Şimdi Ara

Çağrı Cihazı Portu Kurulumu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
18.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmini attığı cihazda voltaj regülatörü herhalde.
  • siyar2 S kullanıcısına yanıt
    Yaptık zaten iademizi beyinsiz. Ama sen ilanda istanbul, Bağcılar konumunu gösterip ürünü kocaelinden kargolayan i...lerle ortaksın sanırım. Üstelik voltaj regülatörüne benziyor dedim. Daha fazla burada yazıp durma adamın asabını bozma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkoc0619 -- 9 Eylül 2019; 21:1:30 >
  • siyar2 S kullanıcısına yanıt
    Sen adam olacaksın öyle ağzına geldiği gibi konuşmayacaksın koçum.
  • Beyler olayı elektromorun ödeme aracı paytr tarafından inceleniyor. Büyük ihtimalle kapatacaklar. Burada mağdur olan herkes lütfen cimere şikayette bulunsun. Ayrıca paytr ye de mail atın, anadolucell in açtığı o konularla araştırma yapan arkadaşım devam et bu şekilde bunlar başka neredeymiş görelim hepimiz. Ki millet de düşmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paytr bilgisi için teşekkürler. Yarın mail atacağım.
    Burada ne hikmetse bu dolandırıcılara pek üzülen rolü yapan kişi de gösteriye devam etsin.

• Madem öyle tak pc ne çalıştır programla görelim ne işe yarıyor. Sen devam et kardeş bi çalış o firmada bakalım

• Anadolucell.com adlı sitenin Vodafone ile hiç bir bağlantısı yoktur.
    Elektromor sitesi ile aynı kişi veya kişilere ait ortak bir dolandırıcılık söz konusu.
    Her iki sitenin de domain tarihi 17 haziran 2019.
    Her iki siteye de aynı gün domain açılmış.
    Cimer, Siber suçlar, savcılık ve Vodafone ile iletişime geçin.

Çağrı Cihazı Portu Kurulumu
    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz-ım -- 10 Eylül 2019; 16:39:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçtim ben kendi adıma. Cimer e ihbar da bulundum. Paytr ye yazdım.
    Ha bu arada küçük iş ilanları uygulamalarını da kaldırdım telefonumdan.
    Tavsiye ederim.
    Bu arada yazmaktan vazgeçmiş gibiler ama ben, bunlar her geçen saniye yeni birilerini dolandırıyorlar düşüncesi hiç geçmiyor.

• Arkadaşlar bu konu için bizzat anadolucell bünyesi altında çalıştığını sanan birisinden duymanızı istiyorum, ben bu işin içine girdim, ne yazık ki güvenerek, büyük bir hevesle, ilk arandığımda gerçekten mutlu olmuştum, evden iş ilanları hakkında sürekli iş arayan ve aynı zamanda bir oyun firmasında online home office çalışan birisi olduğum için bu tür işlere hep sıcak bakıyordum..

Olayları en başından anlatmak gerekirse;

Ağustos ayı içerisinde ''indeed iş ilanı sitesi''nden Anadolucell.com adlı dolandırıcıların yayınlamış olduğu ''Çağrı Merkezi Personeli'' ilanına başvurdum. Anadolucell tarafıma yaklaşık 1-2 hafta içerisinde telefondan dönüş yaptı, ilk aradıklarında iş ile ilgili genel bilgiler verdiler. 2-3 gün geçti 2.aramada iş başvurunuzun kabul edildiği hakkında bilgi verildi ve işe başlamam için Çağrı Merkezi Port cihazınızın ve kulaklığınızın olması gerektiğini söylediler. Ekran görüntülerini de paylaştığım elektromotor.com adında bir siteden bu cihazı satın alabileceğime dair SMS gönderdiler. Ben de bu site aracılığıyla 1 adet U-Fixed Çağrı Merkezi Portu, 1 adet Persephone USB Mono Kulaklık siparişi verdim. Kargo çok geç geldi, yaklaşık 1 hafta sonra geldiğinde cihaz sandığım kutu içinde silikonla kaplanmış usb kablosu ve ödemesini yaptığım kulaklık yerine farklı model, dandik ve istediğim ürünle arasında fiyat farkı olan bir ürün gönderdiler. Ama ben cihazın içini daha bugün(11 eylülde) açtım.Hiç dolandırma ihtimalini düşünmeden hala çalışma hevesim vardı, Kargo bilgilerini kontrol ettiğimde fark ettim kiwww.anadolucell.com ofis adresi,www.elektromotor.com adresiyle aynı. Daha sonra WhatsApp yoluyla ulaşım sağlamaya çalıştım ancak cevap vermediler. Benim içimde azıcık bile şüphe yoktu, adresleri aynı olsa bile muhtemelen farklı firmalardır diye düşündüm ve ''tüketici hakem heyetine'' başvuruda bulundum elektromotor için. Anadolucell'e hala güvenim vardı, 5 Eylülde datalar geldi çağrı programı kuruldu vs. ben istemedende olsa onların tuzağına düşüp, bilmeden, anlamadan insanları dolandırıyordum.. 5 Eylül'den 10 Eylül'e kadar bana yolladıkları datalar üzerinden bana verdikleri metini okutarak(metinler ekte)aramalar yaptım.Zaman geçti, Anadolucell adlı bünyesinde çalışmaya başladığımı sanıyordum ancak, bir dolandırma döngüsünün içinde olduğunu 6 gün sonradan fark edebildim. Bunu farketmeme asıl sebep şu oldu; Whatsapp'tan insan kaynaklarından Cemre hanım ben diyerek tanıtan birisisiyle sürekli iletişim kuruyorduk, dataları yolluyordu, sorularımı yanıtlıyordu vs. Ancak son günlerde datalar gelmiyor, arayacağım insanların numarası gelmiyor. Çağrı programında sürekli kontör yetersiz uyarısı alıyordum. Cemre hanım sandığım kişiye yazıyor bu sorun niçin oluyor vs. diyordum, oda ''elektriğimiz gitti yardımcı olamıyoruz'' diyordu.Daha sonra ne yazık ki çok geçte olsa şüphelendim, bugün açtım interneti baktım anadolucell hakkında yazılanlara görünce ŞOK oldum. Gerçekten bu kadar güvendiğim için ilk önce kendime daha sonrada istemeden ve bilmeden yüzlerce aradığım insanları kandırdığım insanlara üzüldüm. Çağrı Cihazı Portu Kurulumu

Cimer için şikayet, kendi bankama itiraz dilekçesi ve PayTR için de mail attım. Ben başka ne yapılması gerekiyorsa hazırım, benim gibi mağdur olup çalışan kişiler varsa lütfen bana ulaşsın. Ne kadar çok kişi olursak, hepimiz için o kadar iyi olur. Umarım şikayetlerimiz sonuçlanır, gerekli her şey yapılır, başka bir dileğim yok...Çağrı Cihazı Portu KurulumuÇağrı Cihazı Portu Kurulumu

• Anadolucell'in bana gönderdiği mail olarak okumam gereken yazıyı sizlerle paylaşıyorum: Çağrı Cihazı Portu KurulumuÇağrı Cihazı Portu KurulumuÇağrı Cihazı Portu Kurulumu

• evet bu metinler sabit hep aynı metin Allahdan ben hiç arama yapmadım. Bide arıyorlar niye arama yapmadın. Dolandırıcısınız lan dedim sizinle görüşecem dedim. Adli makamlarda hala yüzsüzler. Bu arada o elektromotor değil. Elektromor kardeş. Yanlış firmaya intikal olmasın.

• Bunlar hakettiklerini bulacaklar İNŞAALLAH.
  • İnşallah kardeşim inşallah

• Ben eğitim saçmalığinda uyandım. Bir de eşim elektronikçi. Cihazı (!) Görür görmez bu saçma sapan bişi dedi. Ve tüm itirazlarima rağmen içini açtı. İtiraz ettiğim için çok kızdım sonra kendime. Görünce nasıl dolandirildigimizi anladık ama yine de Anadolucell için bı acaba vardı. Eğitim videosunu dinleyince de benden insanları kandirmami istiyorlar dedim ve hiç aramadım.
    Şimdi ben şunu söylemek istiyorum.
    Basvurularimizi yaptık ama geri dönüş yok. Bunlar her geçen zaman birilerini dolandırıyorlar.
    Başka ne yapmak lazım?
    Ya da geri dönüş alan oldu mu?
    Cimer den , savcılıktan ya da paytr den?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.