Sanırım site saldırıya uğramış espri olsun diye böyle yazmış hackerlar çünkü TC bilişim bilmembişeyi tehlikeli sitelere böyle ciddiyetsiz şeyler yazmaz. Direk beyaz ekrana kırmızıyla site mahkeme kararıyla kapatılmıştır yazar :D
quote:
Orijinalden alıntı: Batu
Sanırım site saldırıya uğramış espri olsun diye böyle yazmış hackerlar çünkü TC bilişim bilmembişeyi tehlikeli sitelere böyle ciddiyetsiz şeyler yazmaz. Direk beyaz ekrana kırmızıyla site mahkeme kararıyla kapatılmıştır yazar :D
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Oripxnot
Site şu anda incelemede sonuçlansın öylede yazar merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: Batu
Alıntıları Göster
abi bu ne Ülke : TURKEY İp Adresiniz : 81.214.1**.1** Şehir : IZMIR girer girmez ıpmi veyaşadığım şehri buldu adresi biliyor olmasınlar sakın
quote:
Orijinalden alıntı: Marvel_Recai
abi bu ne Ülke : TURKEY İp Adresiniz : 81.214.1**.1** Şehir : IZMIR girer girmez ıpmi veyaşadığım şehri buldu adresi biliyor olmasınlar sakın
Alıntıları Göster
Şehir İstanbul Diyor
Değilki
quote:
Orijinalden alıntı: IcyBox
Şehir İstanbul Diyor
Değilki
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: OrtamCocugu
Şehir İstanbul Diyor
Değilki
istanbul üzerinden baglanıyorsun internete.
ilginç :S
quote:
Orijinalden alıntı: serious_captain
ilginç :S
ArkadaşLar
Her web sitesi bir host tarafıdan barındırılır yani bir bilgisayardan
MeseLa Donanımhaberde bi pc üzerinde kurulmuştur.
Örneğin c:\inetput:\vhost:\donanimhaber.com\httpdocs burda o sitenin dosyaları vardır.
O siteye bu alanı veren firma cafegevezenin accountunu kapatmış engellemiş yada süresi dolmuş.Korkulcak bişey yok:)
Ne yaptı acaba güzel bir siteydi bu yav :/
Götürmüşler siteyi
quote:
Orijinalden alıntı: Augias
Götürmüşler siteyi
Arkadaşlar bahsi geçen siteyi götüren getiren yoktur -.-
Ben sitenin Adminlerinden biriyim.. Site şuanda İnceleme altında hacklenme değil daha değişik bir suç söz konusu ( siteye karşı yapılan) .. Burdaki arkadaşların dediği gibi inceleme bitsin ozaman daha detaylı bilgilerde yazar :P
Yani ip 'nizin görünmesi korkulacak bir durum değil Hackerların uyguladığı bir şeyde değil..
quote:
Orijinalden alıntı: srares
Ben sitenin Adminlerinden biriyim.. Site şuanda İnceleme altında hacklenme değil daha değişik bir suç söz konusu ( siteye karşı yapılan) .. Burdaki arkadaşların dediği gibi inceleme bitsin ozaman daha detaylı bilgilerde yazar :P
Yani ip 'nizin görünmesi korkulacak bir durum değil Hackerların uyguladığı bir şeyde değil..
Alıntıları Göster
yatamam ben bu akşam korktum yaff
quote:
Orijinalden alıntı: hero_kaan
yatamam ben bu akşam korktum yaff
Alıntıları Göster
www.cafegeveze.com'dan girio ?
quote:
Orijinalden alıntı: srares
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: srares
Güzel siteydi. Tahmini olarak ne zaman sona erer bu inceleme?