Bu firmadan 3d printer + wifi kart sipariş verdim. wifi kart gelmedi. birkaç kere zar zor ulaşıp göndermelerini istedim ama 1 ay geçti tık yok. telefonlara da çıkmıyorlar. 3d printer alacak arkadaşlarının bilgisine sunarım. Eğer bana ulaşırlarsa buradan güncellerim. |
Caglar3d.com Güvenli olmayan 3D Printer Satıcı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Fatura ile birlikte Kaymakamlık > tüketici hakem heyetine müracaat...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 17 Şubat 2021; 14:6:21 >
-
Çağlar 3d güvenilir mi? » Sayfa 1 - 1 (donanimhaber.com)
burdakı mesajınızda telefonlar ulastıgınızı telafı edılecegının soylendıgını ama telafı edılmedıgını soyluyorsunuz . Buraya actıgınız postta ıse telefonla ulasamadıgınızı soyluyorsunuz . Bence bu konuyla ılgılı bır karar verıp paylasmanızı onerırız. Siz zaten bize ibanı paylastıktan sonra ıade olarak yapılmıs durumda . tekrar gonderımı sırasında bır takım aksılıkler olmus sadece
Bize attıgınız maıl tarıhlerı ve verdıgımız cevaplar ekte , telafiniz yapılmış durumda
-
gerekli ödeme yapıldı teşekkür ediyorum caglar3d. com'a
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X