Şimdi Ara

çakma kapasiteli hafıza kartınının gerçek kapasitesini kullanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
5
Favori
9.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkans674

yazının başında nasıl yapılacağını anlattım incelersen görürsün kardeş.

o yöntemle cep telefonlarında çalışmıyor yani cep telefonu açılmıyor. yani o iş boş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senchnsen

merhabalar,

bizde 64 lük bi microsd aldık format atınca 960 kb a düştü acaba bizim kartta mı fake çıktı :) program test bile etmiyor :)

çakma kapasiteli hafıza kartınının gerçek kapasitesini kullanmak

960 kb kart olmaz büyük ihtimalle bozulmuş yada daha önce müdahele edilmiş. usb biçimlendirme için programlarla dene belki kurtulur.

Birkac prog ile formati denedim ama basarisiz maalesef saticiya soyledigimde de

sorry,I don't have these cards,if you can not send it back,or you keep the card,I give you $4 refund

demis karti ona gondermemi aksi taktirde 4dolarini iade edebilecegini soyluyo sanirim... karti 8dolar civarina aldim kabul etsemmi ki

• Senchnsen S kullanıcısına yanıt
    seçim senin geri gönderme işi zaten olmuyor posta ücreti 5$ ediyor zaten.
    ya escalate edip sonucu aliexpress e bırakacaksın, artık ne çıkarsa bahtıma diyeceksin. yada kabul edip 4$ kurtarmış olcaksın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_99966429/f_//tm.htm konusunda dispute açma ile ilgili bütün detaylar var işine yararsa.
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Boş'a harcayacak vakit bizde yok işin içini doldurduk kullanıma sunduk, anlamak istemeyene anlatmak zor o ayrı mesele.
    hafıza ürününün fiziksel kapasitesi 8GB ise kullanılabilir gerçek alanı 8GB olur.
    Konunun adında bile yazıyor. bu alanı nasıl kullanılabilir hale getiriliriz.
    Konuyu okuma zahmetine girmediğin için kendi bildiğini okuyorsun neye muhalefet ettiğinin farkında bile değilsin.
    Nereye takarsan tak kullanılabilir olur nokta.
  • quote:

seçim senin geri gönderme işi zaten olmuyor posta ücreti 5$ ediyor zaten.
    ya escalate edip sonucu aliexpress e bırakacaksın, artık ne çıkarsa bahtıma diyeceksin. yada kabul edip 4$ kurtarmış olcaksın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_99966429/f_//tm.htm konusunda dispute açma ile ilgili bütün detaylar var işine yararsa.

Teşekkürler

• Bende aliexpreste 512 gb usb bellek aldım. Biçimlendirdim 500 gb yazıyor. Yalnız kurtlar vadisinin tüm bölümlerini atayım dedim. attı göründü faka ancak 30-40 bölümünü açabiliyor.

Nasıl yaparız. 512 hepsini kullanabilir miyiz yoksa en azında gerçek boyutunu kullanalım.
  • cumalisav02 C kullanıcısına yanıt
    önce konudaki işlemleri yap gerçek kapasitesini gör ondan sonra biçimlendir.
  • quote:

önce konudaki işlemleri yap gerçek kapasitesini gör ondan sonra biçimlendir.

Yaptım her yerde usb hafızası 512 olarak görünüyor. Chkdsk, HDD regerenator, bu program,

Fakat bu program 55 gb 'tan sonra gecikmeli diyor(D) . USB belleği mi bozduk yoksa gerçek hafıza değil mi?. Yavaş biçimlendirmeyide bitiremiyor.
  • cumalisav02 C kullanıcısına yanıt
    Aliexpressteki 512GB belleklerin veri yazma hızları sıkıntılı. alıcıların yorumlarında aynı şikayetleri görmüştüm. onay vermediysen dispute aç.
  • Arkadaslar merhaba ben 64 gb class 10 30 mbps sandisk hafiza kartini aldim 50 liraya bu testi yaptim hata bulmadi simdi orjinal mi bu

• chagry1 C kullanıcısına yanıt
    görünüşe göre öyle.
  • Resim ekliyorum gozukmedi galiba

• a
     çakma kapasiteli hafıza kartınının gerçek kapasitesini kullanmak
  • chagry1 C kullanıcısına yanıt
    bir sorun yok güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chagry1

Arkadaslar merhaba ben 64 gb class 10 30 mbps sandisk hafiza kartini aldim 50 liraya bu testi yaptim hata bulmadi simdi orjinal mi bu

Link verirmisin, bana da lazım

• Arkadaşlar bende 32 Gb sd kart elime ulaştı.Benim kide 8 Gb çıktı. Şimdi adama ne yazmam gerek tam olarak ingilizce

edit: The media is likely to be defective.
    7.7 GByte OK (16256207 sectors)
    23.4 GByte DATA LOST (49240881 sectors)
    Details:0 KByte overwritten (0 sectors)
    0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
    23.4 GByte corrupted (49240881 sectors)
    0 KByte aliased memory (0 sectors)
    First error at offset: 0x00000001f0199e00
    Expected: 0x00000001f0199e00
    Found: 0xf85c3de08e7b8434
    H2testw version 1.3
    Writing speed: 7.42 MByte/s
    Reading speed: 12.6 MByte/s
    H2testw v1.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The North -- 25 Mart 2015; 22:39:30 >
  • çok ingilizce detaya gerek yok "card capacity false test results 8GB real capacity. refund money." filan yazsan anlaşılır zaten. birde programın sonuç ekranının görüntüsünü kanıt kısmına ekle yeter.
    dispute açmak için yardımhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100527735 konusunda var.
  • quote:

çok ingilizce detaya gerek yok "card capacity false test results 8GB real capacity. refund money." filan yazsan anlaşılır zaten. birde programın sonuç ekranının görüntüsünü kanıt kısmına ekle yeter.
    dispute açmak için yardımhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100527735 konusunda var.

Eyvallah kardeşim sagolasın.Şimdi dispute yapmadan msjlaştık.Özür filan diledi..Sorunla ilgili foto istedi çözümünü halelderiz ayağı çekti.bakalım ne cavap verecek
  • serkans674 kullanıcısına yanıt
    hocam eleman cvp verdi yüzde 70 iade yapayım hafıza kartı sende kalsın diyor sizce ne yapmalıyım.

Dear friend,
    Sorry for te unpleasant thing
    our product all purchased from manufacturer directly, maybe there are one or two defective
    I will response this problem to our supplier
    Considering our long term business relationship
    Could you accept I part refund you 70% without product return ?
    You just need to pay the shipping cost, then you can get one pcs 8GB product,
    you still can use the 8GB capacity,
    I am victim too, I lost my money and product
    Hope you can understanding
    I wait for your early kind reply
    Thank you
  • kabul etme, sahte kapasiteli kart için pazarlık kabul edilmez, her türlü haklı çıkarsın kanıtları güzelce sunarsan tam iade alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.