Şimdi Ara

ÇAKALLARA PARANIZI KAPTIRMAYIN!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-sony-playstation-4-pro-kutusunda-en-uygun-ps4-ps3-xbox-one-takas-447486070/detay

EN İYİSİ BU 1080P DE YÜKSEK DETAY VE KALİTEDE CANAVAR GİBİ FPS OYNARSIN 4K DA DA OYNANABİLİRLİK SUNUYOR.

Oyunlarıda pc de bulamayacağın bir çok baş yapıtı içeriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 13 Temmuz 2017; 13:22:6 >
  • Bir donanımcı zaten bu fiyatlara almaz ekran kartlarını. Fiyatlar şişkin ama bu fiyatlara alım çok az, olsa da deneyimsiz bitcoin girişimcilerinin kazıklanarak yaptıkları alımlar.

Sadece dişimizi sıkıp bekleyeceğiz sanırım :)
  • lofer_freud kullanıcısına yanıt
    Evet çok şükür bu mining olayı piyasayı patlatmadan önce ekran kartını falan almıştım ben şimdi ekran kartı alcak arkadaşlar adına üzülüyorum tek çare beklemek dediğiniz gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır piyasasını geçtim ikinci elde de 1-2 ay önceki ilanı güncelleyip şuan fahiş fiyata kart satmaya çalışanlar var, bunları gördükçe kart ihtiyacım olsa da almayacağım arkadaş, gerekirse yıl sonuna kadar beklerim. Parasını çöpe atmak istemeyen herkes fiyatlar anormal durumdan normal duruma gelinceye kadar beklemeli bence.
  • 3000 tam alacak dım msı gtx 1080 olanı
    1860 msı gtx 1060 fiyatı alacaksam 1080 alayım dedim buraya bakdım vazgeçtim
    millet 2000 almış zamanında biz de geç kaldık
  • Ben de seneler sonra sistem toplayayım dedim ama ekran kart engeline takıldım. Sanırım bir süre G4560'ın dahili grafik işlemcisiyle devam edeceğim
  • ender544 E kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırısanız forumlarda veya ikinci el satış olan platformlarda hala bu çakallığı yapmayıp delikanlı gibi eski fiyatlardan satan insanları bulabilirsiniz

• revuxen ben ikinci el hiç bulaşmam ama gtx 1080 msı 3000 hakediyormu sence hakederse alarım ne diyorsun
    Biraz ihtiyaç bira da para durumuna göre değişir ama bence değmez. 2-3 ay önce oyun hesiyesi, para iadesi, kdv indirimi derken 1800-1900tlye aldındı o kart.

1080 bence harika bir kart ilk çıktığı zamanda 3.000₺ yakındı ben de almıştım 2.700₺ ye falan yanlış hatırlamıyorsam o zaman sonra ikinci el 2.200₺ ye sattım. İkinci elde edeceği değer aşağı yukarı o kadardır.

• ÇAKALLARA PARANIZI KAPTIRMAYIN!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.