Eslanntan gidesim var Yeniden başlamak hevesim var Ne varsa attım armsa Cart diye satasım var
Katlanıyoruz herkes gibi malum E eziklerimiz büzüklerimiz var Ama hem civciv hem noob takımını Hart diye kasasım Var
Çat diye nova çakmak üzereyim Neresinden tutup da kasılayım? Ortağı olmuşum düzeneğin 1920 pot içesim Var
Çat diye nova çakmak üzereyim Neresinden tutup da kasılayım? Ortağı olmuşum düzeneğin Moradona gidesim var.
Aman kalk kaynaşalım kız Çakkıdı çakkıdı nova atalım kız Azıcık alttan azıcık üstten Hoppidi hoppidi hoplatalım kız
Bunlar benim fikrim mi? GameCamle çekilmiş filmim mi? Pkm mı pvpm mi? Yuh diye sövesim Var
Online oyunlarım mı? SS duyumlarım mı? Dupe oyunlarım mı? Kah kah gülesim Var
Çat diye nova çakmak üzereyim Neresinden tutup da kasılayım? Ortağı olmuşum düzeneğin 1920 pot içesim Var
Çat diye nova çakmak üzereyim Neresinden tutup da kasılayım? Ortağı olmuşum düzeneğin Moradona gidesim var.
Aman kalk kaynaşalım kız Çakkıdı çakkıdı nova atalım kız Azıcık alttan azıcık üstten Hoppidi hoppidi hoplatalım kız
Hiç umut yok mu? Herşey boş mu? Adonis alemi Apostle Gibi sarhoş mu?
NOT: Alıntı Değildir Bizzat Kendim Yazdım!!...
ben şahsen beyendim
idare eder
ellerine sağlık bir emek çıkartmaya çalışmışsın vede güzelde olmuş
ÇOK GÜZELL
quote:
Orjinalden alıntı: FlamePaper
quote:
Orjinalden alıntı: edanaskings
quote:
Orjinalden alıntı: umut_1
quote:
iğrenç
Neden İğrenc
takma kardeş bole insanlar çok bu forumda (essek hosaftan ne anlar )
Beğenmek gibi bir zorunluluğum yok
huzursuzluk yapmayada hakkın yoq
güzel olmuş
iğreç yazacakalr hiç yazmasın ada mbuna emek harcamıs sen hemen iğrenç diyorsun yukadırda bi arkadaşın dediği doğru eşşek hoşaftan ne anlar kardeş bence süper olmus devam et
quote:
iğrenç
herşeye iğrenç diyor buda.dikkatımı çekti.biliyorsan daha iyisini yap
güzel olmuş
ben çok beğendim hocam eline sağlık güzel olmuş !! yalnız ayak figürüne dikkat