Şimdi Ara

ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana bu üniverrsite hakkında bilgi verebilecek olan var mı yada orda okuyann ???

• güzel üniversite.sosyal imkanları geniş.geçen sene inna yı getirmişti
  • tanıtım için değişik bi kalem vermişlerdi.çok kalın ucu olan uçlu kalem gibi bişe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 9 Mayıs 2012; 16:35:33 >
  • adı pek duyulmasa da kalitesi zaman geçtikce artan bi üniversite bir de ingilizce eğitim veriyor diye biliyorum
  • ulaşımı zor. araban yoksa sorun. servisle gider gelirsin. eğitimi de eh işte :D
  • cevaplarınz için sağolun arkadaşlar : ) şimdi ben gidersem eğer tam burslu olark gidcm fakat bursumun kesilme ihtimali nedir yani şimdi ben 1 yıl sınfta kalsm bursum kesilr mi bi bayan olrk bana tavsiye eder misnz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandomima

cevaplarınz için sağolun arkadaşlar : ) şimdi ben gidersem eğer tam burslu olark gidcm fakat bursumun kesilme ihtimali nedir yani şimdi ben 1 yıl sınfta kalsm bursum kesilr mi bi bayan olrk bana tavsiye eder misnz

okulun kendine ait yurdu yok haberin olsun. ya devlet yurdunda ya da evde kalman gerekecektir. sitelerinde bursun kesillip kesilmeyeceğinden bahsetmemişler. ne yapacakları belli olmayabilir. kesebilirler de. en iyisi okuldan bilgi alman. ama gerçekten yeri çok sapadır. hangi şehirden geleceksin acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet yurdunun olmadığını biliyorum. beni endişelendiren bursu zaten. diyarbakırdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandomima

evet yurdunun olmadığını biliyorum. beni endişelendiren bursu zaten. diyarbakırdan.

http://www.omerozer.net/?p=522
    burda yazmışlar ama sen yine de okula sor.yanlış bilgi olabilir. 2.00 nin altına düşmezsen kesmiyor çoğu üniversite. zaten gno n 2.00nin altında olursa mezun olamazsın hiç bir üniversiteden.
  • ya sitesinde yazıyo zaten burs hazırlık+4 yıllık eğitimi kapsıyo die ama anlamadm ben bi yerdede kaldğn senenin parasını veriysn bursn kesilmiyo die geçiyodu neysee en iyi bilgiyi arayp öğrenecm heralde. eğitimi nasıl peki hocaları falan bilgnz var mı
  • Asla gitme orda okuyan arkadaşlarım okul için ticarethane diyorlar kampüs olayı falanda yok lisenin devamı gibi hocalarda yaz okuluna kalmaları icin dusuk veriyormus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.