Şimdi Ara

Cafesine graffiti isteyen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cafesine veya çalıştıgı yere graffiti yaptırmak istiyen varsa uygun bi fiyata yapabılırım

• Referanslarını koyda bi görelim.
  • daha önceki çalışmalarını koyarsan daha iyi olur
  • sonra uygun fiyata MarijuanA mı alacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.kvncymn -- 16 Mayıs 2009; 23:02:23 >
  • cıkmamıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mohyde -- 16 Mayıs 2009; 23:21:30 >
  • tatmin etmedi sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba usta öncelikle selamlar. Ben şimdi iki şeyi öğrenmek istiyorum.
    1.Facebookta bir videoda görmüştüm adam ayakkabıya ( beyaz adidastı sanırım ) grafiti yapıyordu içim gitmişti çok beğendim ama o kişiye ulaşamadım böyle birşey yaparmısınız ona göre ayakkabı alırım olursa kaça olur?
    2.Benim odama böyle birşey istiyorum arkadaşım yapıcaktı ekti beni normal bir odaya ne kadara yaparsınız fiyatlarını söylerseniz düşünücem. Teşekkürler, saygılar.
  • Ayakkabıya yapılan airbrushla yapılıyor.Söyledigin videodakini yapan kişi izmirde oturan biri.Eğer istanbul içindeysen olabilir.Nasıl bısey ıstedıgıne göre değişir fiyatı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarijuanA!

Ayakkabıya yapılan airbrushla yapılıyor.Söyledigin videodakini yapan kişi izmirde oturan biri.Eğer istanbul içindeysen olabilir.Nasıl bısey ıstedıgıne göre değişir fiyatı.

İstanbul Gazi Osman Paşadayım. Bana genel olarak ayakkabıya ve dediğim duvara ne kadara olacağı hakkında bilgi verirseniz iyi olur. İstediğim yani resim ile yazı karışık mesela herhangi bir şekil olabilir insan şekli yanlarda yazı falan.
  • Yazdırmak ıstedıgın yazı, duvarın buyuklugu, ne kadar renklı olması ıstedıgını bılmedıgımden bı fıyat veremıycegım
  • Yukarda bir arkadaşın bahsettiği beyaz ayakkabıya yapıyor falan dediği kişi benim çok çok yakın bir abimdir. 7-24 Beraber olduğum süper bi insan kendisi .Şehir dışına yollayabiliyor kargoyla , istediğin renkte , istediğin stilde yapabilir nasıl istersen yani .. Mailini istiyorsanız bana PM ile ulaşabilirsiniz . Emin olun Türkiye'de ondan daha iyi bir graffiti sanatçısı bulamazsınız garanti veriyorum güvenin bana ve arkadaşlar bu bahsettiğim kişi Blue Jean dergisinde graffiti sayfasının editörü .

Arkadaşlar bakın bahsettiğim kişinin çalışmaları ;

http://img29.imageshack.us/gal.php?g=16241791678.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphabet Killer. -- 17 Mayıs 2009; 0:57:37 >

• Pm gönderiyorum.
  • o resimlerin tatmin etmemesi imkansız..
  • cmr die bi arkadaş var ankarada oda çok iyidir grafitide
  • wild stil biraz daha geliştirsen fena olmaz
    ama temiz çalışıyorsun gördüğüm kadarıyla
    tek misin yoksa crewin var mı ?
  • Konu up :

Yukarda bir arkadaşın bahsettiği beyaz ayakkabıya yapıyor falan dediği kişi benim çok çok yakın bir abimdir. 7-24 Beraber olduğum süper bi insan kendisi .Şehir dışına yollayabiliyor kargoyla , istediğin renkte , istediğin stilde yapabilir nasıl istersen yani .. Mailini istiyorsanız bana PM ile ulaşabilirsiniz . Emin olun Türkiye'de ondan daha iyi bir graffiti sanatçısı bulamazsınız garanti veriyorum güvenin bana ve arkadaşlar bu bahsettiğim kişi Blue Jean dergisinde graffiti sayfasının editörü .

• quote:

Orjinalden alıntı: CyberStyle

Konu up :

Yukarda bir arkadaşın bahsettiği beyaz ayakkabıya yapıyor falan dediği kişi benim çok çok yakın bir abimdir. 7-24 Beraber olduğum süper bi insan kendisi .Şehir dışına yollayabiliyor kargoyla , istediğin renkte , istediğin stilde yapabilir nasıl istersen yani .. Mailini istiyorsanız bana PM ile ulaşabilirsiniz . Emin olun Türkiye'de ondan daha iyi bir graffiti sanatçısı bulamazsınız garanti veriyorum güvenin bana ve arkadaşlar bu bahsettiğim kişi Blue Jean dergisinde graffiti sayfasının editörü .

Evet bundan istiyordum işte ne kadara yapıyor acaba yardım edermisin bana ayakkabı alıcam ona göre =)

• quote:

Orjinalden alıntı: ArtistiM.

quote:

Orjinalden alıntı: CyberStyle

Konu up :

Evet bundan istiyordum işte ne kadara yapıyor acaba yardım edermisin bana ayakkabı alıcam ona göre =)

PM at msn adresini ver bana detaylı konuşalım .

• arkadaşıma odama beleş yaptırcam ss koyarım bi hafta içinde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.