Şimdi Ara

ÇAĞLAR NETWORK-Diğer Networklerden farklı muhteşem bir network sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! 1 ay önce bir sitede gördüğüm linke tıklayarak çağlar network sistemine dahil oldum ve 1 haftalık eğitimin ardından para kazanmaya başladım. Diğer networklerden olan farkını soracak olursanız ;

-Herkesin sponsoru var ve size bu işi nasıl yapacağınızı birebir öğretiyorlar.

-Öyle tıklayarak para kazanma sistemi değil

-Alt üyelerinizin üzerinden para kazanmıyorsunuz ; burada amaç alt üyelerle bir ekip oluşturup uzun saatler boyunca yapmanız gereken işi daha kısa süreye indirgeyebiliyorsunuz.

Sisteme dahil olmak isteyen arkadaşlar için her akşam saat 21 30 da hoşgeldin toplantısı var ve burada sistemin kurucuları birebir size bu işin nasıl işlediğini özetle anlatıyor.Ardından Pazartesi , Çarşamba , Cuma ve Cumartesi günleri saat 21 30 da telekonferans ile canlı eğitim oluyor , ardındanda işe başlıyorsunuz.

Gerçekten 1 hafta kadar sabır edebilirim , ben bu işi öğrenir yaparım diyorsanız bu linkten çağlar networke üye olabilirsiniz.Bol kazançlar! Saygılar!

http://www.networkteamwins.com/?R_1316804928009765

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemozer8 -- 23 Eylül 2011; 23:51:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemozer8

Merhaba arkadaşlar! 1 ay önce bir sitede gördüğüm linke tıklayarak çağlar network sistemine dahil oldum ve 1 haftalık eğitimin ardından para kazanmaya başladım. Diğer networklerden olan farkını soracak olursanız ;

-Herkesin sponsoru var ve size bu işi nasıl yapacağınızı birebir öğretiyorlar.

-Öyle tıklayarak para kazanma sistemi değil

-Alt üyelerinizin üzerinden para kazanmıyorsunuz ; burada amaç alt üyelerle bir ekip oluşturup uzun saatler boyunca yapmanız gereken işi daha kısa süreye indirgeyebiliyorsunuz.

Sisteme dahil olmak isteyen arkadaşlar için her akşam saat 21 30 da hoşgeldin toplantısı var ve burada sistemin kurucuları birebir size bu işin nasıl işlediğini özetle anlatıyor.Ardından Pazartesi , Çarşamba , Cuma ve Cumartesi günleri saat 21 30 da telekonferans ile canlı eğitim oluyor , ardındanda işe başlıyorsunuz.

Gerçekten 1 hafta kadar sabır edebilirim , ben bu işi öğrenir yaparım diyorsanız bu linkten çağlar networke üye olabilirsiniz.Bol kazançlar! Saygılar!

http://www.networkteamwins.com/?R_1316804928009765

iyi hoşta ypaılan işten bahsedeydin biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.