Şimdi Ara

çakma diesel giymek istiyorum var mıdır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
7.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence ayrıntıya takılıp kalmamak lazım.. Dieselmiş adidasmış ne gerek var böyle şeylere . Kültürü olmayan insanların kültürüne özeniyoruz. Kendi kültürümüzü korumamız lazım bence. Giyimde bile onların esiri olmuşuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaznokta

Bence ayrıntıya takılıp kalmamak lazım.. Dieselmiş adidasmış ne gerek var böyle şeylere . Kültürü olmayan insanların kültürüne özeniyoruz. Kendi kültürümüzü korumamız lazım bence. Giyimde bile onların esiri olmuşuz

Bu ürünlerin yüzde99u Türkiyede üretiliyor yurdumuzda satılanlardan bahsediyorum, yani bir nevi çok ufakta olsa dışarıya vermiş olmuyoruz paramızı.
  • konu memleket meselelerine kadar uzadı gitti
  • Memleket meselesi degil ama bazi insanlar memleket meselesi haline getirmis// Bi de bu moda ola botlar var ya ugg sanki giymek prestij meselesi gibi herkesin ayaginda/ cok dalga geciyorum party girls
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Bırak çakmayı falan alay ederler sen en iyisi şu siteye gir sevdiğin model için para biriktir

http://www.nextag.com/serv/main/buyer/OutPDir.jsp?search=diesel+jeans&perpagePersistent=15&node=2700200

Ya Sen Nesin Ben cok merak edyorum Ya
  • apache mode:on alamıyosan kasma çakma felan ne gereği var al çarşambadan 5 ytl ye kot paçaları daralt giy
  • quote:

Orjinalden alıntı: oxsıde

quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

GİYEN_BİLİR_VE_ÖLÜR

BİLEN_BİLİR_VE_ÖLÜR

NİCE_BİLENLER_BİLDİ_VE_ÖLDÜ

NİCE_GİYENLER_ŞUAN_MEZARDA_ÖLDÜ
  • ohoo geçen yıl bi arkadaş beni bi yere götürdü leventte. 70 liradan aldık orjinal diesel kotları 3 tane buldum aldım ne defosu var ne bişeyi bu tarz indirimleri kovala

dünde polodan deri ayakkabı aldım 65 liraya lacoste bayrampaşada çadır kurmuştu.. 3 gömlek almıştım 150 liraya, 70 lira ayakkabı, 100lirayada mont almıştım..

belki yine oluyodur böyle indirimler ilgilenmiyorum bayaadır.

• sensin l.. apachi..
    kardeşim kıt mısınız,orijinal alıcak param var şimdiye dek de çakma hiçbir şey giymedim!
    iddiamız çakma diesel giymek üzerine olduğu için arıyorum,millet de ilk kez kendisi yazıyormuş gibi apachi yazıyor!
    tekrarlıyorum sensin l.. apachi!! lahana turşusu beyinli yaratık!
    quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

apache mode:on alamıyosan kasma çakma felan ne gereği var al çarşambadan 5 ytl ye kot paçaları daralt giy
  • Şu Apaçi diyen kıllara ayar oluyorum .. Kendileri apaçi,Paçalarından amelelik akıyor burda gelmişler kendi türlerine hakaret ediyorlar..)

Bu forumda Niyeyse bir ego tatmini var.. Millet birbirini aşağılamak için kastırıyor.. Genelide Asosyal bunların.. Dışarda ezik olan foruma gelince aslan kesiliyor. Ha Anlayan tabii ;)
  • bu sözlerden anlıyorum ki sen de apachisin,ya da henüz farkında değilsin ne dediğinin..
    ve muhtemeldir ki,zekan hiçbir zaman söylediklerini kavramana imkan vermeyecek..
    ama ben izah edeyim kısaca,ilkokul 2 düzeyinde anlatıyorum,kendi söylediklerini anlayabilmen için..
    "Şu Apaçi diyen kıllara ayar oluyorum"
    "Kendileri apaçi,Paçalarından amelelik akıyor burda gelmişler kendi türlerine hakaret ediyorlar"
    bu iki önerme birleştirilince ortaya senin de apachi olduğun gerçeği çıkıyor..
    birine apachi diyenin apachi olduğunu iddia ediyorsun,nitekim sen de birilerini apachi olarak tanımlaman hesabıyle apachi oluyorsun..
    lise 1 de öğretiyorlar temel matematik kuramını,ama zeka seviyenin (eğer lise de okumuş isen) bunu algılamakta yeterli olmadığını görüyorum..
    okumadın ise anlamaman zaten normal..
    neyse umarım anlaşılmışımdır..
    sevgiler
    quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Şu Apaçi diyen kıllara ayar oluyorum .. Kendileri apaçi,Paçalarından amelelik akıyor burda gelmişler kendi türlerine hakaret ediyorlar..)

Bu forumda Niyeyse bir ego tatmini var.. Millet birbirini aşağılamak için kastırıyor.. Genelide Asosyal bunların.. Dışarda ezik olan foruma gelince aslan kesiliyor. Ha Anlayan tabii ;)

• Lahana turşusu beyinli yaratık!! ne kadar zeka yoksunu bir kelime..

Ayrıca Bana laf ebeliği yapıp kendini haklı çıkarma.. Ben Bir iddia uğruna Çakma dizel aramıyorum ;)) İddiaymış :) pehahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 1 Nisan 2009; 14:30:16 >
  • sen mesajı aldın dostum..
    hem söylemeden edemeyeceğim,kullandığım söz dizimindeki zekayı sorgulamadan önce kullandığın türkçeye bak,ayar olma..bunu da anladın sen..
    dikkat ettiysen 0-6 yaş düzeyinde konuşuyorum anlaman için,işe de yaramıyor değil hani..
    haa bu arada yeni farkettim biz türkçe de 4 kelimeden oluşan yapılara söz dizimi,cümle ya da tamlama diyoruz,kelime değil..
    sevgiler
    quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Lahana turşusu beyinli yaratık!! ne kadar zeka yoksunu bir kelime..
  • doğru sen konu konu dolaşıp kız aramaktan insanlarla iddaya giricek,hatta iletişim kuracak vakit bile bulamıyorsun,sünephe..cuk oturdu be..
  • Kadıköyde sürüsüne bereket bulabilirsin . Belki semt pazarlarındada olabilir..
  • teşekkürler dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: __ToLPoW__

Kadıköyde sürüsüne bereket bulabilirsin . Belki semt pazarlarındada olabilir..
  • Merak ettiğim için soruyorum sadece, neden böyle bişey için iddiaya girdiniz ve kazanan ne alıyor?
  • kroyum ezelden
    pantolonum dieselden
  • arkadaşlar malmısınız konuyu okumadan niye yorum yapıyorsunuz?

adam sadece iddia ugruna 1 gunlugune gıyıp cıkarcakmıs adama nıye apaçi diyorsunuz onu anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

kroyum ezelden
    pantolonum dieselden

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.