avrupada 4-3-1-2 sistermini uygulayan takım 2 veya 3 tür...onlarda anormal kadroya sahip olduğu için...sezon başından beri gsnin tüm maçlarını izledim...bu sisteme göre sağ açık ve sol açığımız yok,ileriye çıkıp orta yapmaya çalışan adamlar hep ya uğur uçar ya hakan balta...ayrıca sürekli takımla oynuyor bu adam linderoth sağda hasan bekte arda forvette,saçma sapan işler yapıyor...Defolsun gitsin isterse şampiyonluğu 5 hafta önce garantilesin büyük maçların hiçbirini kazanamıcaz bu herifin sistemiyle...küçük maçlarla kazanılan şampiyonluğu ben istemiyorum
evet Gerets efendide aynısını oynatıyordu.. Asal büyük maçları kazanayız bu sistemle.. Bak fenere kezamnı bile oynatmıyor mücadele etmiyor diye.. bizimde 4-4-1-1 oynanamız lkazım.. Kanatları kullanamıyoruz.. elimizde arda ve hasan war, Kanatta oyuncu oynatmıyoruz.. Arda da sol açık dışında bi yerde oynamaz.. bizimde çift ön liberolu 4-4-1-1 oynamamız lazım.. inşallah hoca değiştirir Lucescuyu alırız..
quote:
Orjinalden alıntı: red06
avrupada 4-3-1-2 sistermini uygulayan takım 2 veya 3 tür...onlarda anormal kadroya sahip olduğu için...sezon başından beri gsnin tüm maçlarını izledim...bu sisteme göre sağ açık ve sol açığımız yok,ileriye çıkıp orta yapmaya çalışan adamlar hep ya uğur uçar ya hakan balta...ayrıca sürekli takımla oynuyor bu adam linderoth sağda hasan bekte arda forvette,saçma sapan işler yapıyor...Defolsun gitsin isterse şampiyonluğu 5 hafta önce garantilesin büyük maçların hiçbirini kazanamıcaz bu herifin sistemiyle...küçük maçlarla kazanılan şampiyonluğu ben istemiyorum
bir kere konuşma uslubnun yanlış hiç bi insana senin defolsun demeye hakın yok.işte bizm hatamız burda .oyunu oyunluktasn çıkarıyoruz. sana kimse galatasaylısın die profosyonel birine işini beğenmedin die defol deme hakını vermez bu 1.yorumuna gelince senin yorumundur yoruma yorum yapılmaz o yüzden bişi demem yersiz olur. ama knedi yorumu gelince. malesef futbolu bilmeyen bi ülkeyiz malesef.10 numara die bi eksik yaratılar.10 numara dedikleri yani oyun kurucu değil sahadatakımınhangi takım olursa olsun mantalitesini açıcak bir futbolcu örn:hagi yani lider oyuncu.oyun kurucuya ihtiyacı yoktu galatasarayın ama giti oyun kurucu oldu bi dünya para verip onon yerine mental tecrübesi en yüksek oyunculardans eçim yapılablirdi.futbolu bilmediklerinden gitiler lincolnu ladılar o iyi bir oyun kurucu ama. bir lider değil.büyük maçları lider oyuncularla yani generallerle alırsınız galatasarayın generali yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme