CALL OF DUTY 4
Cafelerin vazgeçilmez oyunu Counter
Bunların kesin olması lazım. -
Artık cafelerde online oynanan oyunlar meşhur (Knight,Silkroad,Conquer,Metin2 vs.) Bu aralar biz arkadaşlarla cafeye gidip Command of Conquer oynuyoruz Multiplayer olarak. Bu arada Fifayıda unutmamak lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Platahh
Artık cafelerde online oynanan oyunlar meşhur (Knight,Silkroad,Conquer,Metin2 vs.) Bu aralar biz arkadaşlarla cafeye gidip Command of Conquer oynuyoruz Multiplayer olarak. Bu arada Fifayıda unutmamak lazım.
kesinlike online oyunlar
-
Online oyunlara çocukları bi alıştırdın mı köşe olursun
Tavsiyem Mu Online. (Oyunu hiç sevmem ama çok basit çocuklar kolayca öğreniyo) Ama önce kendin öğrenmelisin ki çocuklara da öğretesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 1 Haziran 2008; 0:48:00 > -
kimi silah oyunları internet cafelerde yasak ama bu yasak şehirden şehire ilçeden ilçeye değişmek de -
tabiki fifa ve counter, bunlrın dışında benim bi türlü sevemediğim ama çocuklara bağımlılık yapan knight online -
half life .counter. cod 2 veya 4
cabal .knight. silkroad online oyunları.
fifa 07 veya 08 -
teşekkürler cevap için.
Ya ben de silah oyunlarını yedekleyip sildim yasak olduğu için. callofduty 2 ve 4, gta, counter half-life ve diğer silah oyunları. Bu OYUNLARIN OLMAMASI kesin bişey mi bi internet cafede?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMER87 -- 1 Haziran 2008; 11:31:04 > -
Fifa 2008-2007 pes serisi hızlı bir net** risk your life(bu oyun onlinedır ankara 2 tane cafede old.nu biliyorum ve ben ve benim gibi 10 kişi bütün günümüzü o cafelerde geçiriyorduk yani ryl oynayan birini bulursan o oyn cafede çok tutulur ve baya gelen olr die tahmin ediyorum) gta san andreas counter strike online için counter ve sxe
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X