korktum valla pc min ıp nosunu flan söledi oturdum şehri flan
quote:
Orijinalden alıntı: kelebek26
korktum valla pc min ıp nosunu flan söledi oturdum şehri flan
Alıntıları Göster
hönk
quote:
Orijinalden alıntı: Krothu
hönk
Alıntıları Göster
tırstım bişi olmaz dimi
quote:
Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb
tırstım bişi olmaz dimi
Alıntıları Göster
Sitede bi işler dönmüş bilişim polisleri olaya el koymuş
quote:
Orijinalden alıntı: Krothu
hönk
Alıntıları Göster
Sanırım site saldırıya uğramış espri olsun diye böyle yazmış hackerlar çünkü TC bilişim bilmembişeyi tehlikeli sitelere böyle ciddiyetsiz şeyler yazmaz. Direk beyaz ekrana kırmızıyla site mahkeme kararıyla kapatılmıştır yazar :D
quote:
Orijinalden alıntı: Batu
Sanırım site saldırıya uğramış espri olsun diye böyle yazmış hackerlar çünkü TC bilişim bilmembişeyi tehlikeli sitelere böyle ciddiyetsiz şeyler yazmaz. Direk beyaz ekrana kırmızıyla site mahkeme kararıyla kapatılmıştır yazar :D
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Oripxnot
Site şu anda incelemede sonuçlansın öylede yazar merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: Batu
Alıntıları Göster
abi bu ne Ülke : TURKEY İp Adresiniz : 81.214.1**.1** Şehir : IZMIR girer girmez ıpmi veyaşadığım şehri buldu adresi biliyor olmasınlar sakın
quote:
Orijinalden alıntı: Marvel_Recai
abi bu ne Ülke : TURKEY İp Adresiniz : 81.214.1**.1** Şehir : IZMIR girer girmez ıpmi veyaşadığım şehri buldu adresi biliyor olmasınlar sakın
Alıntıları Göster
Şehir İstanbul Diyor
Değilki
quote:
Orijinalden alıntı: IcyBox
Şehir İstanbul Diyor
Değilki
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: OrtamCocugu
Şehir İstanbul Diyor
Değilki
istanbul üzerinden baglanıyorsun internete.
ilginç :S
quote:
Orijinalden alıntı: serious_captain
ilginç :S
ArkadaşLar
Her web sitesi bir host tarafıdan barındırılır yani bir bilgisayardan
MeseLa Donanımhaberde bi pc üzerinde kurulmuştur.
Örneğin c:\inetput:\vhost:\donanimhaber.com\httpdocs burda o sitenin dosyaları vardır.
O siteye bu alanı veren firma cafegevezenin accountunu kapatmış engellemiş yada süresi dolmuş.Korkulcak bişey yok:)
Ne yaptı acaba güzel bir siteydi bu yav :/
Götürmüşler siteyi
quote:
Orijinalden alıntı: Augias
Götürmüşler siteyi
Arkadaşlar bahsi geçen siteyi götüren getiren yoktur -.-
Ben sitenin Adminlerinden biriyim.. Site şuanda İnceleme altında hacklenme değil daha değişik bir suç söz konusu ( siteye karşı yapılan) .. Burdaki arkadaşların dediği gibi inceleme bitsin ozaman daha detaylı bilgilerde yazar :P
Yani ip 'nizin görünmesi korkulacak bir durum değil Hackerların uyguladığı bir şeyde değil..
quote:
Orijinalden alıntı: srares
Ben sitenin Adminlerinden biriyim.. Site şuanda İnceleme altında hacklenme değil daha değişik bir suç söz konusu ( siteye karşı yapılan) .. Burdaki arkadaşların dediği gibi inceleme bitsin ozaman daha detaylı bilgilerde yazar :P
Yani ip 'nizin görünmesi korkulacak bir durum değil Hackerların uyguladığı bir şeyde değil..
Alıntıları Göster
yatamam ben bu akşam korktum yaff
quote:
Orijinalden alıntı: hero_kaan
yatamam ben bu akşam korktum yaff
Alıntıları Göster
www.cafegeveze.com'dan girio ?
quote:
Orijinalden alıntı: srares
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: srares
Güzel siteydi. Tahmini olarak ne zaman sona erer bu inceleme?